Προς το περιεχόμενο

OS Cracked/Pirated/Original?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα ένας φίλος μου έχτισε το καινούργιο του υπολογιστή με λειτουργικό σύστημα "Windows" τα οποία αγόρασε... :/ και πλήρωσε περίπου ένα 200αρι για λειτουργικό μόνο,τέλος πάντων μέσα από αυτών τον πρόλογο θα ήθελα να ρωτήσω πια είναι η διαφορά να βάλεις γνήσια Windows ή cracked.(Σορρυ άμα σας φαίνεται χαζή η ερώτηση)

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στη πρωτη περιπτωση εχεις νομιμη αδεια για το λειτουργικο συστημα και την υποστηριξη της εταιρειας που ανηκει,

στη δευτερη εχεις παρανομη αδεια με οτι συνεπαγεται αυτο.. 

Δεν εγραψες ποιο λειτουργικο ακριβως εχετε για να σε βοηθησουν ακριβως..

Δημοσ.

Γνήσια σημαίνει οτι η το λειτουργικό έχει ενεργοποιηθει με νόμιμο κλειδί και η σπασμένα οτι έχει ενεργοποιηθεί με παράνομο τροπο. Με κάποιο πρόγραμμα πχ.

Δημοσ.

Windows 10 Pro Δλδ εκτός από την τεχνική υποστήριξη και την νομιμότητα τίποτα άλλο αλήθεια τώρα είναι worth αυτό;.

200€ Δεν είναι λίγα για μόνο OS.

Κατά την γνώμη μου.

Δημοσ.

Windows 10 Pro Δλδ εκτός από την τεχνική υποστήριξη και την νομιμότητα τίποτα άλλο αλήθεια τώρα είναι worth αυτό;.

200€ Δεν είναι λίγα για μόνο OS.

Λογικά αγόρασε retail άδεια και οχι κάποια oem γι αυτό και πλήρωσε τόσο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ cracked Windows από τότε που έχω pc και πότε δεν είχα πρόβλημα.

Λογικά αγόρασε retail άδεια και οχι κάποια oem γι αυτό και πλήρωσε τόσο.

Ναι ο μλκς xD

Τι είναι το oem?.

Δημοσ.

περαστικά.

Αν ήθελε ντε και καλά μπορούσε να πάρει oem αν το κατάστημα πουλούσε τέτοιες.

Το πρόβλημα με την oem είναι οτι δένεται στο hardware και σε περίπτωση αλλαγής μητρικής θα πρέπει να γινει τηλεφωνική ενεργοποιήση.

• Like 1
Δημοσ.

περαστικά.

Αν ήθελε ντε και καλά μπορούσε να πάρει oem αν το κατάστημα πουλούσε τέτοιες.

Το πρόβλημα με την oem είναι οτι δένεται στο hardware και σε περίπτωση αλλαγής μητρικής θα πρέπει να γινει τηλεφωνική ενεργοποιήση.

Δλδ άμα αλλάξεις μητρική τι γίνεται.?
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ cracked Windows από τότε που έχω pc και πότε δεν είχα πρόβλημα.

Congrats.

Περα απο την νομιμοτητα της υποθεσης η οποια δεν σηκωνει και πολυ συζητηση, θα εκπλαγεις με το ποσες φορες εχω ακουσει το "ποτέ δεν ειχα προβλημα" απο ανθρωπους που τελικα ειχαν μπερδεψει το "δεν ειχα" με το "δεν γνωριζα πως ειχα".

Επισης, μια προφανης και τυπικη παρατηρηση προς συμμετεχοντες στο thread: Φροντιστε αυτα που γραφετε να ειναι πληρως αποδεκτα απο τους ορους χρησης του forum.

Cheers @all

• Like 1
Δημοσ.

Congrats.

Περα απο την νομιμοτητα της υποθεσης η οποια δεν σηκωνει και πολυ συζητηση, θα εκπλαγεις με το ποσες φορες εχω ακουσει το "ποτέ δεν ειχα προβλημα" απο ανθρωπους που τελικα ειχαν μπερδεψει το "δεν ειχα" με το "δεν γνωριζα πως ειχα".

Επισης, μια προφανης και τυπικη παρατηρηση προς συμμετεχοντες στο thread: Φροντιστε αυτα που γραφετε να ειναι πληρως αποδεκτα απο τους ορους χρησης του forum.

Cheers @all

Συγχωρέστεμε άμα παραβίασα τους κανόνες του forum αλλά με την χρήση που κάνω εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν σε έναν υπολογιστή.
  • Moderators
Δημοσ.

Συγχωρέστεμε άμα παραβίασα τους κανόνες του forum αλλά με την χρήση που κάνω εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν σε έναν υπολογιστή.

Δεν παραβιασες καποιον κανονα (στον 12 αναφερομαι κυριως), απλα το συγκεκριμενο θεμα πολλες φορες καταληγει σε παραβιαση, οχι απαραιτητα απο τον topic starter, και το υπενθυμιζω για αποφυγουμε και παλι την ιδια κατασταση μαζι με τις επιπτωσεις της ;)

That said, προφανως για να χρησιμοποιεις cracked εκδοση θα χεις τους λογους σου. Αλλα, καλως ή κακως, παραμενεις παρανομος.

Δημοσ.

Δεν παραβιασες καποιον κανονα (στον 12 αναφερομαι κυριως), απλα το συγκεκριμενο θεμα πολλες φορες καταληγει σε παραβιαση, οχι απαραιτητα απο τον topic starter, και το υπενθυμιζω για αποφυγουμε και παλι την ιδια κατασταση μαζι με τις επιπτωσεις της ;)

That said, προφανως για να χρησιμοποιεις cracked εκδοση θα χεις τους λογους σου. Αλλα, καλως ή κακως, παραμενεις παρανομος.

Thanks για τα "rules" ;-)

Thanks για τα "rules" ;-)

Nice site btw moderator δεν εισε; ή admin :-o να αρχίσουμε να φοβόμαστε :-P

το γράφω :P

Ακόμα γράφεις!?! :P

Δεν παραβιασες καποιον κανονα (στον 12 αναφερομαι κυριως), απλα το συγκεκριμενο θεμα πολλες φορες καταληγει σε παραβιαση, οχι απαραιτητα απο τον topic starter, και το υπενθυμιζω για αποφυγουμε και παλι την ιδια κατασταση μαζι με τις επιπτωσεις της ;)

Δεν έχω ακόμα cracked Windows αλλα cracked activation key :3
Δημοσ.

Το ιδιο είναι..παραμενεις παρανομος. Και αν το πάμε με την νομιμότητα, θα πρέπει να εχεις κανονικά και την απόδειξη του κλειδιού που αγορασες..αλλά παει πολύ μακρυά η βαλιτσα

Δημοσ.

To post #13 ειναι αυτο που λεμε "απανταω σε ολους απο 2 φορες για να δειξω οτι εχω κατι να πω"

Μεχρι και τον εαυτο του εκανε quote σε απαντηση που εδωσε στο ιδιο το ποστ !! Μιλαμε για καταστασεις Inception !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...