Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρησιμοποιώ το AIDA64 και παρακολουθώ τις θερμοκρασίες και διάφορα άλλα στον υπολογιστή μου. Ο επεξεργαστής είναι ο 4790Κ. Το AIDA64 έχει τις εξής θερμοκρασίες η πρώτη είναι Temperatures CPU  και το άλλο Temperatures CPU Package. H πρώτη έχει διαφορά 10 βαθμούς μικρότερη θερμοκρασία από την Temperatures CPU Package και συγκεκριμένα σε κατάσταση ηρεμίας η μία έχει 32-34 βαθμούς και η δεύτερη 42-45 βαθμούς. Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει ποια από τις 2 είναι η θερμοκρασία του επεξεργαστή.

Δημοσ.

Το cpu package δείχνει όσο η ανώτατη τιμή κάποιου πυρήνα. Ανέβασε μια φωτό.

Κατ΄αρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω για την απάντηση. Ανεβάζω 2 φωτογραφίες μία με το ΑΙDA64 και μια με το πάνελ που έχω μόνιμα στην οθόνη. Δεν ξέρω λοιπόν ποια από τις 2 τιμές να βάλω στο πάνελ.

Ευχαριστώ και πάλι

post-71601-0-35321800-1471978606_thumb.jpg

post-71601-0-63581500-1471978622_thumb.jpg

Δημοσ.

Φυσιολογικά είναι. Μπορείς να παρατηρήσεις αυτά που έγραψα πιο πάνω. Αναφέρομαι στο Aida64 που είναι από τα πιο αξιόπιστα.

Ψύκτρα ποια έχεις?

Δημοσ.

Δεν έχω παράπονο από τις θερμοκρασίες απλά δεν ξέρω ποια από τις 2 είναι του επεξεργαστή η Temperatures CPU  ή Temperatures CPU Package για να βάλω στο πάνελ που έχω στην οθόνη. Ψύκτρα έχω την  CoolerMaster Hyper 612 Ver.2

Σ΄ευχαριστώ και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...