klainmaingr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 σημερα επιασε ελλαδα μεθαυριο λογικα θα εχω το πακετο στα χερια μου ακριβως 1ς μηνάς 23 αυγουστου - 23 σεπ. οποτε δώστε τους χρόνο καποια στιγμη θα εμφανιστουν.. ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 21-09-2016 06:45 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 21-09-2016 08:44 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Απο που κάνεις track; Μήπω και τα πίνει το .cn
Craven Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) http://www.elta-courier.gr/search ή https://www.17track.net/ Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2016 από Craven 1
sndev Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Με προλαβε ο craven to cn απο ενα σημειο κ μετα εκτος κινας το χανει 1
drdedus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 παίζει πουθενά σε καλή τιμή τώρα η λάμπα? 1
aoc4000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Σήμερα παρέλαβα και εγώ, 27/08 η παραγγελία. Με ένα ρεσετ αμέσως μου δούλεψε (2m απο το ρουτερ) αρκετά καλό λευκό φως ακόμα και σε σχέση με άλλες απλές led λάμπες που έχω. το μόνο κακό είναι ότι την λάμπα την ελέγχει ουσιαστικά ο ...κινέζος!! (ναι το ξέρω και τον υπολογιστή μου η MS -win10- και όλους η NSA...) 1
Nighthunter Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Την παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Δουλεύει μια χαρά εκτός από τον προγραμματισμό που δεν έπιανε με τίποτα αλλά απ΄ό,τι κατάλαβα ήθελε ώρα Κίνας
takinio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Την παρέλαβα κι εγώ σήμερα. Δουλεύει μια χαρά εκτός από τον προγραμματισμό που δεν έπιανε με τίποτα αλλά απ΄ό,τι κατάλαβα ήθελε ώρα ΚίναςTον προγραμματισμο και εγω δεν μπορω να τον δουλεψω,καποιο παιδι ειχε πει σε παλαιοτερο ποστ ότι βαζουμε συν 6 ωρες ,αλλα και παλι δεν παιζει. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2016 από takinio
Nighthunter Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Tον προγραμματισμο και εγω δεν μπορω να τον δουλεψω,καποιο παιδι ειχε πει σε παλαιοτερο ποστ ότι βαζουμε συν 6 ωρες ,αλα και παλι δεν παιζει. Εμένα παίζει με +5 ώρες. Τώρα ψάχνομαι με τα smart scenes αλλά η εφαρμογή δεν είναι και πολύ σόι... 1
newsformobiles Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 παιδια την μεταφρασμενη εφαρμογη που την βρισκουμε?Μεταφρασμένη εφαρμογή δεν υπάρχει ακόμα. Τουλάχιστον δεν έχω δει να την έχει μεταφράσει ο Maddoctor δίπλα που ασχολείται μ'αυτά.
Craven Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Η εφαρμογή καλούτσικη είναι αν κάνεις shortcuts στην αρχική οθόνη αλλά προτιμώ την σκέτη "yeelight" εφαρμογή στο store καθώς αν και ανοίγει τελικά ακριβώς το ίδιο πράγμα, μένει στις ειδοποιήσεις του κινητού μόνιμα αν το θες ώστε να κλείνεις ανοίγεις γρήγορα απο εκεί ακόμα και κλειδωμένο αν είναι το κινητό (ίσως το κάνει και το mi home? δεν ξέρω). Για smartwatch δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι (τουλάχιστον για το gear s2) αλλά για αυτό βρέθηκε η λύση (για βασικές λειτουργίες) μέσω tasker που παίζει άψογα. Μου κάνει αρνητική εντύπωση που δεν έχει σκεφτεί η xiaomi ένα προιόν της να χειρίζεται μέσα απο κάποιο άλλο. Πχ στην γυναίκα μου έχω πάρει ένα miband 2.. ε θα ήταν πολύ εύχρηστο αν μπορούσε με κάποιο τρόπο (παρατεταμένο πάτημα ή επιλογή στο μενου του) να κλείσει/ανοίξει την λάμπα (έπαιξα με το tasker εκεί, κατέβασα και πλήρωσα 2-3 εφαρμογές και πήρα να μην πω τι...) (επίσης άσχετο.. μόλις μου έβγαλε για νέο firmware 1.3.1_42 ... να υπήρχε και κάνα changelog) 1
Nighthunter Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Σ' εμένα πάλι η εφαρμογή Yeelight παίζει μόνο μέσω data. Με wifi όχι και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Με το mi Home παίζει κανονικά εκτός από τα smart scenes.
Craven Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω εμένα παίζει με όλους τους τρόπους η εφαρμογή Yeelight όπως άλλωστε και το Mi Home... και στο wifi του σπιτιού αλλά και σε άλλο wifi... 1
Craven Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Επίσης επειδή διάβασα τι γράφατε για το schedule (για τις 5 ή 6 ώρες) μόλις δοκίμασα (με την εφαρμογή yeelight) και το schedule γίνεται μια χαρά με την τρέχουσα ώρα (είχα κάνει update το firmware πρώτα αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο) EDIT: Επίσης και το Mi Home ζητάει update αλλά εκτός play store (όταν τελειώνει το κατέβασμα ζητάει ενεργοποίηση στις "άγνωστες πηγές") άλλαξα μετά και την γλώσσα σε Αγγλικά να παλεύεται.
hara75gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Έκανα το update, και έμεινε κανονικά στα αγγλικά.Ερώτηση:Υπήρχε ένα disco mode(ή κάπως έτσι), που άλλαζε χρώματα ανάλογα με τους ήχους-μουσική, που το πήγανε?Μήπως το φάγανε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις