Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνε ενα κινητό access point με το ίδιο όνομα και κλειδί.

Βάλτο δίπλα και προσπάθησε να συνδεθεί εκεί η λάμπα...

Το mi home δοκίμασε να τρέχει στο ίδιο κινητό η σε αλλο που ειναι ειναι και αυτό συνδεδεμένο στο πρώτο η ότι άλλο σου ερθει στο νου..

Δεν ξέρω αν θα πιάσει..

Το σίγουρο είναι ότι κλειδώνει με ssid και όχι με mac.

Το ξέρω γιατί αλλάζω router κάθε μέρα..

Αν κάνει το pair μετά κουτσά στραβά θα δουλεύει.

Ασε που μπορεί να δουλεύει και κανονικά.

Τπτ δοκίμασα τα πάντα.. ψιλό απογοητευμένος.. Κάτι άλλες φθηνιαρικες έκαναν pair με wifi κατευθείαν.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δοκίμασε με άλλο κινητό αλλά δοκίμασε και αυτό που λέω.

Η να πας σε φιλικό σπιτι και να αλλάξεις το ονομα/κλειδί στο ap του σπιτιού για κανα 10λεπτο..

Κάνε pair και παρε την λάμπα σπίτι

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι στις ρυθμίσεις του router?

Ασυμβατότητες ναι αλλα το πιθανότερο ειναι να θέλει να έρθει κοντά ..

reset φαντάζομαι έχεις κάνει?

• Like 1
Δημοσ.

Ούτε εμένα έμπαινε στο wifi μου αλλά βρήκα το κόλπο να την κάνω reset και τώρα παίζει μπόμπα.

Λοιπόν με τον διακόπτη στο on κάνεις off για 5 δευτερόλεπτα και μετά πάλι on για 5 δευτερόλεπτα 5 φορές.

Μετά η λάμπα θα κάνει reset, θα το καταλάβεις γιατί θα αλλάζει συνέχεια χρώματα. Μετά συνδέεσαι πάλι επάνω της με το κινητό σου και κάνεις τα βήματα όπως πριν και όλα καλά :)

Για κάποιο λόγο αυτές οι λάμπες δεν έρχονται σε default κατάσταση από το εργοστάσιο.

Θέλω να υποθέτω ότι τις τεστάρουν γι'αυτό και θέλουν μετά reset από εμάς

Δημοσ.

Ασυμβατότητες ναι αλλα το πιθανότερο ειναι να θέλει να έρθει κοντά ..

reset φαντάζομαι έχεις κάνει?

Τελικά έγινε όπως είπαμε στην αρχή... Εκανα hotspot από ένα κινητό με το ίδιο όνομα και κωδικό, και μόλις είδα ότι η λάμπα συνδέθηκε στο κινητό και "έμεινε" έκλεισα το hotspot restart την εφαρμογή και δούλευε από εκεί κανονικά. (πέτυχε μετά από 10-12 προσπάθειες)

Μου έβγαλε και καπάκια firmware update. Πλέον όλα κομπλέ επομένως.

Φυσικά σε κάθε νεα προσπάθεια έκανα reset :) 3 μέτρα μακριά ήταν μόλις από το router και είχα προβλημα.

Δημοσ.

Όσοι παραλάβατε σε πόσες μέρες ήρθε περίπου; Έχω μια λάμπα dispatched 24/8 και το tracking απο το Nlpost δε ψήνεται να δουλέψει -.-

Εγώ παρήγγειλα 29/8 και παρέλαβα 12/9 

Τσεκαρε εδώ με το tracking number

http://www.sky56.cn/english/track/index

Super η λάμπα πάντως  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παρήγγειλα 29/8 και παρέλαβα 12/9 

Τσεκαρε εδώ με το tracking number

http://www.sky56.cn/english/track/index

Super η λάμπα πάντως  :-D

Ωραίος thanks για το link.

GREECE, the transfer of customs-- 08-Sep-2016 12:26 AM

Τον ήπιαμε που είναι εκει καμια βδομάδα; Τι αγάπη είναι αυτή που μου έχει το τελωνείο.

Παραγγελία 24/8

Δημοσ.

23 αυγουστου εκανα 2 παραγγελιες

1 με τη λαμπα και 1 με κατι led strip

η μια με τη λάμπα εχει ερθει απο τις 5 σεπ!!

η αλλη με τα led strip και τους μετασχηματηστες καπου χαμενη στην τσεχια ειναι ακόμα..........

ειναι λιγο random η ολη κατασταση πως θα πεσει η σακούλα στα τελωνια ,οι κινεζοι τα στελνουν στην ωρα τους παντως

• Like 1
Δημοσ.

'Ελα υπάρχουν και χειρότερα... εγώ απο 24/8 (2 λάμπες) δεν έχουν έρθει καν Ελλάδα ακόμα :)

Είχες καμία πρόοδο; Τελευταίο στεπ ήταν αυτό μετο transfer of customs στην Ελλάδα στις 8 του μηνός και απο τότε ησυχία.

Δημοσ.

23 αυγουστου εκανα 2 παραγγελιες

η αλλη με τα led strip και τους μετασχηματηστες καπου χαμενη στην τσεχια ειναι ακόμα..........

σημερα επιασε ελλαδα  μεθαυριο λογικα θα εχω το πακετο στα χερια μου :D  ακριβως 1ς μηνάς 23 αυγουστου - 23 σεπ. οποτε δώστε τους χρόνο καποια στιγμη θα εμφανιστουν.. 

ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 21-09-2016 06:45 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 21-09-2016 08:44 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...