martirio3000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω αν είναι η ίδια λάμπα αλλά δείτε αυτή στα 11 ευρώ http://www.tinydeal.com/original-xiaomi-yeelight-led-smart-light-bulb-wi-fi-remote-control-p-157534.html
Dark-o-phobia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αυτο ειναι πραγματι ετσι; Θυμαμαι οτι αυτο το εκανε μια πρωτης γενιας λαμπα με χρωματα απο το ebay που ειχα παρει το 2009. Η επομενη του 2010-11 δεν θυμαμαι ακριβως, δεν αναβε, αλλα κρατουσε την κατασταση που ειχε πριν σταματησει η τροφοδοσια της. Έχω την απλή χωρίς τα χρώματα και κάτι τέτοιο παίζει. Μερικές φορές όταν αφήνω το διακόπτη στο on αλλά έχω σβησει τη λάμπα από το κινητό μου, μετά από ώρες (όταν γυρίζω από την Δουλεια) την βλέπω αναμένη. Βέβαια δεν έχει να κάνει με διακοπή ρευματος η δική μου περιπτωση καθότι βλέπω ότι όλες οι ηλεκτρικές συσκευές δεν έχουν γινει reset (πχ TV) οπότε δεν υπήρξε διακοπη.
SnakeMJK Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω αν είναι η ίδια λάμπα αλλά δείτε αυτή στα 11 ευρώ http://www.tinydeal.com/original-xiaomi-yeelight-led-smart-light-bulb-wi-fi-remote-control-p-157534.html Δεν είναι RGB.
ktgeorge Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αν δεν κανω λαθος ,δεν εχεις ομως feedback ,δηλαδη δεν εχεις εικονα αν οντως εκλεισε η" αναψε ,οταν δεινεις εντολη εκτος δικτυου Εκτος δικτυου πως θα επικοινωνησει με την λαμπα? απο το internet?? Δυσκολο. εγω αν ειμαι εκτός σπιτιου (καπου στο internet) κάνω vpn σπίτι και απο εκει ελεγχω την λάμπα. Αρα εκτος σπιτιου πρέπει να έχεις πρόσβαση στο δικτυο που ειναι η λάμπα.
sndev Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 δεν ισχυει το απο πανω. εχεις προσβαση απο το app της mi
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Έχω την απλή χωρίς τα χρώματα και κάτι τέτοιο παίζει. Μερικές φορές όταν αφήνω το διακόπτη στο on αλλά έχω σβησει τη λάμπα από το κινητό μου, μετά από ώρες (όταν γυρίζω από την Δουλεια) την βλέπω αναμένη. Βέβαια δεν έχει να κάνει με διακοπή ρευματος η δική μου περιπτωση καθότι βλέπω ότι όλες οι ηλεκτρικές συσκευές δεν έχουν γινει reset (πχ TV) οπότε δεν υπήρξε διακοπη. Αυτο ειναι ακομα χειροτερο! Απαραδεκτο μπορω να πω ανετα.
drdedus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Αυτο ειναι πραγματι ετσι; Θυμαμαι οτι αυτο το εκανε μια πρωτης γενιας λαμπα με χρωματα απο το ebay που ειχα παρει το 2009. Η επομενη του 2010-11 δεν θυμαμαι ακριβως, δεν αναβε, αλλα κρατουσε την κατασταση που ειχε πριν σταματησει η τροφοδοσια της.Πολλές φορές που γυρνάω σπίτι τα φώτα όλα είναι ανοιχτά και ρωτώντας τους γείτονες καταλαβαίνω ότι έχουν γίνει διακοπές.Να πω εδώ ότι δεν θυμάμαι πως ακριβώς έχει συμπεριφερθεί η συγκεκριμένη λάμπα καθώς έχω πολλές απλές και δεν έχω δώσει βάση βλέποντας τα πάντα αναμμένα. Έχω την απλή χωρίς τα χρώματα και κάτι τέτοιο παίζει. Μερικές φορές όταν αφήνω το διακόπτη στο on αλλά έχω σβησει τη λάμπα από το κινητό μου, μετά από ώρες (όταν γυρίζω από την Δουλεια) την βλέπω αναμένη. Βέβαια δεν έχει να κάνει με διακοπή ρευματος η δική μου περιπτωση καθότι βλέπω ότι όλες οι ηλεκτρικές συσκευές δεν έχουν γινει reset (πχ TV) οπότε δεν υπήρξε διακοπη. Μήπως κάνεις remote update?
drdedus Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Καλά δεν το πιστεύω μπήκα να δω το mi-home και ζητάνε update τα πάντα, πριζες, πολυπριζα,λάμπες,gateway. Γενικότερα ότι υπάρχει, χτες έκανε και η εφαρμογή. Μόνo τα μπλουζάκια δεν ζήτησαν. Ελπίζω να μην κλειδώσουν τα πάντα..
Pure Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 καλησπέρα στην παρέα έχω ένα θέμα με την συγκεκριμένη λάμπα δεν μπορώ να την κάνω pair με τίποτα τι reset έχω κάνει το πρόγραμμα διαγραφή πάλι τίποτα φθάνει ως το 89% και μετρά γράφει connection error έχει κάνεις ανάλογο θέμα? μια βοήθεια
sndev Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ειχα εγω παρομοιο θεμα στη δεύτερη λαμπα. Την επομενη ημερα που ξαναπροσπαθησα τα εβαλα ολα Κοντα κοντα ρουτερ λαμπα κινητό κ ως διαμαγιας εγινε pair κ update το firmware. Εμενα κολαγε στο 46 %
dchatz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 παρελαβα χθες κι εγω. Ευτυχως ολα δουλευουν. Εννοείται οτι η λαμπα πρεπει να ειναι online μονιμα για να παίξει. Θέλει λογαριασμο στο mihome απο το οποίο μπαίνεις και τη σετάρεις και μετά το σεταρισμα μπαίνεις απ ευθείας στη λάμπα. Προφανώς όμως τα δεδομένα περνάνε από τους server της xiaomi για να βλέπεις σε τι κατάσταση ειναι η λάμπα και να τη χειρισθείς. Αν πέσει το ρευμα και ξαναέρθει δυστυχώς η λάμπα ανάβει κάτι το οποιο είναι λογικό όμως γιατί αλλιώς αν έμπαινες και έβγαινες απο το δωμάτιο ανοιγοκλεινοντας το διακόπτη δε θα αναβε/έκλεινε. Αν μπεις όμως με το κινητό θα δεις ότι η λάμπα έχει ανάψει εκτός με την επαναφορά του ρεύματος δεν ήρθε και το δίκτυο οπότε και δε μπορεί η λάμπα να στειλει στην xiaomi της κατάστασή της. Μπήκα και με 3G από το κινητό και έπαιζαν όλα ΟΚ, ρυθμίζεται και από απόσταση. 1
christar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Παρελαβα και εγω. Για να βοηθησω οποιον κανει το ιδιο λαθος με εμενα. Κατεβασα την εφαρμογη και στην χωρα εβαλα Σινγκαπουρη. Η εφαρμογη εβρισκε την λαμπα αλλα δεν δουλευε, βγαζοντας μυνημα οτι το firmware ηταν παλιο. Δεν εβρισκε updates να κανει και μεσω της εφαρμογης δεν γινοταν το firmware update. Αλλαζοντας την χωρα και βαζοντας Κινα (και αφου εκανα ενα reset στην λαμπα) ολα δουλεψαν ρολοι.
Billator Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ ότι και να κάνω δεν συνδέεται... Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να το παώ κοντά στο router επομένως θα την δώσω σε κανέναν φίλο.
drdedus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2016 Παρελαβα και εγω. Για να βοηθησω οποιον κανει το ιδιο λαθος με εμενα. Κατεβασα την εφαρμογη και στην χωρα εβαλα Σινγκαπουρη. Η εφαρμογη εβρισκε την λαμπα αλλα δεν δουλευε, βγαζοντας μυνημα οτι το firmware ηταν παλιο. Δεν εβρισκε updates να κανει και μεσω της εφαρμογης δεν γινοταν το firmware update. Αλλαζοντας την χωρα και βαζοντας Κινα (και αφου εκανα ενα reset στην λαμπα) ολα δουλεψαν ρολοι. Εχω σχεδόν 30 συσκευές (συν αυτές που πατάνε στο gateway) και ανάλογα την χώρα εμφανίζει κάποιες.Μόνο στην επιλογή "Κίνα" φαίνονται όλες. Ψάχνω να πάρω 2-3 ακόμα αν ξαναπαίξει η τιμή αυτή. Εγώ ότι και να κάνω δεν συνδέεται... Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα να το παώ κοντά στο router επομένως θα την δώσω σε κανέναν φίλο. Κάνε ενα κινητό access point με το ίδιο όνομα και κλειδί.Βάλτο δίπλα και προσπάθησε να συνδεθεί εκεί η λάμπα... Το mi home δοκίμασε να τρέχει στο ίδιο κινητό η σε αλλο που ειναι ειναι και αυτό συνδεδεμένο στο πρώτο η ότι άλλο σου ερθει στο νου.. Δεν ξέρω αν θα πιάσει.. Το σίγουρο είναι ότι κλειδώνει με ssid και όχι με mac. Το ξέρω γιατί αλλάζω router κάθε μέρα.. Αν κάνει το pair μετά κουτσά στραβά θα δουλεύει. Ασε που μπορεί να δουλεύει και κανονικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις