Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά, μια ερώτηση σε αυτούς που την έχουν, πριν την παραγγείλω. Μπορώ να την ελέγξω και από άλλο δίκτυο, εκτός αυτού που την έχω συνδέσει? Σε περίπτωση δλδ που είμαι μακριά από το σπίτι, μπορώ μέσω της εφαρμογής να κλείσω το φως, αν είμαι συνδεδεμένος σε άλλο δίκτυο(ή με data), ή πρέπει και το κινητό να είναι στο ίδιο δίκτυο με τη λάμπα?

Δημοσ.

μπορείς εκτός δυκτιου

Αν δεν κανω λαθος ,δεν εχεις ομως feedback ,δηλαδη δεν εχεις εικονα αν οντως εκλεισε η" αναψε ,οταν δεινεις εντολη εκτος δικτυου

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος ,δεν εχεις ομως feedback ,δηλαδη δεν εχεις εικονα αν οντως εκλεισε η" αναψε ,οταν δεινεις εντολη εκτος δικτυου

Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος, για σίγουρα please?
Δημοσ.

Γιαυτό συνήθως έχουμε και μια IP camera να βλέπουμε το σπίτι ;)

Για να ελέγχουμε τα φώτα, εννοείς? Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο? Έχω κάμερα, αλλά στην είσοδο, όχι στο δωμάτιο που θα είναι η λάμπα...

Τέσπα, είναι σίγουρο ότι από μακριά δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση της λάμπας?(Αν το έχει δοκιμάσει κάποιος)

Δημοσ.

Εννοώ ότι και εγώ έχω διάφορα μες στο σπίτι, φώτα (απλά με απλό προγραμματιστή για την ώρα) που τα προγραμματίζω να ανοίγουν συγκεκριμένες ώρες αν λείπω μέρες κτλ και με την κάμερα τουλάχιστον μπορώ να καταλάβω αν όντως ανάβουν η όχι (ε το φως φαίνεται...) τώρα άλλες συσκευές τις οποίες δεν τις βλέπει η κάμερα (πχ air condition) αν τις ανοίξω πχ με το harmony remote (wifi hub) εκεί δεν μπορώ να γνωρίζω 100% αν άνοιξαν ή όχι.. για τα φώτα όμως λύσεις υπάρχουν.

Καλό θα ήταν βέβαια απο μόνη της όταν είναι αναμμένη να στέλνει κάποιο συγκεκριμένο status στην εφαρμογή ώστε να μην χρειάζονται μαϊμουδιές. Ας έρθει και.. κάτι θα βρούμε :)

• Like 1
Δημοσ.

απο την εφαρμογή βλέπεις την κατάσταση της λάμπας όπου και αν είσαι.

Γενικότερα υπάρχει και notification που μπορεί να ενεργοποιηθεί αν δεν κάνω λάθος.

Πχ όταν ο ανιχνευτής κίνησης ανάψει την λάμπα έρχεται notification.

• Like 4
Δημοσ.

παιδια την μεταφρασμενη εφαρμογη που την βρισκουμε?

Επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπονται τέτοιου είδους link. Μπορείς απλά να ψάξεις στο google με "xiaomi community έξυπνο σπίτι" όπως θα έκανε κάποιος και να δεις τα αποτελέσματα... (δεν έχω κάποια λάμπα ακόμα και δεν ξέρω πως και αν λειτουργούν αυτές οι εφαρμογές καθώς και αν είναι η τελευταία έκδοση αυτή που τυχόν βρεις).

Δημοσ.

οπως το λεει ο drdedus φαίνεται από την εφαρμογή αν είναι ανοιχτή η όχι η λάμπα.

• Like 1
Δημοσ.

Και κάτι που δείχνει να δουλεύει σε εμενα.

Κάντε ολες τις συσκευές με συντομεύσεις ΜΕΣΑ απο την εφαρμογή.

Σε εμένα δείχνει να δουλεύει ακαριαία, όταν με το να μπεις στην εφαρμογή και να επιλέξεις συσκευή κάνει χρόνια.

Πχ συναγερμός on/off, αν το κάνεις μέσα απο την εφαρμογή

(χωρίς να βάλεις συντόμευση tap to...) ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει γιατί η ένδειξη τρώει τα απίστευτα κολλήματα.

Στις λάμπες δεν συμβαίνει αυτό σχεδόν ποτέ, με εξαίρεση κάποιες φορές που ίσως αργήσει λίγα δευτερόλεπτα.

Ενα αρνητικό είναι ότι σε περίπτωση διακοπής και επαναφοράς του ρεύματος οι λάμπες ανάβουν ακόμα και αν δεν τις είχες αναμμένες πριν.

Οπότε σε νησιά κλπ που παίζουν συχνά διακοπές θα είναι τα φώτα αναμμένα όταν γυρνάτε σπίτι η θα ξυπνήσετε με τα φώτα ανοιχτά.

Η εφαρμογή έχει και μια λειτουργία που αντιγράφει το χρώμα που της δείχνεις μέσα απο την κάμερα του κινητού.

• Moderators
Δημοσ.

Ενα αρνητικό είναι ότι σε περίπτωση διακοπής και επαναφοράς του ρεύματος οι λάμπες ανάβουν ακόμα και αν δεν τις είχες αναμμένες πριν.

Αυτο ειναι πραγματι ετσι; Θυμαμαι οτι αυτο το εκανε μια πρωτης γενιας λαμπα με χρωματα απο το ebay που ειχα παρει το 2009. Η επομενη του 2010-11 δεν θυμαμαι ακριβως, δεν αναβε, αλλα κρατουσε την κατασταση που ειχε πριν σταματησει η τροφοδοσια της.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...