Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι γίνεται αν την κλείσεις ΠΡΩΤΑ απ την εφαρμογή και μετά θες να την ανοίξεις απ τον διακόπτη.. γίνεται αυτό κάπως? πχ την κλείσεις απ την εφαρμογή και ανοιγοκλείσεις τον διακόπτη θα ανάψει ή θα πρέπει να την ανοίξεις απ την εφαρμογή απ την οποία και την έκλεισες?!? 

δε μου έτυχε αυτη η περίπτωση αλλα τη δοκίμασα επιτόπου.

ανοιγοκλεινεις 2 φορές το διακόπτη κ ανάβει. 

• Like 1
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγνώμη δεν το είδα :) τότε μια πιο σπέσιαλ περίπτωση... αν είναι αναμμένη και την κλείσεις απ τον διακόπτη φανταζόμουν και εγώ ότι λειτουργεί έτσι. Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει και ανέφερα είναι τι γίνεται αν την κλείσεις ΠΡΩΤΑ απ την εφαρμογή και μετά θες να την ανοίξεις απ τον διακόπτη.. γίνεται αυτό κάπως? πχ την κλείσεις απ την εφαρμογή και ανοιγοκλείσεις τον διακόπτη θα ανάψει ή θα πρέπει να την ανοίξεις απ την εφαρμογή απ την οποία και την έκλεισες?!? 

Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος γιατί δεν την έχω, αλλά από όσο έχω διαβάσει αν ανοιγοκλείσεις κάποιες φορές τον διακόπτη κάνουν reset οι ρυθμίσεις που έβαλες από την εφαρμογή.

• Like 1
Δημοσ.

Από τον διακόπτη λειτουργεί σαν όλες τις λάμπες. Αν τήν κλίσεις από την εφαρμογή απλά όπως είπε κι ο φίλος πιο πάνω πατάς δύο φορές τον διακόπτη. Reset κάνει αν ανοιγοκλείνεις τον διακόπτη 5 φορές( με 2 δευτερόλεπτα παύση σε κάθε κλικ)

Είναι σουπερ πάντως .την θεωρώ από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Νομίζω τα 600lm είναι ιδανικά (έχω μια Led 12watt (γύρω στα 1100lm λέει αν θυμάμαι) στην κρεβατοκάμαρα και αν την ανάψεις πρέπει να φορέσεις γυαλιά ηλίου μαζί) πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια λάμπα που μπορείς να την ρυθμίσεις όσο λιγότερο απ τα 600 θες.. εμπειρικά όμως τα 280 είναι πολύ λίγα για φως ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα (στην οποία θα θες να δοκιμάσεις ένα ρούχο, να διαβάσεις με άνεση κάτι κτλ).

Διαφωνω οτι τα 600 λουμενς ειναι ιδανικα για κρεβατοκαμαρα. Οποτε κανω αυτο το ποστ για να εχουν οσοι ενδιαφερονται και μια αλλη αποψη.

Πρωτα απο ολα, ο καθενας μετραει τα λουμενς και τα αναγραφει με τον δικο του τροπο δυστυχως. Μπορει τα 600 λουμενς μιας λαμπας να ειναι στην πραξη λιγοτερα απο τα 500 αλλης. 

Απο εκει και περα, τα 280 δεν το συζηταμε ειναι πολυ λιγα.

Επισης τα 600 ειναι λιγα για να διαβασεις με ανεση κατι, να δεις μια λεπτομερεια, να βρεις ενα κουνουπι κλπ, εκτος αν εννοεις οτι την εχεις σε πορτατιφ σχετικα διπλα σου. Για λιγο καιρο ειχα συμβιβαστει με 600+ λουμενς απο led στην κρεβατοκαμαρα, αλλα μολις εβαλα ξανα την 1200αρα (ειτε την 70W αλογονου ειτε την 15W "οικονομιας") ειπα απο μεσα μου "επιτελους", εχω ενα ξεκουραστο και αρκετο-ιδανικο πλεον φως. Οταν το φως ειναι λιγοστο ειναι πολυ κουραστικο. Δεν λεμε για να βλεπεις μην χτυπησεις μην σκονταψεις ή να βλεπεις να βρεις ενα τηλεκοντρολ στο το κομοδινο. Εχω 2ο ντουι με μια 2w led καπου 180λουμενς και για αυτα ειναι αρκετη και προτιμητεα οταν δεν χρειαζεσαι κανονικο φωτισμο του χωρου.

• Like 3
Δημοσ.

Ανάλογα τον χώρο. Σε υπνοδωμάτιο 15τμ έχω μια τέτοια στα 5w:

http://m.banggood.com/Digoo-Lark-Series-E27-High-PF-Top-Quality-3W-5W-7W-9W-12W-LED-Globe-Bulb-Home-Lighting-AC85-265V-p-1060451.html

Και παραπανω φως δεν θα ήθελα. Στο δίπλα έχουμε μια με 12w το οποίο είναι υπερβολικο σε τυφλωνει. Για διάβασμα βιβλίου το φως χρειάζεται αλλιώς μια 500αρα είναι μια χαρά για 15τμ. Για σαλόνι τα 1500 lumen είναι υποχρεωτικά.

Δημοσ.

Βασικά είναι 9watt led λάμπα, όποιος πιστεύει ότι με αυτή θα γίνει η νύχτα μέρα κάνει λάθος. Αλλά για κεντρικό φωτισμό τραπεζαρίας, υπνοδωματίου και χωλ είναι μια χαρά, νομίζω κ για τέτοιους χώρους προορίζεται.

• Moderators
Δημοσ.

Βασικά είναι 9watt led λάμπα, όποιος πιστεύει ότι με αυτή θα γίνει η νύχτα μέρα κάνει λάθος. Αλλά για κεντρικό φωτισμό τραπεζαρίας, υπνοδωματίου και χωλ είναι μια χαρά, νομίζω κ για τέτοιους χώρους προορίζεται.

Αυτα τα νυχτα μερα  και τα μια χαρα ειναι γενικα και δεν προσφερουν στην κουβεντα.

Αν απαντουσα λακωνικα οπως εσυ θα ελεγα με σιγουρια : Οποιος νομιζει οτι με 600 λουμενς θα φωτισει μια χαρα οπως λες τραπεζαρια, υπνοδωματιο κανει λαθος.

Για χωλ που εβαλες στο τελος μαζι με την τραπεζαρια σαν να ειναι ιδια πραγματα, ναι, εχω μια 5 w led και ειναι μια χαρα. Αρκει να ειναι 5-6-7μ^2 ο χωρος.

ΥΓ. Επισης μην λες "ειναι 9W led λαμπα", γιατι υπαρχουν 9W που ειναι κοντα στα 900 λουμενς και μπορει κανεις να "παραπλανηθει" αν δεν διαβασει αναλυτικα ολα τα ποστς. Μπορεις να πεις οτι ειναι 600 (ετσι λενε οι ιδιοι τουλαχιστον) λουμενς για να εισαι ακριβεστερος και σαφεστερος. ;)

Δημοσ.

15 τετραγωνικά υπνοδωματιο φωτιζει οπως πρεπει να ειναι 

φυσικα το δικο μου "οπως πρεπει να ειναι" με αλουνου μπορεί νανε η μερα με τη νυχτα , η κουβεντα δε βγαζει πουθενα παντως γιατι μαλλον ειναι σχετικο. 

Δημοσ.

Διαφωνω οτι τα 600 λουμενς ειναι ιδανικα για κρεβατοκαμαρα. Οποτε κανω αυτο το ποστ για να εχουν οσοι ενδιαφερονται και μια αλλη αποψη.

Πρωτα απο ολα, ο καθενας μετραει τα λουμενς και τα αναγραφει με τον δικο του τροπο δυστυχως. Μπορει τα 600 λουμενς μιας λαμπας να ειναι στην πραξη λιγοτερα απο τα 500 αλλης. 

Απο εκει και περα, τα 280 δεν το συζηταμε ειναι πολυ λιγα.

Επισης τα 600 ειναι λιγα για να διαβασεις με ανεση κατι, να δεις μια λεπτομερεια, να βρεις ενα κουνουπι κλπ, εκτος αν εννοεις οτι την εχεις σε πορτατιφ σχετικα διπλα σου. Για λιγο καιρο ειχα συμβιβαστει με 600+ λουμενς απο led στην κρεβατοκαμαρα, αλλα μολις εβαλα ξανα την 1200αρα (ειτε την 70W αλογονου ειτε την 15W "οικονομιας") ειπα απο μεσα μου "επιτελους", εχω ενα ξεκουραστο και αρκετο-ιδανικο πλεον φως. Οταν το φως ειναι λιγοστο ειναι πολυ κουραστικο. Δεν λεμε για να βλεπεις μην χτυπησεις μην σκονταψεις ή να βλεπεις να βρεις ενα τηλεκοντρολ στο το κομοδινο. Εχω 2ο ντουι με μια 2w led καπου 180λουμενς και για αυτα ειναι αρκετη οταν δεν χρειαζεσαι κανονικο φωτισμο του χωρου.

Σίγουρα διαφωνείς γιατί πολύ απλά αυτά είναι υποκειμενικά για τον καθένα. Όπως είπα, έχω 1100 lumens (ουδέτερο φως ούτε ψυχρό ούτε θερμό) στην κρεβατοκάμαρα και δεν την αντέχουμε και θα θέλαμε μια 600-800 .. το ιδανικό για μένα (όντως κακώς είπα ιδανικά τα 600 εν τη ρύμη του λόγου) θα ήταν τα 800 για εμένα προσωπικά (πραγματικά lm και σε ουδέτερο φως) αλλά και τα 600 μια χαρά είναι, απο εκεί και πέρα όπως είπα κιόλας, απ την στιγμή που παίρνεις κάποια που έτσι κιαλλιώς ρυθμίζεται (και κρατάει την ρύθμιση στην "μνήμη") τότε εννοείται όσο περισσότερα έχει τόσο το καλύτερο (και τόσο περισσότερο είναι πιθανόν να καλύψει όλα τα γούστα... και τα δικά μου και τα δικά σου.. ) και 1500 να είχε τότε, μια χαρά. Αν κιόλας ρυθμίζεται και η ψυχρότητα όπως σε αυτή ακόμα καλύτερα καθώς πχ εμένα μου αρέσει το λίγο θερμό και γύρω στα 800lm όπως είπα, της γυναίκας μου το λίγο (και ανθυγιεινό) ψυχρό αλλά πιο αδύναμο σε ένταση κτλ και έτσι έγινε συμβιβασμός στο ουδέτερο.

Άκρη γενικά με αυτά δεν βγάζεις και ο καθένας θα διαφωνεί με τον καθένα. Σε αυτό που σίγουρα συμφωνούμε όλοι είναι πως τα 280lm....δεν :)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα. Αλλωστε οπως εγραψα εξαρχης, εκανα το ποστ με την αποψη μου ωστε καποιος να μην "παρασυρθει" απο την μοναδικη μεχρι εκεινη την ωρα αποψη με την αναφορα περι  "ιδανικου" και μετα απογοητευτει. Μια τετοια λαμπα, αλλά με 1200-1400lumens max θα ηταν η ιδανικη λυση για κρεβατοκαμαρα για ολους. 

(ΥΓ και εγω υπερ του θερμου ειμαι, 2.500-2.700Κ ειναι μια καλη κατασταση. Το να μην αντεχεις γενικα και μονιμα τα 1100lm ειναι μια κατανοητη αποψη -και εγω δεν θα τα ηθελα μονιμα και σταθερα γι αυτο αλλωστε εχω και την μικρη στο αλλο ντουι/γραμμη απο την ωρα που εβγαλα το dimmer  απο την βασικη λογω led -, αλλα ξαναλεω, οταν θα θες για παραδειγμα να βρεις ενα κουνουπι με τα 600lm θα... βριζεις την ωρα που την εβαλες) 

• Like 1
Δημοσ.

παιδια εχω μπερδευτει, το βιδωμα το e27 ειναι το χοντρο, ενω για πορτατιφ μπαινει το λεπτο e37?? ευχαριστω για απαντησεις γιατι θελω να παραγγειλω 2 λαμπες αλλα με λεπτο σπειρωμα

• Moderators
Δημοσ.

Το κλασικο πορτατιφ ειναι Ε14 (το λεπτο που λες), αλλα υπαρχουν και πορτατιφ με Ε27 νεοτερα εδω και αρκετα χρονια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...