Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως η καλύτερη τιμή που έχει βγει για αυτή την λάμπα. Δυστυχώς την αγόρασα εγώ χθες στα 18,59$ αλλά είναι πολύ καλή τιμή για όποιον το σκεφτόταν όμως.

Για σύγκριση κανονική τιμή είναι στα 20$ τώρα παίζει σε κάποια μαγαζιά σαν προσφορά στα 18,50$

Screenshot_5.jpg

Δυστυχώς δεν υπάρχει το email link μιας κ σκάλιζα κουπόνια τυχαία στο internet.
http://www.gearbest.com/smart-lighting/pp_361555.html?

To link της προσφοράς: http://www.gearbest.com/smart-lighting/pp_361555.html?wid=21&utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.0818&eo=3ncabcaymuax0dvn&email=b2t8Z2lsb21hbmFraXNAaG90bWFpbC5jb218Nzk4MQ==

Εψαξα στο Internet για το Link αλλά τίποτα. Αν το βρει κάποιος να το ποστάρει, κρίμα είναι να μην εκμεταλλευτούμε την τιμή όλοι :) Thanks @driver4

• Like 4
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν την έχω βρει ακόμα στα 17 αλλά μια γρήγορη ερώτηση (γιατί θα πάει για κρεβατοκάμμαρα και θα πέσει γκρίνια απ την γυναίκα αν δεν δουλεύει σωστά). Οκ απο κινητό απ ότι κατάλαβα παίζει με mi home, βάζεις και το μεταφρασμένο και κάνεις δουλειά. Από τον κλασσικό διακόπτη για το φως πως παίζει? Δηλαδή αν την κλείσω απ το κινητό μετά αν ανοιγοκλείσω τον διακόπτη ανοίγει ή πρέπει να γίνει ολόκληρη ιστορία μέσα απ το κινητό? Απ τον διακόπτη γενικά ανοιγοκλείνει σωστά (είτε σε λευκό φως κατευθείαν είτε σε ότι είχε σαν προηγούμενη custom ρύθμιση δεν έχει τόσο σημασία αυτό)? Αν την έχει κάποιος ας μας πει :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κάτω από τα μισά Lumens, που είναι ήδη λίγα της Xiaomi... :P

επειδη την εχω τη συγκεκριμένη στο λευκό φως για να εχουμε μετρο συγκρισης  σε ενα υπνοδωμάτιο ειναι μια χαρα οπως πρεπει να ειναι (δε το περίμενα να πω την αλληθεια όταν την αγόρασα)

για μεγάλο σαλόνι που παίζεις ποδοσφαίρο δε κάνει 

για τα υπολοιπα χρωματα σε φωτισμό ε δεν είναι για δωμάτια να τα κανεις μπλε κοκινα κιτρινα πουα απο την αλλη  για να τονίζεις μικρους χώρους γωνιες κτλ είναι αψωγη

η λάμπα έχει ρύθμιση όταν σβήνει απο διακόπτη να θυμάται τον τελευταιο φωτισμό για οταν ξανανοιξει απο το διακόπτη (κοινός σαν μια νορμάλ λάμπα με διακόπτη) η να resetarei στο full λευκό όπως έρχεται απο τη μαμα κινα

τσίμπησα ακόμα μια να υπάρχει ευχαριστώ τον ΤS και τον hapatingo 

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.

Νομίζω τα 600lm είναι ιδανικά (έχω μια Led 12watt (γύρω στα 1100lm λέει αν θυμάμαι) στην κρεβατοκάμαρα και αν την ανάψεις πρέπει να φορέσεις γυαλιά ηλίου μαζί), πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια λάμπα που μπορείς να την ρυθμίσεις όσο λιγότερο απ τα 600 θες.. εμπειρικά όμως τα 280 είναι πολύ λίγα για φως ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα (στην οποία θα θες να δοκιμάσεις ένα ρούχο, να διαβάσεις με άνεση κάτι κτλ). Απ την στιγμή που υπάρχει ρύθμιση δεν έχει νόημα να πάει κάποιος σε τόσο χαμηλά lumen..

• Like 1
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται ένα ελληνικό review:

Πολύ ωραίο το review αλλά δυστυχώς δεν απαντάει στο θέμα του διακόπτη πάρα μόνο ότι δεν θα ανοίξει αυτόματα αν αυτός είναι κλειστός (λογικότατο αφού δεν φτάνει ρεύμα καν).

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το review αλλά δυστυχώς δεν απαντάει στο θέμα του διακόπτη πάρα μόνο ότι δεν θα ανοίξει αυτόματα αν αυτός είναι κλειστός (λογικότατο αφού δεν φτάνει ρεύμα καν).

σου απαντησα πιο πανω για το διακοπτη

• Like 1
Δημοσ.

σου απαντησα πιο πανω για το διακοπτη

Συγνώμη δεν το είδα :) τότε μια πιο σπέσιαλ περίπτωση... αν είναι αναμμένη και την κλείσεις απ τον διακόπτη φανταζόμουν και εγώ ότι λειτουργεί έτσι. Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει και ανέφερα είναι τι γίνεται αν την κλείσεις ΠΡΩΤΑ απ την εφαρμογή και μετά θες να την ανοίξεις απ τον διακόπτη.. γίνεται αυτό κάπως? πχ την κλείσεις απ την εφαρμογή και ανοιγοκλείσεις τον διακόπτη θα ανάψει ή θα πρέπει να την ανοίξεις απ την εφαρμογή απ την οποία και την έκλεισες?!? 

Επίσης αν ξέρει κάποιος, έχει κάποια διαφορά απ την Yeelight ΙΙ RGB αυτού του θέματος? http://www.insomnia.gr/topic/610347-xiaomi-smart-yeelight-ii-rgb-led-light-bulb-geekbuying-20-with-free-tracking/

Δημοσ.

Επίσης αν ξέρει κάποιος, έχει κάποια διαφορά απ την Yeelight ΙΙ RGB αυτού του θέματος? http://www.insomnia.gr/topic/610347-xiaomi-smart-yeelight-ii-rgb-led-light-bulb-geekbuying-20-with-free-tracking/

Είναι ίδια αν μπεις από το Link του πρώτου ποσατ θα δεις την κωδική ονομασία. Έχει το ΙΙ γιατί είναι η δεύτερη λάμπα της εταιρείας, η άλλη (η "παλιά") δεν αλλάζει χρώματα και είναι 1Watt μικρότερη.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...