Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, εμμ οτι λεει απο πανω... προτεινει κανεις καποιο προγραμμα για driver updates?? ή να μη βαλω καθολου?

Το καλύτερο είναι δεξι κλίκ->Διαχείριση-->Διαχείριση συσκευών->Διαλέγεις οποιο θές να κάνεις update και μετα επιλέγεις το 3 εικονίδιο απο τα αριστερά στην 2η μπάρα επιλογών.Δεν προτείνω προγράμματα γιατι πολλές φορες κάνουν λάθη.

Δημοσ.

Το πρόβλημα ποιο είναι? Δεν βρίσκεις κάποιον driver?

απλα επειδη εκανα μονος μ το φορματ και εβαλα μονος μ ολους τους drivers θελω να συγουρευτω αν ολα ειναι οκ. και επισης καμια φορα το cpu εχει high usage γυρω στο 45% απο το service host:local system χωρις να κανω τπτ και θα ηθελα να δω αν αυτο ειναιαπο τα  drivers

Το καλύτερο είναι δεξι κλίκ->Διαχείριση-->Διαχείριση συσκευών->Διαλέγεις οποιο θές να κάνεις update και μετα επιλέγεις το 3 εικονίδιο απο τα αριστερά στην 2η μπάρα επιλογών.Δεν προτείνω προγράμματα γιατι πολλές φορες κάνουν λάθη.

ναι κ εγω αυτο εχω ακουσει να σπω ειναι η αληθεια!

Δημοσ.

Drivers βάζουμε αυτούς που υπάρχουν στα σαιτ των κατασκευαστών (μητρικής-nvidia κλπ).

Το usage cpu είναι άλλο θέμα. Ανάλογα με τι σύστημα έχεις και τι εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει.

Δημοσ.

Δεν γράφεις πιο λειτουργικό έχεις. Αν έχεις Win 10 βρίσκουν  εύκολα τους περισσότερους drivers, αν έχεις άλλο, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Προγράμματα για να κατεβάσεις drivers κατά την γνώμη μου, ένα είναι το: SlimDrivers έχει και free, αλλά αφού τελειώσεις την δουλειά σου το διαγράφεις και τρέχεις το adwcleaner διότι αφήνει πίσω του "μαμούνια" Ένα άλλο ακόμα πιο καλό είναι το: Drivermax αλλά η free του έκδοση σου δίνει δύο Drivers ανά 24ωρο.

Δημοσ.

Δεν γράφεις πιο λειτουργικό έχεις. Αν έχεις Win 10 βρίσκουν  εύκολα τους περισσότερους drivers, αν έχεις άλλο, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα.

Προγράμματα για να κατεβάσεις drivers κατά την γνώμη μου, ένα είναι το: SlimDrivers έχει και free, αλλά αφού τελειώσεις την δουλειά σου το διαγράφεις και τρέχεις το adwcleaner διότι αφήνει πίσω του "μαμούνια" Ένα άλλο ακόμα πιο καλό είναι το: Drivermax αλλά η free του έκδοση σου δίνει δύο Drivers ανά 24ωρο.

ναι εχεις δικιο, εχω τα  windows 10 ok thank u

Drivers βάζουμε αυτούς που υπάρχουν στα σαιτ των κατασκευαστών (μητρικής-nvidia κλπ).

Το usage cpu είναι άλλο θέμα. Ανάλογα με τι σύστημα έχεις και τι εφαρμογές έχεις εγκαταστήσει.

αχα, ειχε κολησει μια αναβαθμηση αποτι καταλαβα , και τρ δεν εχω αλλο το θεμα αυτο, ελπιζω να μη ξαναγινει, ευχαριστω!!

Δημοσ.

Εγω θα προτεινα Driver Genius αλλα οπως ειπαν και τα παιδια δεν το χρειαζεσαι και τοσο καλυτερα βαζε τα μονος σου απο τα official

Δημοσ.

Κανένα. Μακρυά απο προγράμματα σε οτι έχει να κανει με drivers! Μονο σε σπάνιες περιπτωσεις

Πχ όταν το hardware είναι πολύ άγνωστο και δεν βρίσκεις για κανένα λογο τους επίσημους drivers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...