oneofthem Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) γεια, στόχοι: - μετατροπή διαφόρων αρχείων, διαφόρων τύπων, σε ένα ενιαίο format - hardcode υποτίτλων με διαμόρφωση style - επισκόπηση υποτίτλων με κάποια λειτουργία που να προχωράει το video στον αμέσως επόμενο υπότιτλο έτσι ώστε να μπορώ να πατάω αυτό το κουμπί επαναλαμβανόμενα και να επιβεβαιώνω ότι οι υπότιτλοι είναι στο σωστό μέγεθος καθόλη τη διάρκεια του video επιλογές: - video: divx, mpeg 4, h.265, wmv v9 - container: avi, mkv, asf, wmv, mp4, mpg, mpeg - audio codec: ac3, aac, wma, dts core - resolution: 1920x1080 - frame rate: 30fps - bitrate: 30 Mbps ερωτήματα: - τι προγράμματα χρειάζομαι (έχω πολλά προγράμματα ήδη, απλά έχω καιρό να κάνω κωδικοποίηση, θα προτιμούσα κάποιο που επιβεβαιωμένα χρησιμοποιεί όλους τους πυρήνες γιατί έχω οχτώ ή κάποιο το οποίο τουλάχιστον αν χρησιμοποιεί 1, 2 πυρήνες, να μπορεί να τρέξει πολλά instances και να γίνεται παράλληλη κωδικοποίηση πολλών αρχείων) - τι από τα παραπάνω format επιλέγω και με τι ρυθμίσεις ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2016 από oneofthem
Καϊάφας Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Διαλέγεις Universal η Normal preset και ξεκινάς τα encodes. https://handbrake.fr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα