tsilitheo1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Καλησπερα φιλοι μου. Μετα απο "ατυχή" συναντηση που ειχε το σαπιο elephone p3000s 3gb με το πλακακι ,επαψαν να λειτουργουν τα soft buttons. Η οθονη εχει αφη, αλλα μερικες φορες τρελενεται και αυτη και κανει οτι θελει,οποτε μια εφαρμογη για on screen soft buttons, δεν με εξυπηρετει. Ετσι,παρηγγειλα το g5(αφορμη εψαχνα). Το ρεζουμε: Οσοι απο εσας ειστε κατοχοι,εχετε αντιμετωπισει τετοιο θεμα με το g5 ,οπως υπαρχει με το g4;;;. Σας ευχαριστω
johnyboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) εγώ δεν θα ρίσκαρα την αγορά κανενός lg αφού έμεινα χωρίς κινητό με το g3 και για αυτό δεν πήρα το g5 και πήγα σε 1+.Όπως έχω ξαναγράψει για τα bootloop φταίει καθαρά ο κώδικας της lg στο android 6.είναι τόσο κακογραμμένος που ξετινάζει τα πέταλα στις πλακέτες.Τα άλλα τα άκυρα ότι είναι η πλακέτα τα ακούω βερεσέ.Αν ήταν θέμα πλακέτας δεν θα είχαν και τα g4 και τα g3 και τα v10 το ίδιο θέμα αφού έχουν διαφορετικά τσιπάκια. στο θέμα σου τώρα.αν ο κώδικας είναι ίδιος, που αν θες την γνώμη μου είναι ίδιος, τότε θα σκάνε τα bootloop και στο g5. εγώ έβαλα μυαλό, ποτέ ξανά lg. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2016 από johnyboy 2
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Πιο ωμος ,πεθαινεις.... Αμαν βρε φιλε,η προσωποποιηση της απογοητευσης εισαι.... Λολ
GianniSM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Και εγώ μακριά θα έμενα από LG. Μπορεί να μην ακούστηκαν για αυτό bootloops αλλά χαλαρώνει το πορτάκι του κινητού. Μέχρι να βγάλει μια συσκευή χωρίς τόσο σοβαρά κατασκευαστικά προβλήματα δεν θα πλησίαζα καθόλου ξανά σε αυτήν, και εγώ πρώην κάτοχος G3, νυν Nexus 6P
johnyboy Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Πιο ωμος ,πεθαινεις.... Αμαν βρε φιλε,η προσωποποιηση της απογοητευσης εισαι.... Λολ μα τι να σου πω, ψέματα ότι είναι καλό?ε δεν είναι.το περίμενα πως και πως το g5 αλλά μετά το φιάσκο με τα bootloop, τον κλειδωμένο bootloader, το bleeding στην οθόνη, τις κιτρινίλες, έρχεται και το bootloop στο g3 με την απαράδεκτη και θυμωμένη υπάλληλο της lg hellas να μου λέει με άγριο ύφος, ε τι να σας κάνω που μείνατε χωρίς κινητό, βρείτε ένα δανεικό, ε ενταξει, λες άντε γεια.Δεν θα σας δώσω 400 ευρώ για να είμαι χωρίς κινητό. Δεν είμαι με καμία εταιρία, είχα σονι, πήρα lg, τώρα θα πάρω 1+3.δεν έχω τέτοια θέματα, αλλά δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ πάλι.Δες τι γίνεται στο ιντερνετ από κατόχους lg, πάει το καντήλι σύννεφο.Αν εσύ θες να πάθεις για να μάθεις αυτό είναι άλλο θέμα, πάλι εδώ θα είστε να λέτε το έστειλα 15 φορές και δεν μου γυρίζουν τα χρήματα πίσω. προλαβαίνεις να μην το παραλάβεις και να γλιτώσεις.
dimkalogiros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δε θα διαφωνήσω με τα παιδιά περι Lg Hellas, Service, Bootloop.. Εγώ αυτο που θα σου πω είναι ότι είχα G3 χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, μετά πηγα στο MX4 (απο τα καλύτερα τηλέφωνα που είχα ποτέ). Τώρα κάτοχος G5 εδώ και 2 μήνες κ φυσικά είναι το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ! Μου είχε λείψει η Quad HD οθόνη μπορώ να πω, τεράστια διαφορά με την Full HD του MX4. Επίσης απο τις καλύτερες κάμερες της αγοράς (αν όχι η καλύτερη μέχρι σήμερα που το αξίζει και με το παραπάνω). Εκεί που ια σταθώ είναι στο τρελό κράξιμο που είχε φάει η συσκευή απο όλους εδώ μέσα και γενικά. Ούτε καν! Το κινητό πετάει. Απροβληματιστο σε ολα, όπως λογικά θα περιμένεις. Το μονο αρνητικο η μπαταρία αλλά και πάλι αυτο είναι υποκειμενικό. Όσο για τα προβλήματα...ειναι να μη σου τυχει, τι να πω. Μπορεί να το πάθω και εγώ στο μελλον, ειδωμεν! Προς το παρόν κανένα παράπονο! Αυτά απο μένα.. 1
blanka Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 εγω έχω G5, και όλα μια χαρά. Σε φόρουμ με G5 που διαβάζω ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε bootloop. To καπάκι δεν χαλαρώνει, και δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει. όποιος το δει απο κοντά θα καταλάβει. Youtuber που κάνει σε όλα τα κινητά bendtest, (έχει κάνει σε NEXUS 6p και δίπλωσε, εκανε σε XIAOMI Mi5 και έσπασε σα γκοφρέτα) το G5 δεν μάσησε το σώμα του, ενώ το καπάκι του κάτω που φοβούνται όλοι για καλή επαφή, το ξεχείλωσε στην κυριολεξία, αφου με τα χερια του προσπάθησε να σπάσει το μεταλλικό σώμα το κινητού βάζοντας σα μοχλό το καπάκι κάτω. ε το καπάκι το ξειχυλώθηκε(λογικό) αλλά το κινητό δούλευε και η μπαταρία δεν έχασε επαφη και δουλευε κανονικά. Οπότε φανταστήτε τι περιθώρια ανοχής επαφής έχει το καπάκι με το μισο έξω και να δουλεύει. και μερικοι ανησυχούν για 1 χιλ κενο που μπορεί να βγάλει μετά απο άνοιξε κλείσε το καπακι. Μην το φοβάσαι , παρτο δεν θα το μετανιώσεις 1
ziaba Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 το φωνάζω εδώ και καιρό μακριά από την lg πάρε άλλη συσκευή τόσα κινητά υπάρχουν 1
leo066 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 την ιδια περίοδο πέρσι ούτε για το g4 διαβαζες εγω έχω G5, και όλα μια χαρά. Σε φόρουμ με G5 που διαβάζω ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είχε bootloop. To καπάκι δεν χαλαρώνει, και δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει. όποιος το δει απο κοντά θα καταλάβει. Youtuber που κάνει σε όλα τα κινητά bendtest, (έχει κάνει σε NEXUS 6p και δίπλωσε, εκανε σε XIAOMI Mi5 και έσπασε σα γκοφρέτα) το G5 δεν μάσησε το σώμα του, ενώ το καπάκι του κάτω που φοβούνται όλοι για καλή επαφή, το ξεχείλωσε στην κυριολεξία, αφου με τα χερια του προσπάθησε να σπάσει το μεταλλικό σώμα το κινητού βάζοντας σα μοχλό το καπάκι κάτω. ε το καπάκι το ξειχυλώθηκε(λογικό) αλλά το κινητό δούλευε και η μπαταρία δεν έχασε επαφη και δουλευε κανονικά. Οπότε φανταστήτε τι περιθώρια ανοχής επαφής έχει το καπάκι με το μισο έξω και να δουλεύει. και μερικοι ανησυχούν για 1 χιλ κενο που μπορεί να βγάλει μετά απο άνοιξε κλείσε το καπακι. Μην το φοβάσαι , παρτο δεν θα το μετανιώσεις 1
enigma84 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Καλησπερα φιλοι μου. Μετα απο "ατυχή" συναντηση που ειχε το σαπιο elephone p3000s 3gb με το πλακακι ,επαψαν να λειτουργουν τα soft buttons. Η οθονη εχει αφη, αλλα μερικες φορες τρελενεται και αυτη και κανει οτι θελει,οποτε μια εφαρμογη για on screen soft buttons, δεν με εξυπηρετει. Ετσι,παρηγγειλα το g5(αφορμη εψαχνα). Το ρεζουμε: Οσοι απο εσας ειστε κατοχοι,εχετε αντιμετωπισει τετοιο θεμα με το g5 ,οπως υπαρχει με το g4;;;. Σας ευχαριστω Tα bootloop ξεκινάνε μετά από κάποιο διάστημα. Στα g3 δεν ξέρω αν είχαν τόσο μεγάλο θέμα όσο το g4. Τελευταία ακούστηκαν κάποιες αντίστοιχες φήμες και για το v10. Συνεπώς ο καιρός είναι ακόμη νωρίς για να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να εμφανίσει αντίστοιχο θέμα το g5, το οποίο όμως έχει διαφορετικό hw από g4/v10. Από εκεί και πέρα και εγώ στα λεφτά που λες το g5 θα κοιτούσα. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Tα bootloop ξεκινάνε μετά από κάποιο διάστημα. Στα g3 δεν ξέρω αν είχαν τόσο μεγάλο θέμα όσο το g4. Τελευταία ακούστηκαν κάποιες αντίστοιχες φήμες και για το v10. Συνεπώς ο καιρός είναι ακόμη νωρίς για να είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να εμφανίσει αντίστοιχο θέμα το g5, το οποίο όμως έχει διαφορετικό hw από g4/v10. Από εκεί και πέρα και εγώ στα λεφτά που λες το g5 θα κοιτούσα. Στα 380€ απο Ελλαδα, πιστευω ειναι το πιο vfm.... Για εξω δεν σκεφτομαι με τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα