dimitrisOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια κάμερα εφόσον μου αρέσουν οι φωτογραφίες κ προσπαθώ να τραβήξω όσο καλύτερες μπορώ με το κινητό μου (oneplus one). Αυτό που θέλω είναι να την έχω σχεδόν πάντα μαζί μου και για αυτό σκέφτομαι να πάω σε mirrorless αλλά επειδή έχω μια sjcam και την χρησιμοποιώ αρκετά και αυτή σκέφτομαι να πάω σε κάτι πιο καλό και να πάρω μια hero 4 και να την έχω για και για action camera και για φωτογραφική αφού έχω δει πόσο καλές φωτογραφίες τραβά. Εσεις τι έχετε να πείτε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 προσωπικα το βλεπω σαν δυο διαφορετικες καταστασεις και περιπτωσεις.go pro θα περνα αν ηθελα action camera .dslr,compact,mirorless και δεν ξερω τι αλλο θα παιρνα αν ηθελα να εχω μια φωτογραφικη. δηλαδη για μενα η go pro εχει το καλο της action cam Και της αδιαβροχης θηκης.αλλα αμα ειναι να την εχω για απλα video και για φωτογραφιες θα παιρνα κανονικη φωτογραφικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 προσωπικα το βλεπω σαν δυο διαφορετικες καταστασεις και περιπτωσεις.go pro θα περνα αν ηθελα action camera .dslr,compact,mirorless και δεν ξερω τι αλλο θα παιρνα αν ηθελα να εχω μια φωτογραφικη. δηλαδη για μενα η go pro εχει το καλο της action cam Και της αδιαβροχης θηκης.αλλα αμα ειναι να την εχω για απλα video και για φωτογραφιες θα παιρνα κανονικη φωτογραφικη. Απλά επειδή έγω θέλω να τα συνδυάσω και τα 2 λεω να πάω σε gopro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 εξαρτατε που θα δωσεις βαρυτητα.αν σε νοιαζουν τα video ή οι φωτογραφιες αν σε νοιαζει το να ειναι action cam.μια κανονικη φωτογραφικη ειναι μεγαλη για action cam οποτε αν θες εστω και λιγο action cam ναι δεν κανει η κανονικη και μονοδρομος ειναι η go pro οπως και οι υπολοιπες μαρκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ναι επειδή τραβάω βίντεο με την sjcam ή και φωτογραφίες και επειδή δεν έχω μείνει ευχαριστημένος με την ποιότητα σκεφτόμουν να έπαιρνα μια gopro και επειδή θα ήθελα μια φωτογραφική μηχανή σκέφτηκα να πάω κατευθείαν στην hero 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Η go pro τραβαει ωραιες φωτο, αλλα να συνυπολογίσεις πως δεν εχει ζουμ. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2016 από basilis5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ναι επειδή τραβάω βίντεο με την sjcam ή και φωτογραφίες και επειδή δεν έχω μείνει ευχαριστημένος με την ποιότητα σκεφτόμουν να έπαιρνα μια gopro και επειδή θα ήθελα μια φωτογραφική μηχανή σκέφτηκα να πάω κατευθείαν στην hero 4 Με βαση αυτα που λες ναι η go pro ειναι μια καλη λυση για all around. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Η go pro εχει manual ρυθμησεις για φωτογραφιες? Αν οχι ξανασκεψου το, αλλιως δεν θα μπορεις να βγαλεις όμορφες βραδυνες φωτογραφιες, Εγω τελευταια παίζω με την YI 2 4K. Φοβερες φωτογραφιες για το μεγεθος της. Παντως οπως και να χει, μια action cam δε συγκρινεται με μια φωτογραφικη που σου επιτρεπει να παρεις τον πληρη ελεγχο και να εχεις διαθεσιμοτητα φακων. Μπορεις να δεις καποιες λιγες φωτογραφιες εδω https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154437446988703&set=gm.1105148792909623&type=3&theater https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154434906738703&set=gm.1104286962995806&type=3&theater Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εντυπωσιακή η YI 2 πότε βγήκε και 2η, εγώ την πρώτη ήξερα μόνο. Η ΥΙ 2 έχει manual settings ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εχει ISO, SHUTTER SPEED αλλα οχι διαφραγμα (fix 2.8) Και συντομα αναμενεται firmware upgrade με RAW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Και αγορά από εδώ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Για φωτογραφιες μην παρεις την gopro. Δεν κανει. Δεν νοειται να τραβας φωτογραφια χωρις να βλεπεις τι τραβας(απουσια οθονης στις περισσοτερες gopro), χωρις να μπορεις να καδραρεις σωστα το θεμα, χωρις να μπορεις να κανεις manual ρυθμισεις, χωρις να μπορεις να κανεις zoom. Ξεχνα την gopro για φωτογραφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blu3_orion Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Για φωτογραφιες μην παρεις την gopro. Δεν κανει. Δεν νοειται να τραβας φωτογραφια χωρις να βλεπεις τι τραβας(απουσια οθονης στις περισσοτερες gopro), χωρις να μπορεις να καδραρεις σωστα το θεμα, χωρις να μπορεις να κανεις manual ρυθμισεις, χωρις να μπορεις να κανεις zoom. Ξεχνα την gopro για φωτογραφια. Μωρε μια χαρα κανει και βγαζει εξισου καλες, οθονη βαζεις ξεχωριστα και μετα θες και ξεχωριστο underwater case... συνολο = ο κουκος αηδονι Εγω την αγορασα απο geekbuing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μωρε μια χαρα κανει και βγαζει εξισου καλες, οθονη βαζεις ξεχωριστα και μετα θες και ξεχωριστο underwater case... συνολο = ο κουκος αηδονι Εγω την αγορασα απο geekbuing Οχι δεν βγαζει εξισου καλες. Βγαζει φωτο χειροτερες απο κορυφαια κινητα, οποτε δεν συγκρινεται με τις φωτο των mirrorless. Χωρια τη δυσκολια στο να εχεις ξεχωριστη οθονη κλπ. Την περιπτωση χωρις καν οθονη δεν εχει καν νοημα να την συζητησουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Για να λες ότι οι φωτό που βγάζεις με την action camera θεωρείς ότι ειναι καλές, σημαίνει ότι έχεις ελάχιστες απαιτήσεις απο την ποιότητα των φωτογραφίών σου. Ξεκάθαρα μια action camera η οποια στην πράξη ειναι κάμερα για βίντεο δεν μπορει να βγάλει καλές φωτό αλλα απλά να αποθανατήσει στιγμές με ποιότητα ουσιαστικά κινητού τηλεφώνου (στην καλύτερη περίπτωση). Εφόσον εσένα αυτό σου επαρκεί δεν υπάρχει πρόβλημα. Πας και αγοράζεις την action camera που θέλεις και αυτό είναι. Εαν ομως πραγματικά σε ενδιαφέρει να μπεις μεσα στο θεμα φωτογραφίας και να αρχίζεις να βγάζεις ποιοτικές φωτογραφίες τότε επιβάλεται να πας να αγοράσεις ξεχωριστή καμερα για φωτογραφίες και ξεχωριστή action cam. Δυο διαφορετικες συσκευες που κανουν η μια λιγο την δουλεια την αλλης αλλα ποτε δεν μπορει να αντικαταστησει η μια την αλλη απολυτα. Εδω η ιδιες οι φωτογραφικες μηχανες και δυσκολευονται να βγαλουν καλη ποιοτητα φωτοφραφιας. Στην περίπτωση τωρα που αποφασίσεις να πας σε αγορα φωτογραφικης μηχανής: Η mirrorless που λες, ΔΕΝ ειναι στην πράξη μικρή σε διαστάσεις εαν τοποθετήσεις και τους φακούς της. Σαφέστατα ειναι μικρότερη απο μια DSLR αλλα δεν είναι pocket camera που μπορεις ευκολα να την εχεις παντα μαζί σου. Πήγαινε σε ενα κατάστημα και δες μονος σου τα μεγέθη. Στην κατηγορία των mirrorless η πιο μικρή είναι η Nikon 1. Υπαρχουν πολλά μοντέλα σε διαφορες τιμες και ειναι εξαιρετικη καμερα για να αρχίσεις μαζί της. Στα 149 ευρω εχει το stockhouse του Πλαισίου την Nikon 1 S2 με τον βασικό της φακό και 6 μηνες εγγυηση που ειναι εξαιρετικη τιμη για την ποιοτητα της φωτογραφιας της και την ταχυτητα του autofocus της (η πιο γρηγορη απο ολες). Την προτεινω ανεπιφύλακτα και για την ποιοτητα φωτογραφιας της και για την ταχυτητα της και για την τιμή της. Η BEST all around pocket κάμερα βέβαια (μακράν του δευτερου) είναι η Sony RX-100. Ποιοτητα φωτογραφιας mirrorless απο τις καλύτερες αλλα σώμα με διαστασεις pocket και ενσωματωμενο φωτεινό φακο zoom με f1.8-4.9 και άψογη ποιοτητα φωτογραφιας. Ειναι μικρή σαν compact και εχει ποιοτητα φωτογραφιας mirrorless και μπορεις να την εχεις στην πισω τσεπη απο το τζιν σου. Μοναδικο μειονεκτημα η τιμή της, που για το πρωτο παλιοτερο μοντελο ξεκιναει απο τα 370 ευρώ και οτι δεν μπορεις να αλλαξεις φακους αρα μενεις παντα με το δικο της zoom που δεν ειναι και πολυ μεγαλο. Η αλλη καλη επιλογη για action καταστάσεις ειναι η αδιαβροχη Olympus TG-4. Με ποιοτητα τον καλύτερο και φωτεινοτερο φακο και την καλύτερη ποιοτητα φωτογραφιας για αδιαβροχη μηχανή (και με αντοχη σε πτωσεις) μακράν του δευτερου και αυτη. Σαφεστατα με χειροτερη ποιοτητα απο τις προηγουμενες αλλα εξαιρετική για compact μηχανη. Τιμη βεβαια που παιζει απο 350 ευρω. Μην πας σε απλές φθηνές compact μηχανές σε καμια περιπτωση. Η ποιοτητα των φωτογραφιων τους ειναι αναλογη ενος καλου κινητου στην καλυτερη περιπτωση. Ειναι μικρες μεν και χωρανε παντου αλλα δεν αξιζουν. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2016 από SeNNinhA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα