voltmod Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Το παιχνίδι με το Pokemon Go κορυφώθηκε και βρίσκεται ήδη σε πτωτική πορεία σύμφωνα με την εταιρεία επενδύσεων Axiom Capital Management. Ο αριθμός των ενεργών χρηστών που το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση, τα downloads, ο χρόνος που ασχολούνται με την εφαρμογή απέχουν αρκετά από τα αντίστοιχα δεδομένα τον προηγούμενο μήνα, κάτι που ουσιαστικά δείχνει την πτωτική πορεία του. Τα δεδομένα για λογαριασμό της Axiom Capital Management συνέλεξαν οι εταιρείες Sensor Tower, SurveyMonkey και Apptopia και είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα και καθησυχαστικά για τους επενδυτές και τα στελέχη των Facebook, Snapchat, Twitter και Tinder. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο αναλυτής της εταιρείας επενδύσεων Axiom Capital Management, Victor Anthony. “Λαμβάνοντας υπόψη την ταχεία αύξηση στην χρήση του Pokemon Go από την κυκλοφορία του τον Ιούλιο, οι επενδυτές άρχισαν να ανησυχούν ότι αυτή η νέα εμπειρία χρήσης μειώνει τον χρόνο που ξοδεύουν οι χρήστες σε άλλα mobile apps” επισήμανε ο Victor Anthony. Δεν πέρασε μεγάλο διάστημα από την διάθεση του Pokemon Go τον Ιούλιο, και οι χρήστες ξόδευαν περισσότερο χρόνο παίζοντας το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας από όσο ξόδευαν στα Snapchat, Twitter και Facebook. Αν ωστόσο αυτή η τάση που παρατηρείται σήμερα συνεχιστεί, τότε τα δεδομένα δείχνουν ότι η δημοτικότητα του Pokemon Go θα είναι βραχύβια, όπως και γενικότερα των παιχνιδιών επαυξημένης πραγματικότητας σύμφωνα με τον Victor Anthony. Site: C|Net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση DaemonLord92 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Λογικο μου φαινεται. Εγω ξερω αρκετα ατομα που σταματησαν το pokemon Go, κατεβασαν εναν emulator στο κινητο και λιωνουν FireRed και LeafGreen Παντως αν και η ιδεα του pokemon Go μου αρεσε δεν θα μπορουσα ποτε να παιξω καθως οταν αποφασιζω να παιξω καποιο παιχνιδι το κανω για να χαλαρωσω ενω ειμαι στον καναπε μου. Αμα εχω ορεξη για περπατημα θα παρω δυο φιλους και μερικες μπυρες και οπου μας βγαλει ο δρομος. 36 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Το λεγαμε και στο αντιστοιχο θεμα του οτι ''μοδα ειναι θα περασει''.Αυτο μαζι με το ολο θεμα με τα ban που πεσανε σε cheater και να πως θα εξακολουθει να πεφτει πολυ σε κοσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μόδα ήταν και πέρασε και αυτό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 ούτε μήνα δεν άντεξε η φούσκα! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiHipster Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Η Big Babol κρατάει περισσότερο 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εδω και καιρο υπαρχουν τα emulators gameboy και παιζαμε pokemon - το pokemon go ειναι αθλιο game και δεν μπορεις να παλεψεις με φιλο σου και πρεπει να εχεις gps. Aς εβγαζαν καλυτερα παιχνιδι με τιτλο "Pokemon 3D online" (χωρις gps) και να εχει μια πολη η οποια θα ειναι συνδεδεμενοι ολοι χρηστες που να παλευεις οπου θελεις ή με καποιον φιλο σου και να ειναι σαν το gameboy αλλα με καλυτερα γραφικα δηλ να ειναι το ανθρωπακι και να ειναι online και να δειχνει και τα αλλα ανθρωπακια οι οποιοι θα ειναι οι χρηστες που βρισκονται και να εχει και tournaments και να κερδιζεις επαθλα και δωρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 και που ν'ανοιξουν τα σχολεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μένετε στον τίτλο αλλά δε βλέπετε το γράφημα.. Η πτώση φαίνεται εντελώς φυσιολογική για οτιδήποτε είχε τόσο εκρηκτικό ξεκίνημα. Εγώ θα έλεγε οτι η είδηση είναι,οτι μια χαρά κρατάει το pokemon go. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εδω και καιρο υπαρχουν τα emulators gameboy και παιζαμε pokemon - το pokemon go ειναι αθλιο game και δεν μπορεις να παλεψεις με φιλο σου και πρεπει να εχεις gps. Aς εβγαζαν καλυτερα παιχνιδι με τιτλο "Pokemon 3D online" (χωρις gps) και να εχει μια πολη η οποια θα ειναι συνδεδεμενοι ολοι χρηστες που να παλευεις οπου θελεις ή με καποιον φιλο σου και να ειναι σαν το gameboy αλλα με καλυτερα γραφικα δηλ να ειναι το ανθρωπακι και να ειναι online και να δειχνει και τα αλλα ανθρωπακια οι οποιοι θα ειναι οι χρηστες που βρισκονται και να εχει και tournaments και να κερδιζεις επαθλα και δωρα. Δεν ειναι ακριβως αυτο που ζητας αλλα ειναι οτι πιο κοντινο υπαρχει σημερα. http://pokemon-revolution-online.net 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μένετε στον τίτλο αλλά δε βλέπετε το γράφημα.. Η πτώση φαίνεται εντελώς φυσιολογική για οτιδήποτε είχε τόσο εκρηκτικό ξεκίνημα. Εγώ θα έλεγε οτι η είδηση είναι,οτι μια χαρά κρατάει το pokemon go. Το καλοκαιρακι τελειωνει ομως.Να δουμε μετα τι κοσμο θα εχει και ποση ωρα θα αφιερωνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Perfect Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εγω απορώ ποιος χρησιμοποιεί facebook 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δεν ειναι ακριβως αυτο που ζητας αλλα ειναι οτι πιο κοντινο υπαρχει σημερα. http://pokemon-revolution-online.net To γνωριζω απλα τα γραφικα θα επρεπε να ηταν λιγο καλυτερα + οταν παλευεις να ειναι 3d και να ειναι ετσι ρεαλιστικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiHipster Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Εγω απορώ ποιος χρησιμοποιεί facebook Δυστυχώς για ενημέρωση σε πολλούς τομείς, το FB είναι απαραίτητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosdim Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 αναμενομενο ηταν να λάβει τέλος αυτή η μπούρδα, σιγά μην κάθεται ο καθένας κ πιάνει όλη μέρα zubat και pidgey για λίγα ψωροexp κ να ανεβαίνει level χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο.Ωραίο concept nintendo, μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα