Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχει σπάσει η οθόνη του G2 μου και δεν πιάνει για κακή μου τύχη ούτε το touch.Επειδή έχω κάνει ιντερνετική έρευνα αγοράς και βλέπω τιμές γύρω στα 120 ευρώ.Γνωρίζει κανείς καποιο μαγαζί που να έχει χαμηλότερη τιμή; Γιατί αλλλιως δεν νομίζω να συμφέρει η επισκευή του.

Δημοσ.

Μπες στις αγγελιες της lg εδω στο ινσομνια και βρες μια. Υπαρχουν πολλες. Γυρω στα 40€. Βρες και καποιον να κανει την σκαντζα,αν δεν το'χεις ,και καθαρισες. Επισης,ζητησε να κλειδωσει το ενα απο τα δυο θεματα που ανοιξες

Οου,το κλειδωσε ηδη ο poulinos.... Πιο γρηγορος απο την αστραπη....

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχει σπάσει η οθόνη του G2 μου και δεν πιάνει για κακή μου τύχη ούτε το touch.Επειδή έχω κάνει ιντερνετική έρευνα αγοράς και βλέπω τιμές γύρω στα 120 ευρώ.Γνωρίζει κανείς καποιο μαγαζί που να έχει χαμηλότερη τιμή; Γιατί αλλλιως δεν νομίζω να συμφέρει η επισκευή του.

Η τιμές ξεκινάνε απο 25/30€ ευρώ ebay,ΑΝ βρείς κάποιον δικό σου(και γνωρίζει) θα σου έρθει πολύ φθηνά.

Σε ποιά περιοχή είσαι;;

• Like 1
Δημοσ.

Η τιμές ξεκινάνε απο 25/30€ ευρώ ebay,ΑΝ βρείς κάποιον δικό σου(και γνωρίζει) θα σου έρθει πολύ φθηνά.

Σε ποιά περιοχή είσαι;;

Από Πειραιά. Έτσι όπως προτείνεις συμφέρει καλύτερα,γιατί από άποψης λειτουργικότητας και μπαταρίας, το έχω βολευτεί και δυσκολεύομαι να πάω σε κάτι καινούργιο.

Δημοσ.

Από Πειραιά. Έτσι όπως προτείνεις συμφέρει καλύτερα,γιατί από άποψης λειτουργικότητας και μπαταρίας, το έχω βολευτεί και δυσκολεύομαι να πάω σε κάτι καινούργιο.

Και για λίγο ακόμα(τιμή πρός τα κάτω) ίσως ψάξεις και στο alliexpress.

ΑΝ ήσουν απο Πάτρα,θα στην τοποθετούσα εγώ αφιλοκερδός!!

• Like 1
Δημοσ.

Και για λίγο ακόμα(τιμή πρός τα κάτω) ίσως ψάξεις και στο alliexpress.

ΑΝ ήσουν απο Πάτρα,θα στην τοποθετούσα εγώ αφιλοκερδός!!

Σε ευχαριστώ για την κατατόπιση σουκαι τις συμβουλές σου,όπως και για την προθυμία σου φυσικά, για να την άλλαζες αφιλοκερδώς.

Δημοσ.

Σημερα εφτιαξα και εγω το G2 πηρα οθονη απο ebay ηρθε σε 7 ημερες και γενικα ολα καλα..60 ευρω κοστισε με την αλλαγη της οθονης..το μονο κακο οτι ισχυριζοταν οτι ηταν γνησια και θα μπορουσα να παρω καμια 15 ευρω πιο κατω αν την επαιρνα απο αλλο πωλητη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...