@X@ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Χαιρετε , Ειχα αγορασει απο Minideal , το Lenovo S820 , για την αδερφη μου . Το κινητο εχει καταρευσει εντελως , εχω προσπαθησει μονος μου επαναφορες εργ. ρυθμισεων , και οτιδηποτε αλλο ειχα ψαξει στο ιντερνετ αλλα τιποτα . Το πηγα σε καποια μαγαζακι (επαρχια) για επισκευη , το κοιταξαν , περιμενα ποσο καιρο , και στο τελος μου ειπανε οτι δεν μπορουν να το φτιαξουν . Το κινητο στην ουσια ανοιγει μπαινει το λογοτυπο της Lenovo και κρασαρει , και ξανα το ιδιο . Επειδη εχει περασει πανω απο ενας χρονος και δεν μπορω να το στειλω μεσω εγγυησης . Θα ηθελα να μου προτεινετε αν υπαρχει καποιος τροπος , η καποιο αξιοπιστο μαγαζι που να μου το επισκευασει . Σε καποια λογικη τιμη ωστε να μην το πεταξω . Ευχαριστω εκ των προτερων.
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Τι ακριβως εννοεις "κρασαρει" μετα το λογκο της λενοβο;; Bootloop;;;
@X@ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ανοιγω το κινητω , εμφανιζεται το λογοτυπο της lenovo , μαυριζει , κλεινει . Καθε φορα το ιδιο . Ο τεχνικος εδω που το πηγα μου ειπε οτι εχει προβλημα η πλακετα . (δεν ξερω τωρα αν φτιαχνεται και αν αξιζει )
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δοκιμασε για αρχη αν μπαινε σε recovery. Αν ναι, κανε hard reset , για αρχη.... www.hardreset.info/devices/lenovo/lenovo-s820
@X@ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Το ειχα δοκιμασει και παλαιοτερα αυτο μονος μου , το ξανα εκανα και τωρα , και τιποτα . Το ιδιο αποτελεσμα.
lionheart82 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 είπες πως έχει περάσει πάνω απο ένας χρόνος έτσι; Εαν δεν έχουνε περάσει 2 χρόνια τοτε είσαι εντός εγγύησης όσοι δίνουν ένα χρόνο εγγύηση κακώς την δίνουν στην ΕΕ υποχρεούνται να παρέχουν δύο έτη... Να το στείλεις στην Lenovo με την απόδειξη.
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Αφου δεν εκανε τιποτα το χαρντ ριζετ,δοκιμασε να φλασαρεις την ρομ εξ'αρχης. Mediatek δεν ειναι αυτο;;;. Και η εγγυηση να ισχυει που γραφει ο φιλος πανω,δεν την χανεις. Αν θες λεπτομερειες πως και τι θα χρειαστεις,γραψε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα