MontzOlee Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Εχεις δίκιο φιλε fulgore απο δω και περα δικιά μου η πίτα δικό μου και το μαχαίρι.. Ωστόσο θα επανέλθω για την τελική μου επιλογή κ της άποψη σας Ευχαριστω πολυ παντως , πραγματικα με κατατοπισατε πλήρως
MontzOlee Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα , επανέρχομαι στο θέμα γιατι πήρα μια απόφαση κ θελω βοήθεια ... Σκέφτηκα να μην αγοράσω monitor ακόμα και να συνδέσω τον υπολογιστή με αυτή εδώ την τηλεόραση που εχω : http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/televisions/uhd-tvs/UE48JU6500KXXU Αρχικά πιστεύετε ότι θα είμαι οκ? Αν ναι ,το σκεπτικό μου ειναι να εξοικονομήσω κάποια χρήματα και να πάρω μια καλύτερη οθόνη απ όσο έλεγα με budget ας πούμε στα 450-550. Σημαντική εξέλιξη : θα μπορέσω να αγοράσω και απο Amazon οποτε αν γίνεται προτιμήστε κάποιο ευρωπαϊκό για τις προτάσεις σας να μην εχω τελωνεία κτλ. Αν σε αυτά Τα χρήματα παίρνω και gsyng κτλ θα είμαι ΥΠΕΡ-χαρούμενος. Εννοείται ότι όσο καλύτερα χαρακτηριστικά τοσο καλύτερα Κάθε πρόταση σας ευπρόσδεκτη. Ευχαριστω κ σορρυ για το πρήξιμο :/
Heatspreader Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν το πέτυχες τυχαία ή αν το έψαξες, αλλά η συγκεκριμένη τηλεόραση απ' ότι λέει εδώ έχει χαμηλό Input Lag. http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ju6500 Είναι το πρώτο πράγμα που ψάχνω μετά το μέγεθος και την ανάλυση.Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ. Αντί για οθόνη μία 4k TV. Έτσι και αλλιώς Browsing κάνεις και με μικρό Monitor (24) ή από το Tablet.Δεν ξέρω πως θα φαίνεται σαν οθόνη για κάθε μέρα. Μπορεί να είναι κομπλέ αν φτιάξεις ένα όμορφο Setup με μεγάλο γραφείο με αρκετό βάθος και η οθόνη στον τοίχο.
MontzOlee Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν το πέτυχες τυχαία ή αν το έψαξες, αλλά η συγκεκριμένη τηλεόραση απ' ότι λέει εδώ έχει χαμηλό Input Lag. http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ju6500 Είναι το πρώτο πράγμα που ψάχνω μετά το μέγεθος και την ανάλυση. Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ. Αντί για οθόνη μία 4k TV. Έτσι και αλλιώς Browsing κάνεις και με μικρό Monitor (24) ή από το Tablet. Δεν ξέρω πως θα φαίνεται σαν οθόνη για κάθε μέρα. Μπορεί να είναι κομπλέ αν φτιάξεις ένα όμορφο Setup με μεγάλο γραφείο με αρκετό βάθος και η οθόνη στον τοίχο. Καλημερα φιλε μου κ σ ευχαριστω για την απάντηση σου. Με την τηλεόραση έτυχε , δεν το ήξερα καν οποτε για αρχή και απο το τιποτα θα ειμαι σχετικά καλα να φανταστώ ε; Η αλήθεια ειναι οτι ειμαι της άποψης οτι το desktop θέλει monitor οποτε αργά η γρηγορα θα παρω ενα. Απλά ειναι πολλά τα €€ και πραγματικα δεν ξερω τι κίνηση να κανω και τι να παρω...:/
XMorsX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ολες οι τηλεορασεις πλην των Sony δεν ειναι καλες για gaming, καθως χρησιμοποιουν pwm dimming που δημιουργουν motion artifacts. Συγκεκριμενα οι samsung εχουν motion compensation το οποιο ομως προσθετει input lag οποτε δε χρησιμοποιειται στα παιχνδια. Επιπλεον στο game mode που εχουν χαμηλο input lag δεν υποστηριζουν 4:4:4 chroma το οποιο ειναι απαραιτητο για τη σωστη απεικονηση των χρωματων απο υπολογιστη. Στο pc mode υποστηριζουν 4:4:4 chroma αλλα αφενως εχουν σχετικα μεγαλο input lag, αφετερου χρησιμοποιουν το native color gamut που ειναι μεγαλυτερο απο το sRGB με αποτελεσμα να εχουν υπερκορεσμενα και ανακριβη χρωματα. Σε σχεση με (edit: καποιες απο) τις τηλεορασεις της Sony δεν κανει και 120Hz gaming. Nα αναφερω και οτι ως VA θα εχει και σχετικα εντονοτερο ghosting σε σχεση με τις IPS οθονες και πeρα απο τα PWM artifacts, αν και αυτο ειναι το μικροτερο προβλημα σε σχεση με τα παραπανω. Συνολικα δε θα προτεινα τηλεοραση αντι για οθονη, και αν αγοραζοταν τηλεοραση θα προτεινα μονο Sony. Aπο τη στιγμη που υπαρχει βεβαια ηδη η τηλεοραση και θα αποτελεσει προσωρινη λυση, δε χανεις τιποτα να τη δοκιμασεις, Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2016 από XMorsX
Heatspreader Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ολες οι τηλεορασεις πλην των Sony δεν ειναι καλες για gaming, καθως χρησιμοποιουν pwm dimming που δημιουργουν motion artifacts. [...] Συνολικα δε θα προτεινα τηλεοραση αντι για οθονη, και αν αγοραζοταν τηλεοραση θα προτεινα μονο Sony. Aπο τη στιγμη που υπαρχει βεβαια ηδη η τηλεοραση και θα αποτελεσει προσωρινη λυση, δε χανεις τιποτα να τη δοκιμασεις, Όλες οι SONY 4K είναι καλές για παιχνίδια; Πώς το εξηγείς αυτό; Εννοείς να δοκιμάσει την TV σαν Monitor προσωρινά; Αυτή πώς την βλέπεις; https://www.skroutz.gr/s/7085617/Sony-KDL-55W807C.html
XMorsX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Όλες οι SONY 4K είναι καλές για παιχνίδια; Πώς το εξηγείς αυτό; Εννοείς να δοκιμάσει την TV σαν Monitor προσωρινά; Αυτή πώς την βλέπεις; https://www.skroutz.gr/s/7085617/Sony-KDL-55W807C.html Iδανικες δεν ειναι γιατι εχουν και αυτες σχετικα μεγαλο input lag. Ειναι ομως οι πιο καταλληλες γιατι δε χρησιμοποιουν PWM dimming χαμηλης συχνοτητας. Καταληγω οτι μονο τις Sony τηλεορασεις θα αποδεχομουν ως οθονες υπολογιστη, εκτος και αν στην συγκεκριμενη περιπτωση προκειται για προσωρινη χρηση. Καλη ειναι. Υποψιν οτι πληρωνεις καποια εξτρα για motion compentation που δε χρησιμοποιεις για gaming. Εpισης πληρωνεις για 3D και android που παλι δε ξερω ποσο σου χρειαζονται. Δες και τις παρακατω. https://www.skroutz.gr/s/7085139/Sony-KDL-55W756C.html Χωρις 3D, δες αν εχει android. https://www.skroutz.gr/s/7411879/Sony-KD-55X8005C.html 4K στην ιδια τιμη, λιγοτερο motion compentation. Οι Sony γενικα κανουν καλο scaling στα 1080p. https://www.skroutz.gr/s/7085447/Sony-KDL-55W809C.html Ιδια τιμη, λιγο "μεγαλυτερο" μοντελο https://www.skroutz.gr/s/9777771/Sony-KD-55XD7005.html Νομιζω κανει σωστο HDR, αν ναι τοτε ειναι πιο futureproof διοτι η επομενη γενια consoles θα παιζει 4Κ HDR content υποτιθεται. Θα το δω παραπανω καποια στιγμη. EDIT: Για συγγενες μοντελο διαβαζω οτι δεν ειναι "σωστο" HDR, αλλα εχει IPS panel το οποιο ειναι θετικο για gaming. Θελει περαιτερω ψαξιμο. Παντως και μονο η υποστηριξη και το IPS panel την κανουν ιδιαιτερα καλη επιλογη για χρηση gaming και ως pc monitor. ΕDIT2: Καμια τηλεοραση αυτη τη στιγμη δεν καλυπτει ολο το color gamut που απαιτει το HDR. Οι Sony σειρας XD8xxx ομως καλυπτουν γυρω στο 90% το οποιο ειναι ικανοποιητικο, ενω επισης εχει πολυ καλα color presets, καλυτερα απο την παραπανω σειρας ΧD7xxx. Eιναι βεβαια σημαντικα ακριβοτερη. https://www.skroutz.gr/s/9777570/Sony-KD-55XD8005.html Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2016 από XMorsX
MontzOlee Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλιστα , απ όσα καταλαβα ( τα λέτε και λιγο επιστημονικά ρε γαμωτο ) η τηλεοράσεις γενικά δεν ενδείκνυνται και λογικό ειναι.. Αυτο δεν με πειράζει αφου θα ειναι η προσωρινή λύση εννοειται , όπως ανέφερα . Τωρα όμως θα ηθελα όπως σας ζήτησα να μου πείτε τι καλύτερο μπορώ να παρω στο budget που ανέφερα 450-550€ σε monitor γιατι πραγματικα δεν βγάζω ακρη..:/
Heatspreader Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Iδανικες δεν ειναι γιατι εχουν και αυτες σχετικα μεγαλο input lag. Ειναι ομως οι πιο καταλληλες γιατι δε χρησιμοποιουν PWM dimming χαμηλης συχνοτητας. Πώς μπορώ να το ξέρω αγοράζοντας μια TV που δεν έχω δει Review τι input lag έχει; Το Response Time ας πούμε ότι φαίνεται. Το Input Lag δεν φαίνεται αν δεν βάλεις δίπλα μία CRT οθόνη ή μία γρήγορη LCD. Ένας λόγος που αγόρασα πριν περίπου 4 χρόνια της Panasonic ήταν επειδή είχα βρει αναλυτικό Review και σκέφτομαι ότι αν ήθελα να αγοράσω τώρα μια TV χωρίς Review θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Οπότε οι SONY TV δεν χρησιμοποιούν PWM όπως και οι καλές οθόνες οπότε ας πούμε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και ως οθόνες. Σχετικά με το Motion compensation που είπες πριν για τις Samsung, σε Gaming Mode δεν απενεργοποιείται;
XMorsX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλιστα , απ όσα καταλαβα ( τα λέτε και λιγο επιστημονικά ρε γαμωτο ) η τηλεοράσεις γενικά δεν ενδείκνυνται και λογικό ειναι.. Αυτο δεν με πειράζει αφου θα ειναι η προσωρινή λύση εννοειται , όπως ανέφερα . Τωρα όμως θα ηθελα όπως σας ζήτησα να μου πείτε τι καλύτερο μπορώ να παρω στο budget που ανέφερα 450-550€ σε monitor γιατι πραγματικα δεν βγάζω ακρη..:/ Για gaming θα πρότεινα να ανεβάσεις λίγο το budget και να πάρεις την Asus mg279q, 1440hz 144hz AHVA με Freesync. Εναλλακτικά, δες από eBay τις crossover 27v (40-75 Freesync) , 27100Q (σαν την 27V αλλά και με σταθερα 100Hz) και 27 fast 144 (σαν την mg279q). Ο λόγος που δεν προτείνω εγχώρια 1440p 60hz IPS ειναι γιατί δε βγαίνει καμία με Freesync. Φθηνότερη εναλλακτική είναι η ultrawide LG 29um68. Πώς μπορώ να το ξέρω αγοράζοντας μια TV που δεν έχω δει Review τι input lag έχει; Το Response Time ας πούμε ότι φαίνεται. Το Input Lag δεν φαίνεται αν δεν βάλεις δίπλα μία CRT οθόνη ή μία γρήγορη LCD. Ένας λόγος που αγόρασα πριν περίπου 4 χρόνια της Panasonic ήταν επειδή είχα βρει αναλυτικό Review και σκέφτομαι ότι αν ήθελα να αγοράσω τώρα μια TV χωρίς Review θα ήταν δύσκολα τα πράγματα. Οπότε οι SONY TV δεν χρησιμοποιούν PWM όπως και οι καλές οθόνες οπότε ας πούμε ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και ως οθόνες. Σχετικά με το Motion compensation που είπες πριν για τις Samsung, σε Gaming Mode δεν απενεργοποιείται; Δε μπορείς να υπολογίσεις με ακρίβεια το input lag χωρίς ακριβά όργανα. Οι νέες τηλεοράσεις πάντως, συμπεριλαμβανομένων και των Sony, έχουν βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα, αν και δε μπορούν να χαρακτηριστούν ακόμη delay free. Οι Sony χρησιμοποιούνται ως οθόνες καλύτερα από τις άλλες τηλεοράσεις ναι. Διαβάζω στο rtings όμως ότι και κάποιες νέες Samsung είναι flicker free από κάποιο επίπεδο φωτεινότητας και πάνω, δε ξέρω όμως σε τι επίπεδο αντιστοιχεί. Επίσης δε ξέρω αν έλυσαν τα άλλα τους θέματα. Ναι απενεργοποιείται, αλλά έτσι δεν μπορεί να κρύψει τα motion artifacts που δημιουργεί το PWM dimming.
MontzOlee Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Για gaming θα πρότεινα να ανεβάσεις λίγο το budget και να πάρεις την Asus mg279q, 1440hz 144hz AHVA με Freesync. Εναλλακτικά, δες από eBay τις crossover 27v (40-75 Freesync) , 27100Q (σαν την 27V αλλά και με σταθερα 100Hz) και 27 fast 144 (σαν την mg279q). Ο λόγος που δεν προτείνω εγχώρια 1440p 60hz IPS ειναι γιατί δε βγαίνει καμία με Freesync. Φθηνότερη εναλλακτική είναι η ultrawide LG 29um68. Δε μπορείς να υπολογίσεις με ακρίβεια το input lag χωρίς ακριβά όργανα. Οι νέες τηλεοράσεις πάντως, συμπεριλαμβανομένων και των Sony, έχουν βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα, αν και δε μπορούν να χαρακτηριστούν ακόμη delay free. Οι Sony χρησιμοποιούνται ως οθόνες καλύτερα από τις άλλες τηλεοράσεις ναι. Διαβάζω στο rtings όμως ότι και κάποιες νέες Samsung είναι flicker free από κάποιο επίπεδο φωτεινότητας και πάνω, δε ξέρω όμως σε τι επίπεδο αντιστοιχεί. Επίσης δε ξέρω αν έλυσαν τα άλλα τους θέματα. Ναι απενεργοποιείται, αλλά έτσι δεν μπορεί να κρύψει τα motion artifacts που δημιουργεί το PWM dimming. Ευχαριστω για την απάντηση ωστόσο πρώτον δεν θελω μα υπερβώ τα 550 ειναι ταβάνι για μενα συν οτι δεν ενδιαφερομαι για freesyng εφόσον το σύστημα μου θα εχει Asus strix 1070.. Ας μην εχω gsyng αφου ειναι πανάκριβο , αλλα σε τι αλλα επίπεδα να παιξω σε ανάλυση , ms και λοιπές τεχνολογίες ; Τι ακριβώς ειναι must περα του gsyng δηλαδή για να εχω μια πολυ καλη gaming εμπειρία ;; Ευχαριστω εκ των προτέρων
XMorsX Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω για την απάντηση ωστόσο πρώτον δεν θελω μα υπερβώ τα 550 ειναι ταβάνι για μενα συν οτι δεν ενδιαφερομαι για freesyng εφόσον το σύστημα μου θα εχει Asus strix 1070.. Ας μην εχω gsyng αφου ειναι πανάκριβο , αλλα σε τι αλλα επίπεδα να παιξω σε ανάλυση , ms και λοιπές τεχνολογίες ; Τι ακριβώς ειναι must περα του gsyng δηλαδή για να εχω μια πολυ καλη gaming εμπειρία ;; Ευχαριστω εκ των προτέρων Παρακαλω. Μιλαμε για μελλοντικο συστημα ετσι? Η 1070 εχει νοημα μονο αν σκοπευεις να παιξεις σε 1440p. Η φθηνοτερη οθονη 1440p 144Hz AHVA με G-Sync ειναι πανω απο το budget σου, σκεψου λοιπον μηπως θα ηταν καλυτερα να πας σε amd gpu + οθονη με Freesync, αλλιως θα δωσεις περισσοτερα χρηματα σε gpu και θα χασεις και τη sync tech που αναβαθμιζει κατακορυφα την εμπειρια gaming. Eναλλακτικα, μια 1440p ΙPS οθονη με πολλα Hz ειναι η επομενη καλη λυση, αλλα μεσα στο budget σου βρισκεις μονο κορεατικες. Η Crossover 27100Q ειναι η καλυτερη επιλογη, αλλα εχε υποψιν και την crossover 2795QHD, η οποια ενδεχεται να εχει καλυτερη διαθεσιμοτητα. Κλοκαρεται τουλαχιστον μεχρι τα 96Ηz. Oι οθονες ειναι καλες, αλλα αγοραζονται μονο απο e-bay. Σε αλλη περιπτωση που πας σε IPS οθονη μικροτερης αναλυσης, η 1070 μενει σχετικα αναξιοποιητη, και πλεον εχει πιο πολυ νοημα να παρεις μια rx 480 που σου ανοιγει το δρομο σε πιο οικονομικες ips με freesync. Σε αυτη την περιπτωση, δες την LG 29UM68. Φυσικα, μπορεις να αγορασεις μια 60Hz 1440p IPS χωρις sync tech μαζι με την 1070, οπως η Αsus PB278QR. Αυτος ο συνδυασμος ομως ειναι χειροτερος για gaming απο μια rx480 + μια καλη ips με Freesync οπως η LG 29um68, καθως η εξαλειψη του tearing και του stuttering κανουν μεγαλυτερη διαφορα απο την μεγαλυτερη αναλυση και μεγεθος. 1
MontzOlee Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Παρακαλω. Μιλαμε για μελλοντικο συστημα ετσι? Η 1070 εχει νοημα μονο αν σκοπευεις να παιξεις σε 1440p. Η φθηνοτερη οθονη 1440p 144Hz AHVA με G-Sync ειναι πανω απο το budget σου, σκεψου λοιπον μηπως θα ηταν καλυτερα να πας σε amd gpu + οθονη με Freesync, αλλιως θα δωσεις περισσοτερα χρηματα σε gpu και θα χασεις και τη sync tech που αναβαθμιζει κατακορυφα την εμπειρια gaming. Eναλλακτικα, μια 1440p ΙPS οθονη με πολλα Hz ειναι η επομενη καλη λυση, αλλα μεσα στο budget σου βρισκεις μονο κορεατικες. Η Crossover 27100Q ειναι η καλυτερη επιλογη, αλλα εχε υποψιν και την crossover 2795QHD, η οποια ενδεχεται να εχει καλυτερη διαθεσιμοτητα. Κλοκαρεται τουλαχιστον μεχρι τα 96Ηz. Oι οθονες ειναι καλες, αλλα αγοραζονται μονο απο e-bay. Σε αλλη περιπτωση που πας σε IPS οθονη μικροτερης αναλυσης, η 1070 μενει σχετικα αναξιοποιητη, και πλεον εχει πιο πολυ νοημα να παρεις μια rx 480 που σου ανοιγει το δρομο σε πιο οικονομικες ips με freesync. Σε αυτη την περιπτωση, δες την LG 29UM68. Φυσικα, μπορεις να αγορασεις μια 60Hz 1440p IPS χωρις sync tech μαζι με την 1070, οπως η Αsus PB278QR. Αυτος ο συνδυασμος ομως ειναι χειροτερος για gaming απο μια rx480 + μια καλη ips με Freesync οπως η LG 29um68, καθως η εξαλειψη του tearing και του stuttering κανουν μεγαλυτερη διαφορα απο την μεγαλυτερη αναλυση και μεγεθος. Σ ευχαριστω ξανα που ενδιαφέρεσαι κ με κατατοπιζεις Ειναι κρίμα που για nvidia και gsyng τεχνολογια χρειάζεσαι τόσα χρήματα :/ Το θέμα ειναι οτι δεν θελω να παω σε amd οποτε προσπαθώ να λύσω το θέμα μου όπως όπως αλλα με κατι καλο .. Δηλαδή όντως διάβασα σχετικά με τις οθόνες που μου πρότεινες αλλα δεν θελω να κανω τέτοια κίνηση. Δεν μου αρέσει ηβαγορα του eBay κ γενικά δεν μου φαίνονται όμορφες στο δικό μου μάτι. Ενα μόνιτορ σαν αυτο που λες 1440p, 144hz , αξιόπιστο απο ποια τιμη ξεκινάει δλδ; Θα με βάλει φυλακή αυτο το μόνιτορ .......
XMorsX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ή mg279q, 144hz με freesync από τα 550 απ εξω, 700 στην ελλαδα. Ή xb270hu με gsync από τα 700 απ εξω.
MontzOlee Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 https://www.amazon.de/Acer-XB271HUAbmiprz-DisplayPort-Reaktionszeit-H%C3%B6henverstellbar/dp/B01EN5JN5K/ref=sr_1_10?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1473499329&sr=1-10&keywords=1440p+144hz https://www.amazon.de/Acer-XB281HKbmiprz-Displayport-H%C3%B6henverstellbar-Reaktionszeit/dp/B015ZGV34U/ref=sr_1_20?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1473499329&sr=1-20&keywords=1440p+144hz Γι αυτές τις 2 ποια η άποψη σου? Ξέρω ειναι ΤΝ αλλά οι IPS με αυτά τα χαρακτηριστικά πανε όλες γύρω στα 800 , τιμή που δεν μπορω αλλά ούτε θελω να φτάσω κιόλας. Ειναι τοσο άσχημα τα ΤΝ πάνελ , εννοω ένας μέσος χρήστης όπως εγω θα εχω πρόβλημα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα