Snolly Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, έχω ένα πιστωτικό €290 στο e-shop απο επιστροφη προϊοντος το οποιο δε χρειαζομαι. τι με συμφερει να αγορασω (καθως στα περισσοτερα ειναι πιο ακριβο απο τα σκρουτζομαγαζα) για να το πουλησω μετα ευκολα σφραγισμενο; για ριχτε καμια ιδεα (αν ειναι κατι πιο ακριβο συμπληρωνω κιολας) θενξ
johnbond Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Γιατί δεν πουλάς το ίδιο το πιστωτικό με κάποια έκπτωση;
Snolly Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Γιατί δεν πουλάς το ίδιο το πιστωτικό με κάποια έκπτωση; το εχω βαλει εδω αγγελια με εκπτωση 30 ευρω και δεν εχω δει ενδιαφερον. ισως δεν πατει κανεις στην κατηγορια "γενικα"
Sheogorath Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Αν δεν κανω λαθος απαγορευεται να σε υποχρεωνουν σε πιστωτικο. Αν δεν σε βολευει εχεις δικαιωμα να παρεις τα χρηματα πισω. Το λεει η νομοθεσια της ΕΕ. Αν βγαλεις ακρη ειναι αλλη ιστορια.
Sakiz105 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Αν δεν κανω λαθος απαγορευεται να σε υποχρεωνουν σε πιστωτικο. Αν δεν σε βολευει εχεις δικαιωμα να παρεις τα χρηματα πισω. Το λεει η νομοθεσια της ΕΕ. Αν βγαλεις ακρη ειναι αλλη ιστορια. νομιζω αν το προιον εχει πανω απο 1 χρονο μπορουν να σε υποχρεωσουν σε πιστωτικο θα σου ελεγα βαλτο στην κατηγορια διαφορα-υπολογιστες το πιστωτικο 1
m4rk0s Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Παρε μια gtx 1060,αυτη με τα 3gb ή ακομα και την 6gb.Οπως πιστευω θα συμφωνησουν και αλλοι, αν κοψεις λιγο θα την πουλησεις ευκολα αυτο τον καιρο...
Sakiz105 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 λογικα τελος του μηνος οι μεγαλοπωλητες του insomnia θα εχουν 470/1060 σε καλες τιμες.Επισης το eshop εχει 150% στις καρτες γραφικων οποτε δεν αξιζει.Συνηθως αυτο που κραταει την αξια του καινουργιο ειναι οι οθονες,τα τροφοδοτικα και οι ssd.ισως και οι επεξεργαστες αλλα ειναι κακη εποχη για cpu τωρα.Απο σεπτεμβριο παντα πεφτουν για back to school
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα