Alex-V Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Είμαι με forthnet 4 χρόνια περιπου, αγανακτισμένος και απογοητευμένος. Όλο με προβληματα χωρίς να βγάλω άκρη και ειδικα με το τελευταιο που επαθα σήμερα είμαι εξω απτά νερά μου. Δεν θυμηθηκα οτι δεν είχα πληρώσει ενα μήνα, Ιούλιο δηλαδή και αντί να με ενημερώσουν με ενα μηνυμα στο κινητό μου το εκοψαν. Τέλος πάντων. Ποια μου προτεινετε; θέλω κάτι οικονομικό κυρίως ίντερνετ και σταθερό
La_MoRt Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Καλό θα ήταν αν έχεις κάποιον που μπορείς να μιλήσεις κοντά σου στο σπίτι σου να το ρωτήσεις τι έχει και να πάρεις μια ιδέα. Δεν εξαρτάται μόνο από το πάροχο η ποιότητα της σύνδεσης.
AntiHipster Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Θα σου προτείνω αυτό που έκανα-κάνω κι εγώ, 2 πραγματάκια 1) Βόλτα από καταστήματα σε έναν-έναν πάροχο και συζήτηση επί της ουσίας (όσο βέβαια μπορεί να γίνει αυτό), πηγαίνοντας την συζήτηση εκεί που θέλεις εσύ, γνωρίζοντας φυσικά τι ακριβώς ζητάς. 2) Τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη του κάθε παρόχου ώστε να δεις τι ταχύτητα Internet πιάνεις. Λέω τεχνική υποστήριξη, γιατί στο κατάστημα θα σου πούνε μπαρούφες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα