Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει χρησημοποιήσει κανείς ποτέ του κάρτα τηλεόρασης στο PC του;

Αν ναι, θα ήθελα να μου πει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των καρτών αυτών απο τις εμπιερίες του, τι δυνατότητες έχουν, καμιά καλή ιδέα που να "λύνει χέρια" ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να σκεφτεί.

Δημοσ.

Ενα DVB-T USB στικακι παρε και εισαι μια χαρα. π.χ. καρτες με το Realtek RTL2832U ειναι και φτηνες και εχουν και συμβατοτητα με το linux.

Βεβαια το προβλημα παντοτε ειναι με την κεραια. Αν ειναι εξωτερικη τοτε εισαι ok.

Δημοσ.

Στον Η/Υ μια πολύ καλή ιδέα εάν θέλεις να χρησιμοποιείς τον H/Y και να βλέπεις παράλληλα είναι να βάλεις και ένα 2ο monitor μια φορά. Θα συμφωνήσω με τον duffy...

Δημοσ.

Ενα DVB-T USB στικακι παρε και εισαι μια χαρα. π.χ. καρτες με το Realtek RTL2832U ειναι και φτηνες και εχουν και συμβατοτητα με το linux.

Βεβαια το προβλημα παντοτε ειναι με την κεραια. Αν ειναι εξωτερικη τοτε εισαι ok.

Αυτές η κάρτες USB ή μη-USB, έχουν δικιά τους κεραία ή/και συνδέονται με το κλασικό καλώδιο τηλεόρασης;

(Ρωτάω γιατί στο σπίτι μου έχω ήδη εγκατεστημένη κεραία στην οροφή και νομίζω θα πιάνει πολύ καλύτερα απο την κεράια της κάρτας...)

Δημοσ.

Αυτές η κάρτες USB ή μη-USB, έχουν δικιά τους κεραία ή/και συνδέονται με το κλασικό καλώδιο τηλεόρασης;

(Ρωτάω γιατί στο σπίτι μου έχω ήδη εγκατεστημένη κεραία στην οροφή και νομίζω θα πιάνει πολύ καλύτερα απο την κεράια της κάρτας...)

έχουν υποδοχη.

Αν δεν το κάνουν όλες,οι περισσότερες έρχονται με κεραία εσωτερικού τυπου(όπως έχει το ραδιόφωνο)αλλα το βύσμα ειναι ίδιο για εξωτερική κεραία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...