Προς το περιεχόμενο

S7 edge & Note 7 & Iphone 7 Plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να καταλάβω σε τι είναι καλύτερο το iPhone?

Όταν λέμε ένα ολοκληρωμένο κινητό αυτό δεν είναι το ενα δεύτερο ταχύτερο αλλά πολλά πράγματα..

Όπως να έχει καλή μπαταρία

Sd

Καλή οθόνη

Κάμερα

Κτλ..

Για αυτό για εμένα το iPhone δεν πρέπει να συγκριθεί με τα μεγαθήρια

O άνθρωπος δούλευε iPhone 5 τόσο καιρό (4 γενιές πίσω iPhone), και έμεινε ευχαριστημένος.

Το 6s plus έχει αυτονομία ανάλογη των άλλων ναυαρχίδων.

Έχει αξιοπρεπή οθόνη.

Έχει κάμερα ΤΕΡΑΣ.

To SD δεν νομίζω να τον νοιάζει, δεν πληρώνει αυτός, αλλά η εταιρία και νομίζω μπορεί να πάει και σε 64gb άνετα.

Όλα αυτά είναι για το 6s plus. Ε το 7 plus πιστεύω θα είναι καλύτερο και αφού μπορεί να περιμένει να το δει, ας περιμένει.

Δεν ρώτησε ούτε αν είναι VALUE τα iPhone, ούτε ποιο έχει καλύτερη κάμερα ή οθόνη. Ρώτησε ανάμεσα σε αυτά ποιο να προτιμήσει για επαγγελματική χρήση με γνώμονα την αξιοπιστία και την μπαταρία και με την προυπόθεση ότι ήταν ευχαριστημένος χρήστης iPhone 5 για πολλά χρόνια.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μωρέ ότι κι αν πάρει μια χαρά είναι, αλλά με το Note 7 για επαγγελματική χρήση και με τις επιλογές που θα έχει είναι must η μετάβαση

Υπόψην δεν είμαι Sammy fan, σταθερά Sony έχω :P

• Like 1
Δημοσ.

Μωρέ ότι κι αν πάρει μια χαρά είναι, αλλά με το Note 7 για επαγγελματική χρήση και με τις επιλογές που θα έχει είναι must η μετάβαση

Υπόψην δεν είμαι Sammy fan, σταθερά Sony έχω :P

Μα κι εγώ το Note θα έπαιρνα αν ήταν για μένα, απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός. Αφού μπορεί ας περιμένει μήπως του αρέσει περισσότερο το iPhone 7. Αν δεν έλεγε ότι είχε τόσο καιρό iphone 5 και είναι ικανοποιημένος, θα του έλεγα πας καρφί για Note πχ :P

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Aν δεν ειχες iphone ως τωρα, θα σου εελγα χαλαρα να πας σε Note 7. Αλλα οπως ειπαν και οι συμφορουμιτες, ισως να σε διευκολυνει περισσοτερο το ιδιο λειτουργικο που εχεις συνηθισει. Επειδη ενδιαφερεσαι για εργαλειο, προσωπικα θα βαριομουν να μπω στη διαδικασια να αλλαξω λειτουργικο. Plus εικαζω πως θα εχεις και αρκετες εφαρμογες αγορασμενες. That being said, η παραγωγικοτητα που μπορει να εχει κανεις με το πενακι ειναι ανεκτιμητη για μενα.

Δημοσ.

Οι αγορασμένες αγορές είναι ένα θέμα που με κολλάει. ΑΛΛΑ. Οι εφαρμογες που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι onedrive+excel καθώς και google maps, foxit. Το θέμα μου με το iphone 7 plus είναι ότι αν έρθει με το ίδιο design παίζει να φάει άκυρο γιατί είναι μεγαλύτερο από το Note. Τελικά μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να περιμένω το 7 και κρίνοντας από μέγεθος και φυσικά μπαταρία να πράξω αναλόγως. 

• Like 1
Δημοσ.

Και τα δύο κινητά λογικά είναι πολύ καλά (τουλάχιστον έτσι φαίνεται με το iphone 7 plus). Πιο επαγγελματικό όντως είναι το note 7. Εξάλλου, οι επαγγελματίες είναι ο κύριος στόχος της σειράς. Όμως, επειδή θα το κρατήσεις 3 χρόνια και είχες προηγούμενες εμπειρίες με iphone, θα σου πρότεινα το iphone 7 plus, αν βγει με καλή αυτονομία. Δεν φεύγεις από το οικοσύστημά σου και είναι εγγύηση πως για τουλάχιστον 2 με 2.5 χρόνια το κινητό θα πηγαίνει όπως τη πρώτη μέρα, κάτι που δεν είναι σίγουρο για το Note.

Δημοσ.

Γράφω αυτό το θέμα γιατι το αγαπήμενο iphone 5 που είχα με άφησε χρόνους. Παρακαλώ βοηθήστε με σε σχέση με πιο κινητό να πάρω. Πριν αυτό γίνει άλλο ένα topic με android vs ios να πω κάποια πράγματα. 

-Το κινητό το θέλω για δουλειά 100% και επειδή μου το πληρώνει η εταιρία εννοείτε θα πάρω ναυαρχίδα (δεν γίνετε το βασικό μου εργαλείο δουλειάς να κάνω εκπτώσεις).

-Το πενάκι του note δεν ξέρω πόσο θα με βολέψει αλλά επειδή έχω surface pro 3 και εκεί το λιώνω το pen μου φαίνεται χρήσιμη λύση.

-Το android το είχα δουλέψει στο Motorola Razr Xt910 που είχα αλλά μετά από λίγους μήνες κολλούσε μέχρι και στο chrome. Πριν αρχίσει άλλη μία διαμάχη να πω ότι του είχα πετάξει τα μάτια έξω με αλλεπάλληλα flasharismata και πείραγμα. Αυτή τη φορά αν πάρω android θα πάω χύμα στο κύμα χωρίς να πειράξω τιπότα.

-Το κινητό θα το παντρευτώ για κανά 3 χρονο όποτε θέλω να έχει αντοχή.

-Προτάσεις όπως πχ oneplus δεν μπορώ να τις αξιοποιήσω γιατί το κινητό πρέπει να είναι από ελληνικό κατάστημα τύπου πλαίσιο/public κτλ.

Το βασικό θέμα μου είναι η μπαταρία. Τεράστιο +.

Έτσι λοιπόν είμαι ανάμεσα σε αυτά τα κινητά. Το iphone 7 plus δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά επειδή ψεύτοβολεύομαι με ένα bb classic που είχαν να μου δώσουν από την εταιρία μπορώ να κάνω λίγη υπομονή. Τι πιστεύεται λοιπόν ότι πρέπει να πράξω; Ευχαριστώ

Tο iphone δεν κάνει για δουλεία, για να παίρνεις κάνα τηλέφωνο, να βλέπεις το δέκτη του dow jones κάλο είναι άλλα όχι για παραπανω.... Καταρχήν δεν υποστηρίζει κάρτα μνήμης, ούτε dual sim (σε μια αριθμός εταιρίας και στην άλλη μια σύνδεσή δικιά σου πχ για επιπλέον 4g internet), η μπαταρία του θα ναι για κλάματα + συνέχειά θα πρέπει να σαι με itunes και μλκιες ενώ το android το συνδέεις σε οποιοδήποτε υπολογιστή linux, windows, mac περνάς αυτά που θες φώτο, ήχους, βίντεο, εφαρμογές, iso, dmg για pc ή mac και έφυγες στην βροχή χωρίς να φοβάσαι ότι θα βραχεί... δεν σου μιλάω για αποστολή λήψη αρχείον μέσω bluetooth κτλ

Δημοσ.

Απο ποτε οι αναβαθμισεις ειναι λογος αγορας κινητου;Δηλαδη αν δεν εχεις την τελευταια αναβαθμιση βγαινει αχρηστο το τηλεφωνο;

18 μηνες τουλαχιστον θα το υποστηριζει η samsung.

Εγω προτεινω note 7 λογω s-pen.Ο επαγγελματικος του χαρακτηρας δεν σηκωνει vs.

Επισης καλο ειναι να εχεις την καλυτερη οθονη της αγορας να την καταχαρεις.

Τι πλάκα !!! Γελανε όσοι δωσαν 100€ για μότο 3 και θα δουν Nugat ενώ στην σαμυ την βλέπουν στα σουπερμάρκετ και αγοράζουν γλυφιτζουρι μόνο μέχρι το τέλος του κόσμου...πληρώνεις ναυαρχίδα και δεν σε νοιάζουν οι αναβαθμίσεις ? Μας δουλευεις?? Έχεις δει τι προσφέρει το ΜΜ? Ή τι βολικό ιντερφεις θα έχει η Ν? Τι εννοεις υποστήριξη εσύ ? Το σέρβις ? Όταν πάρεις ΜΜ θα δεις πόσο "χάλια" ήταν το LP.

Πάρε 6ς plus ή περίμενε για το 7

Δημοσ.

Να πάρει 6S να του χαλάσει η οθόνη και να μην του την αλλάζουν. Τουλάχιστον θα χει updates και το μήλο πάνω.

Με μεγάλα και καθαρά γράμματα λέει 7 plus.

Επίσης είναι μία ξεκάθαρα iPhone κατάσταση, και στο λέει ο πιο anti iPhone άνθρωπος στον κόσμο.

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον φιλε μου τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα...αγοραζοντας το note εχεις πολυ καλα specs οθοναρα πενακι και ολα αυτα τα καλουδια που εχει το android...αγοραζοντας το iphone εχεις παραπανω αναβαθμισεις ενα λιγο πιο γρηγορο κινητο και σιγουρα ενα γνωριμο περιβαλλον...για μενα απο την στιγμη που το θες για την δουλεια παρε το note γτ γενικα το android ειναι πιο ελευθερο και θα εχεις περισσοτερες δυνατοτητες...οσο για μπαταρια η φαση ειναι κλαυτα πιστευω ουτε τα iphone ουτε το note εχουν ιδιαιτερα καλη αυτονομια οποτε σε κοβω με ενα powerbank στο χερι...απο κει και περα διαλεγεις και περνεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...