Προς το περιεχόμενο

S7 edge & Note 7 & Iphone 7 Plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γράφω αυτό το θέμα γιατι το αγαπήμενο iphone 5 που είχα με άφησε χρόνους. Παρακαλώ βοηθήστε με σε σχέση με πιο κινητό να πάρω. Πριν αυτό γίνει άλλο ένα topic με android vs ios να πω κάποια πράγματα. 

-Το κινητό το θέλω για δουλειά 100% και επειδή μου το πληρώνει η εταιρία εννοείτε θα πάρω ναυαρχίδα (δεν γίνετε το βασικό μου εργαλείο δουλειάς να κάνω εκπτώσεις).

-Το πενάκι του note δεν ξέρω πόσο θα με βολέψει αλλά επειδή έχω surface pro 3 και εκεί το λιώνω το pen μου φαίνεται χρήσιμη λύση.

-Το android το είχα δουλέψει στο Motorola Razr Xt910 που είχα αλλά μετά από λίγους μήνες κολλούσε μέχρι και στο chrome. Πριν αρχίσει άλλη μία διαμάχη να πω ότι του είχα πετάξει τα μάτια έξω με αλλεπάλληλα flasharismata και πείραγμα. Αυτή τη φορά αν πάρω android θα πάω χύμα στο κύμα χωρίς να πειράξω τιπότα.

-Το κινητό θα το παντρευτώ για κανά 3 χρονο όποτε θέλω να έχει αντοχή.

-Προτάσεις όπως πχ oneplus δεν μπορώ να τις αξιοποιήσω γιατί το κινητό πρέπει να είναι από ελληνικό κατάστημα τύπου πλαίσιο/public κτλ.

Το βασικό θέμα μου είναι η μπαταρία. Τεράστιο +.

Έτσι λοιπόν είμαι ανάμεσα σε αυτά τα κινητά. Το iphone 7 plus δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα αλλά επειδή ψεύτοβολεύομαι με ένα bb classic που είχαν να μου δώσουν από την εταιρία μπορώ να κάνω λίγη υπομονή. Τι πιστεύεται λοιπόν ότι πρέπει να πράξω; Ευχαριστώ

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπαρχει καν θεμα για vs.Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.Γενικα η σειρα note παιζει μπαλα μονη της στην κατηγορια των phablet.

Προσωπικα θα σου ελεγα να πηγαινες απο ενα καταστημα να δεις απο κοντα το note 7 να δεις το πενακι.Αν δεις και σε βολευει χτυπα το. Αλλιως S7 edge.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ λόγω της αργοπορίας της Samsung στις ενημερώσεις θα σου έλεγα να μην δεις κατά κει. Επίσης, αφού είχες iPhone και δεν σου έλειψε κάτι, κοιτά ξανά σε iPhone για να έχεις σίγουρα αναβαθμίσεις σε αυτά τα 3 έτη. Εμένα προσωπικά οι κυρτές οθόνες της Samsung δε με βολευουν καθόλου επειδή χρησιμοποιώ το κινητό με ένα χέρι και όταν πηγαίνω να πιάσω γωνιά βρίσκει η παλάμη και κάνει τα δικά του.

Δημοσ.

Εγώ λόγω της αργοπορίας της Samsung στις ενημερώσεις θα σου έλεγα να μην δεις κατά κει. Επίσης, αφού είχες iPhone και δεν σου έλειψε κάτι, κοιτά ξανά σε iPhone για να έχεις σίγουρα αναβαθμίσεις σε αυτά τα 3 έτη. Εμένα προσωπικά οι κυρτές οθόνες της Samsung δε με βολευουν καθόλου επειδή χρησιμοποιώ το κινητό με ένα χέρι και όταν πηγαίνω να πιάσω γωνιά βρίσκει η παλάμη και κάνει τα δικά του.

Γιατι δεν την απενεργοποιεις ?

Δημοσ.

Αφου βασικο σου θεμα ειναι η μπαταρια, κοιτας στο s7 edge.

Το note 7 υστερει σε μπαταρια σε σχεση με το s7 edge και το μονο ουσιαστικο πλεονεκτημα που εχει ειναι το πενακι που ομως δεν εισαι σιγουρος οτι θα το χρησιμοποιεις σε κινητο.(ο περισσοτερος κοσμος δεν το πολυχρησιμοποιει).

Δημοσ.

Για μένα τα πράγματα είναι πιο απλά.
Σου άρεσε το iPhone σου, και έκανες αξιοπρεπώς τη δουλειά σου με το απλό 5?
Το 7 plus, όπως και να είναι αυτό, θα είναι τρελή αναβάθμιση.
S7 edge δεν προτείνω καθαρά και μόνο ότι δεν χωράνε "πειράματα" στο θέμα της οθόνης. Για πολλούς είναι πολύ άβολη η κυρτότητα.
Τέλος, πολύ λογικό είναι να πας και σε Note 7. Είναι κτήνος, πόσο μάλλον και για επαγγελματική χρήση που το θες.
Αφού μπορείς να κάνεις λίγη υπομονή θα σου έλεγα να περιμένεις να δεις το νέο iPhone, και από κει και πέρα διαλέγεις ανάμεσα σε αυτό και Note.

Δημοσ.

Επειδή είχες iPhone και το θες για δουλειά, το iPhone ειναι εργαλείο και όχι γεμάτο πολυπλοκότητες. Θα σε βολέψει καλύτερα άσε που η μπαταρία του plus σκίζει!

Δημοσ.

Απο ποτε οι αναβαθμισεις ειναι λογος αγορας κινητου;Δηλαδη αν δεν εχεις την τελευταια αναβαθμιση βγαινει αχρηστο το τηλεφωνο;

18 μηνες τουλαχιστον θα το υποστηριζει η samsung.

Εγω προτεινω note 7 λογω s-pen.Ο επαγγελματικος του χαρακτηρας δεν σηκωνει vs.

Επισης καλο ειναι να εχεις την καλυτερη οθονη της αγορας να την καταχαρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Απο ποτε οι αναβαθμισεις ειναι λογος αγορας κινητου;Δηλαδη αν δεν εχεις την τελευταια αναβαθμιση βγαινει αχρηστο το τηλεφωνο;

18 μηνες τουλαχιστον θα το υποστηριζει η samsung.

Εγω προτεινω note 7 λογω s-pen.Ο επαγγελματικος του χαρακτηρας δεν σηκωνει vs.

Επισης καλο ειναι να εχεις την καλυτερη οθονη της αγορας να την καταχαρεις.

Και βέβαια ειναι σημαντικές το iPhone 5 θα παρει το iOS 10 και το Galaxy s3 της εποχής δεν ξερω καν σε τι εχει μείνει.. Το σοβαρότερο ειναι πως αν δεν παίρνουν αναβαθμίσεις τα κινητά δεν μπορούμε να έχουμε και εφαρμογές αν δεν ειναι συμβατές. Γιαυτο τον λόγο ειναι σημαντικές. Όμως ο φίλος ανέφερε πως το θελει για 3 χρονια οποίο και να παρει θα αναβαθμίζεται λογικα μέχρι τότε.
Δημοσ.

Και βέβαια ειναι σημαντικές το iPhone 5 θα παρει το iOS 10 και το Galaxy s3 της εποχής δεν ξερω καν σε τι εχει μείνει.. Το σοβαρότερο ειναι πως αν δεν παίρνουν αναβαθμίσεις τα κινητά δεν μπορούμε να έχουμε και εφαρμογές αν δεν ειναι συμβατές. Γιαυτο τον λόγο ειναι σημαντικές. Όμως είπε ίση ο φίλος ανέφερε πως το θελει για 3 χρονια οποίο και να παρει θα αναβαθμίζεται λογικα μέχρι τότε.

That.

Όποιος λέει ότι δεν τον ενοχλεί να μην παίρνει αναβαθμίσεις λέει απλά ψέμματα. Δηλαδή να μην πάρω εγώ τα καινούρια χαρακτηριστικά, την καλύτερη διαχείριση μνήμης και ενέργειας, και τα patches για τα κενά ασφαλείας, ας γίνω πρωτοπόρος και να γυρίσω στο Android 4.1.2 jelly bean.

Αν είναι για Android, μόνο Nexus πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ειδαμε και στο iphone 4s ποσο ''σφαιρα'' τρεχει με το τελευταιο update,και το ιδιο και το Iphone 4 1χρονο πριν. Χαλασε η εμπειρια χρησης στο κινητο αλλα δεν βαριεσαι εχουμε το τελευταιο Ios....

Επισης μαρεσει που αναφερεται κιολας

Γράφω αυτό το θέμα γιατι το αγαπήμενο iphone 5 που είχα με άφησε χρόνους. Παρακαλώ βοηθήστε με σε σχέση με πιο κινητό να πάρω. Πριν αυτό γίνει άλλο ένα topic με android vs ios να πω κάποια πράγματα. 

-Το κινητό το θέλω για δουλειά 100% και επειδή μου το πληρώνει η εταιρία εννοείτε θα πάρω ναυαρχίδα (δεν γίνετε το βασικό μου εργαλείο δουλειάς να κάνω εκπτώσεις).

-Το πενάκι του note δεν ξέρω πόσο θα με βολέψει αλλά επειδή έχω surface pro 3 και εκεί το λιώνω το pen μου φαίνεται χρήσιμη λύση.

Βεβαια αν θελει μπορει να περιμενει να ανακοινωθει και το νεο Iphone και βλεποντας και κανοντας,αλλα αν δεν προτεινεται το Note 7 σε κοσμο οπως ο παραπανω τοτε σε ποιους να προτεινεται....

• Like 1
Δημοσ.

Για να καταλάβω σε τι είναι καλύτερο το iPhone?

Όταν λέμε ένα ολοκληρωμένο κινητό αυτό δεν είναι το ενα δεύτερο ταχύτερο αλλά πολλά πράγματα..

Όπως να έχει καλή μπαταρία

Sd

Καλή οθόνη

Κάμερα

Κτλ..

Για αυτό για εμένα το iPhone δεν πρέπει να συγκριθεί με τα μεγαθήρια

Δημοσ.

Με το Note 7 έχει πολλές επιλογές και γενικά είναι αποδεκτό ως το απόλυτο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ εργαλείο

αλλά επειδή δεν θα σκάσεις χρήμα εσύ, αλλά η εταιρεία σου, αν σε βόλεψε το iPhone, πάρε iPhone

Για μένα όμως επειδή θα το έχεις για τα επόμενα 3 χρόνια, πρέπει να πας σε Note 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...