4saken Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Για ποιες ημερομηνιες παλουκαρι μου?και για ποια περιοχη? Και οντως ειμαι ψευτης, εγραψα 310 ευρω, ηταν 329. Κεφαλλονια 4-11 Αυγουστου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userone Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Αν εσύ έχεις εταιρεία που παρέχει περισσότερα τι το καλύτερο. Εγώ πελάτης είμαι. Αυτά εσείς τα δίνετε δωρεάν? Μικτή Ασφάλεια - Πλήρης Κάλυψη (F.C) Χωρίς πιστωτική κάρτα & Χωρίς Εγγύηση Απεριόριστα χιλιόμετρα Δωρεάν οδική βοήθεια Τελική τιμή με ΦΠΑ Βάλε την εταιρεία σου (ή όποια εσύ νομίζεις) να ωφεληθεί ο κόσμος. Αλλά τι να βάλεις? Εσένα και κάτι σαν εσένα σας νοιάζει μόνο η τσέπη σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 1.Δοκιμασες για τον Αυγουστο να δουμε αν ειμαι ψευτης? 2.Για τα 28 ευρω για το παιδικο καθισμα και αλλα 28 για δευτερο οδηγο ποια η αποψη σου?Μηπως τους νοιαζει μονο η τσεπη τους? Ρωτα οποια μικρη τοπικη επιχειρηση θες, τα δινουν δωρεαν. Αν εσύ έχεις εταιρεία που παρέχει περισσότερα τι το καλύτερο. Εγώ πελάτης είμαι. Αυτά εσείς τα δίνετε δωρεάν? Μικτή Ασφάλεια - Πλήρης Κάλυψη (F.C) Χωρίς πιστωτική κάρτα & Χωρίς Εγγύηση Απεριόριστα χιλιόμετρα Δωρεάν οδική βοήθεια Τελική τιμή με ΦΠΑ Βάλε την εταιρεία σου (ή όποια εσύ νομίζεις) να ωφεληθεί ο κόσμος. Αλλά τι να βάλεις? Εσένα και κάτι σαν εσένα σας νοιάζει μόνο η τσέπη σας Για το 1) και 2) ειναι αναλογα με την πολιτικη της εταιρειας.Ενα μεγαλο ποσοστο τα δινει μεσα στην τιμη. Για 3) 4) τι να σχολιασω τα αυτονοητα?Ολες ελευθερα χιλιομετρα δινουν, αν σου μεινει το αυτοκινητο δεν θα σε χρεωσουν και απο πανω.Οσο για το 5) δινεται τελικη τιμη με ΦΠΑ.Φοβερη πρωτοποριακη ιδεα.... Μπηκες για την διαφημιση αλλα γυρναει boomerang....Ας το αφησουμε εδω... 2.Για τα 28 ευρω για το παιδικο καθισμα και αλλα 28 για δευτερο οδηγο ποια η αποψη σου?Μηπως τους νοιαζει μονο η τσεπη τους? Να μας πουν και οσοι αλλοι διαβαζουν το τοπικ αν τους φαινεται φυσιολογικο 56 ευρω την εβδομαδα για δευτερο οδηγο και παιδικο καθισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userone Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Εμένα σαν απλό ενοικιαστή με ενδιαφέρουν αυτά Μικτή Ασφάλεια - Πλήρης Κάλυψη (F.C) Χωρίς πιστωτική κάρτα & Χωρίς Εγγύηση Απεριόριστα χιλιόμετρα Δωρεάν οδική βοήθεια Τελική τιμή με ΦΠΑ με αυτοκίνητα ολοκαίνουργια που δεν θα σε αφήσουν και που το ξαναλέω και το ξέρουν όλοι όσοι έχουν νοικιάσει αυτοκίνητο δεν τα παρέχει καμία άλλη εταιρεία στην Ελλάδα. Ποιός χρεώνεται βρε δεύτερο οδηγό και σύστημα gps την σημερινή ημέρα? Δίνεται εσείς εκεί που είσαι αυτοκίνητο με τις παραπάνω προυποθέσεις σε ανταγωνιστικότερη τιμή ? Βάλτο να δούμε και να σε διαλέξουν όσοι το χρειάζονται. Που ζητάτε τον ουρανό με όλα τα άστρα και οι καλύτεροι θα τα επιστρέψετε τα χρήματα της εγγύησης. Γιατί οι άλλοι θα κοιτάξουν πως να τα φάνε με ''χτυπηματάκια'' και δεν συμμαζεύεται. Το αν αυτοί θα κλείσουν αύριο, μεθαύριο ή σε ένα χρόνο καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Και όσο για τα έμμεσα σχόλια περί διαφήμισης.. είναι γνωστές οι τακτικές των κάθε λογής επαγγελματιών όταν θίγεται η δουλίτσα τους, αλλά εδώ σε ξεπερνάνε τα ντοκουμέντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Όντως με ξεπερασαν τα ντοκουμέντα...Παιδιά με κλειστά μάτια την συγκεκριμένη εταιρεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Πολυ καλο το οτι μπορεις να νοικιασεις χωρις πιστωτικη ετσι εξασφαλιζεις οτι μετα δεν θα εμφανιστουν ''περιεργες'' χρεωσεις. Απο εκει και περα για το αν ειναι ακριβη η οχι το βλεπεις απο την αρχη,συγκρινεις με τους αλλους και αν σε συμφερει νοικιαζεις. Απο μενα τουλαχιστον ειναι ευπροσδεκτη η κινηση της εταιριας. Οπως λεει βεβαια και ο 4saken παραπανω υπαρχουν μικρες τοπικες εταιριες που κανουν το ιδιο αλλα αλλιως ειναι να τα εχεις κλεισει ολα online και να σε περιμενει το αυτοκινητο στο αεροδρομιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί οι μικρές εταιρείες δεν έχουν online κρατήσεις και δέν περιμένουν στο αεροδρόμιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Εγω δεν ξερω καμια που να κανεις online κρατηση και να μην ζητανε πιστωτικη καρτα αργοτερα για εγγυηση αλλα πιθανων να μην ειμαι καλα ενημερωμενος γιατι νοικιαζω αυτοκινητο 1-2 φορες το χρονο,αν εχεις καμια να μου προτεινεις ευχαριστως να την εχω στα υποψιν. Εγω χρησιμοποιω στην Ελλαδα και το εξωτερικο το rentalcars.com που ειναι broker και παιρνω καλες τιμες αλλα καρτα παντα μου ζηταει η εκαστοτε εταιρια ενοικιασης ως εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Για ποιες ημερομηνιες παλουκαρι μου?και για ποια περιοχη? Και οντως ειμαι ψευτης, εγραψα 310 ευρω, ηταν 329. Κεφαλλονια 4-11 Αυγουστου! Σχετικά νορμάλ δεν είναι η τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Όχι, μπορεί να βρει ακόμα και με 245 με ίδια terms and conditionsκαι δωρεάν καρέκλα κι και δεύτερο οδηγο Ο καθένας μπορεί να ζητάει όσα θέλει μόνο που είμαστε στο 2017... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό με το δεύτερο οδηγό δεν το κατάλαβα ακριβώς. Να είσαι καλυμμένος δηλαδή σε περίπτωση που σε σταματήσουν και οδηγεί άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Ναι... Ας πούμε ότι ο σύζυγος έχει πιει ή δεν νιώθει καλά και να οδηγήσει η γυναίκα.οι τύποι ζητάμε 28 ευρώ την εβδομάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Κάν'το ζητάνε μη παρεξηγηθείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userone Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Πολυ καλο το οτι μπορεις να νοικιασεις χωρις πιστωτικη ετσι εξασφαλιζεις οτι μετα δεν θα εμφανιστουν ''περιεργες'' χρεωσεις. Απο εκει και περα για το αν ειναι ακριβη η οχι το βλεπεις απο την αρχη,συγκρινεις με τους αλλους και αν σε συμφερει νοικιαζεις. Απο μενα τουλαχιστον ειναι ευπροσδεκτη η κινηση της εταιριας. Οπως λεει βεβαια και ο 4saken παραπανω υπαρχουν μικρες τοπικες εταιριες που κανουν το ιδιο αλλα αλλιως ειναι να τα εχεις κλεισει ολα online και να σε περιμενει το αυτοκινητο στο αεροδρομιο. Εγώ έγραψα ότι μου συνέβει. Δυο φορές τους χρησιμοποίησα στην Αθήνα και ήταν σε όλα τους εντάξει, μου παρέδωσαν το αυτοκίνητο σε σταθμό metro και το πήραν σε διαφορετικόν χωρίς καμιά διαφορά. Δεν ξέρω αν τέτοιες καλύψεις τις έχουν όλοι. Αν υπάρχουν και άλλες εταιρείες στην Αθήνα ή αλλού που να προσφέρουν ενοικίαση χωρίς εγγύηση και με πλήρη ασφάλεια ή και με τυχόν καλύτερους όρους εγώ δεν το γνωρίζω, και πολύ θα ήθελα να ενημερωθώ. Μέσω internet τους είδα αυτούς. Πελάτης είμαι και ψάχνω τις καλύτερες ευκαιρίες. Αυτό και τίποτα άλλο γιατί έχει ξεκινήσει και μια αντιπαράθεση ανούσια τουλάχιστον για μένα. Ούτε χρωστάω πουθενά ούτε και αποβλέπω σε κάποιο κέρδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα