multikaraG Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Καλησπερα παιδια. Σκεφτομαι καμια εκδρομη με τη κοπελα μου και δυστυχως αμαξι δικο μου δεν εχω. Οποτε ενδιαφερομαι να νοικιασω. 22 χρονων ειμαι και το διπλωμα το εχω απο περσι το πασχα. Θα μπορω να νοικιασω αυτοκινητο ή οχι? Γιατι εχω ακουσει διαφορα και απ οτι καταλαβαινω ο καθενας κανει το δικο του. Σε φιλους μου αλλος ρωταγε αν εχουν κλεισει τα 23, αλλος αν εχουν κλεισει τα 21, αλλος αν εχουν το διπλωμα απο 2 χρονια και πανω... Εν τελει νοικιασαν αμαξι σε καποιον που δεχτηκε να τους το δανεισει αφου ειχαν κλεισει τα 21. Δεν ισχυει κατι συγκεκριμενο λοιπον? Ειχα την εντυπωση οτι ηταν απο 2 χρονια διπλωμα και πανω.
George b Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 αναλογος την εταιρια,ισχυει οτι τα περισσοτερα ενοικιαστικα γραφεια θα σου δωσουν αμαξι αν εχεις διπλωμα απο 3 χρονια και πανω,αυτο ισχυει πιο πολυ στις μεγαλες εταιριες(herz,avis) ωστοσο αν ειναι μια μικρη επιχειρηση δεν νομιζω να σου πουν οχι. 2
paylidis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Γενικά οι μικτές απαιτουν >23 ετών και 2 χρόνια δίπλωμα... Εξαρταται παντως απο την εταιρεία ενοικιασεως αυτοκινητων και την ασφαλεια που εχει. Γενικά με 1 χρόνο διπλωμα και 22 ετών σε επωνυμες το ξεχνάς σχεδόν. Σκέψου οτι ακομα και 30 να εισαι και με 10 χρονια διπλωμα η μεγαλυτερη/γνωστη εταιρεία σου ζητά 500€ εγγυηση μεσω καρτας (τα δεσμευει)... Σε καμια συνοικιακή/μικρή αυξάνονται οι πιθανότητες σου... 2
kleo1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 δε παίζει να καταφέρεις να νοικιάσεις εύκολα. η εγγύηση είναι στανταρ πάντως, αν..... καταφερεις να νοικιάσεις. εγώ όσες φορές έχω νοικιάσει πλήρωνα εγγύηση, μετρητά επειδή δεν εχω κάρτα και μου τα επιστρέφαν στο τέλος.
4saken Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δυσκολα...Ειδικα απο την στιγμη που δεν εχει το διπλωμα πανω απο 2 χρονια. Ο αλλος δεν ρισκαρει την περιουσια του για μερικα ευρω. 1
Haldol Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Κοίτα σε μικρές, αν και θα συμφωνήσω ότι με 1 χρόνο δίπλωμα δύσκολα θα σου νοικιάσει κάποιος. Πάντως αυτό με τις εγγυήσεις δεν είναι στάνταρ. Πέρυσι νοίκιασα για τον πατέρα μου, (~70 ετών με δίπλωμα από κι εγώ δε ξέρω πότε) με 2ο οδηγό εμένα (25 ετών και δίπλωμα 6 ετών) χωρίς καμία εγγύηση. Φυσικά, σε μικρή εταιρεία, όχι σε Hertz ή Avis και τέτοιες.
mclein Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 η εγγύηση είναι στανταρ πάντως, αν..... καταφερεις να νοικιάσεις. εγώ όσες φορές έχω νοικιάσει πλήρωνα εγγύηση, μετρητά επειδή δεν εχω κάρτα και μου τα επιστρέφαν στο τέλος. επειδη εχω προβλημα για το επομενο σουκου με καροτσι. δεν υπαρχει εταιρεια που να νοικιαζει αυτη τη στιγμη χωρις πιστωτικη για εγγυηση. τι μετρητα 2000€, τι μεταφορα σε λογαριασμο, τι χρεωστικες εξωτερικου....τζιφος !!!!
kleo1 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 επειδη εχω προβλημα για το επομενο σουκου με καροτσι. δεν υπαρχει εταιρεια που να νοικιαζει αυτη τη στιγμη χωρις πιστωτικη για εγγυηση. τι μετρητα 2000€, τι μεταφορα σε λογαριασμο, τι χρεωστικες εξωτερικου....τζιφος !!!! δεν ανέφερα ότι οι ενοικιάσεις έγιναν στο εξωτερικό. και σε μεγάλη εταιρεία. από 200€ και πάνω, ανάλογα το αμάξι. νομίζω είχαν κι ένα μικρό με 100€ εγγύηση
mclein Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 δεν ανέφερα ότι οι ενοικιάσεις έγιναν στο εξωτερικό. και σε μεγάλη εταιρεία. από 200€ και πάνω, ανάλογα το αμάξι. νομίζω είχαν κι ένα μικρό με 100€ εγγύηση εγραψα οτι δοκιμασα με καρτα εξωτερικου, οχι οτι εγινε στο εξωτερικο. δυστυχως εγω δεν εχω βρει κατι με εγγυηση μετρητα μιας κ δεν εχω πιστωτικες.
multikaraG Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Εγγυηση με μετρητα δεν εχω δει κ εγω καπου απ οσο εψαξα λιγο. Παντως απ οτι καταλαβαινω ειναι στην ευχαιρια του καθενος το τι θα κανει, αν σου δωσει ή οχι. Αν καλυφτει με εγγυηση δε νομιζω να σου αρνηθει την ενοικιαση
mclein Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) alpha rent - μετρητα 200€ ή πιστωτική κάρτα για την εγγυηση - το κόστος είναι για κατηγορία αυτοκινήτων Β Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2016 από mclein
Pa0ki Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Εγώ Σαντορίνη είχα νοικιάσει με μετρητά χωρίς καν προκαταβολή Μου έδωσαν ένα micra, μεγαλύτερη κατηγορία από αυτή που είχα κλείσει, που είχε χτυπήματα σχεδόν παντού περιμετρικά Μια χαρά μου έκατσε βέβαια γιατί το χτύπησα και γω λίγο (χωρίς να αφήσω σημάδι), αλλά ακόμη και να άφηνα δε νομίζω να μου έλεγαν και τίποτα 2
kanesaxo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα παίδες. Απο χθές ξεκίνησα έναν αγώνα για να νοικιάσω ενα αυτ/το και να βγώ εξωτερικό. 14 τηλέφωνα, 14 άκυρα απο την αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους. Κατέληξα εν τέλει να πετάξω ιταλία και να νοικιάσω απο εκει. Οπότε απευθύνω το ερώτημα σε όποιον γνωρίζει-το χει κάνει. Θα εχω πρόβλημα, εάν το νοικιάσω απο ιταλία και πάω σε 5 χώρες της ευρώπης; πουθενά στο σαιτ των εταιριών δεν αναφέρει κατι τέτοιο, πέρα απ'τα απεριόριστα χλμ. Στα τοπικα γραφεία των πολυεθνικών που πηρα μου απήντησαν "μιλήστε μαζί τους στο εξωτερικο για σιγουρα". Το θέμα ειναι οτι τα ταγάρια δεν έχουν emai...
4saken Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα παίδες. 14 άκυρα απο την αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους. Θα εχω πρόβλημα, εάν το νοικιάσω απο ιταλία και πάω σε 5 χώρες της ευρώπης; Σου φαινεται περιεργο που καποιος δεν θελει να νοικιασει το αυτοκινητο του σε καποιον που θα το παρει με το πλοιο απο Ηγουμενιτσα Ιταλια και μεσα σε μερικες μερες θα κανει 1000αδες χιλιομετρα?Αν εχεις καποιο ατυχημα θα θες και αυτοκινητο αντικαταστασης ε?Που σημαινει θα πρεπει να ξεκινησει απο την Ελλαδα να σε βρει οπου κανεις τις διακοπες σου, να φτιαξει το αυτοκινητο και να γυρισει πισω...Καλη φαση...
kanesaxo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Nαι καλή φάση είναι. Και επειδή έχεις όρεξη για ειρωνείες, πρωτα ενημερώσου και μετά ειρωνέψου... Απευθείας απο ιταλία νοικιάζουν αυτ/το για ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στην ευρώπη. Προ ολίγου ενηρώθηκα απο avis. Μαλιστα μπορούμε να πληρώσουμε εδώ και να το νοικιάσουμε εκει. Επιτρέπουν τη μετακινηση μεταξυ χωρών με απεριοριστα χλμ. Απο ΕΛΛΑΔΑ δε στο νοικιάζουν για να βγεις έξω. Συνεπως μάντεψε τι συμβαίνει... Μάλλον έχεις μαύρα μεσάνυχτα, για τη διαδικασία αλλαγής αυτοκινήτου σε περίπτωση βλάβης. Δε θα ξεκινήσει ο μπαρμπα μητσος απ'τη σαλλλλονίκη να φερει αυτ/το στην Ζυριχη, αλλα θα παρεις αυτ/το απ'την εταιρεία που έχει 28η έδρα στη Ζυρίχη. (διοτι μιλάμε για ενοικίαση απο πολυεθνικές εταιρείες, οχι του μουζενιδη τουρς) Κι αφού στα εξήγησα και σε προσπερνώ, το πρόβλημα ειναι πως οι ιδιες οι πολυεθνικης μας θεωρούν ουγκάντα. Δε σου δινουν αυτ/το να διασχίσεις Βαλκάνια, αλλα σου δινουν αυτ/το απο Μπάρι πχ για να πας Βερολίνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα