Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτα το PS4 NEO που στην ουσια λεει τους απλους χρηστες δεν μας νοιαζει τι θα κανετε αν θελετε αγοραζεται και παιζεται 4K και τωρα αυτο.. 

#PCMASTERRACE!

Μακάρι να μην υπήρχε παρόμοια επιθετική πολιτική από τις εταιρείες στο PC. Δυστυχώς υπάρχει από τα Corn Flakes, μέχρι τις GTX 1080.

Eγω μαζι με εκατομμυρια συνδρομητες τα δινουμε ,τωρα τι γραφικα λες εσυ δεν ξερω .

Η υπηρεσια ειναι  εμπορικη επιτυχια  διοτι εχει   συνδρομες   και εχει συνδρομες  διοτι εχει ευχαριστημενους πελατες ,τωρα αν τα δινει ο κβαντικος η'  οχι αφορα μονο εσενα ετσι  και αλλιως δεν εχεις καν ps4  τι ασχολεισαι ...

Αυτο που κραζεται χωρις ουσιαστικο λογο  ,δεν ειστε καν χρηστες μια υπηρεσιας ειτε γιατι δεν μπορειτε ειτε απο επιλογη (σπανιως) και βγαζεται τα κομπλεξ σας μεσα απο αλματα λογικης  να το κοιταξετε .

Μα την υπηρεσία την πληρώνεις για να παίζεις Online, όχι μόνο για να παίρνεις κάθε μήνα αυτά τα παιχνιδάκια με τα ανθρωπάκια που χοροπηδάνε. Indies τα λέτε εσείς, εγώ δεν τα λέω έτσι.

Ευσευείς πόθοι.Το ps και οι υπηρεσίες του θα συνεχίσουν να πουλάνε, όπως και το xbox και οι υπηρεσίες του κ.ο.κ.

Οι μισοί απ'όσους παραπονιούνται έχουν ήδη διαλέξει το επόμενο παιχνίδι που θα αγοράσουν, οι υπόλοιποι δεν έχουν διαλέξει ακόμα και όλοι μαζί θα αγοράσουν την επόμενη κονσόλα μαζί με ενα βουνό παιχνίδια ως συνήθως.

Αυτά.

Πριν λίγη ώρα είχαμε κουβέντα με φίλους σχετικά με τα οικονομικά. Αμφιβάλω αν υπάρχουν πολλοί με βουνό από παιχνίδια. Μακάρι να υπήρχαν και μακάρι όσοι το κάνουν να είναι ευχαριστημένοι.

Ούτε ένας κοντινός μου φίλος δεν έχει Playstation. Το Playstation αξίζει αν 3-4 φίλοι σου έχουν την κονσόλα και μπορείτε να κάνετε ανταλλαγή κάνα Game. Όπως κάναμε παλιότερα ακόμα και με τα αντιγραμμένα.

Wow από €4.16 / μήνα πήγε €5 / μήνα , sorry Sony can't afford it

Δεν μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το θέμα λίγο πιο πριν πριν ώστε να δεις την ίδια απάντηση με τη δική σου που έγραψε κάποιος όπου πήρε και απάντηση.

Προτίμησες να μπεις σε ένα θέμα και καβαλήσεις όσο πιο γρήγορα μπορούσες.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βουνο απο pro,fifa,nba,call of duty http://www.gameslife.gr/greece-videogames-sales-january-2016

Αν κάποιος δεν έχει PC είναι μια χαρά Ok.

Για όσους όμως έχουν PC, παίζουν αυτά τα παιχνίδια (εκτός από το PES) σε καλύτερη ποιότητα εικόνας με λιγότερα χρήματα για την απόκτηση του παιχνιδιού.

Δημοσ.

To online gaming ειναι free στο xbox. Ετσι δεν ειναι? Να ξερω τι κονσολα να αγορασω οταν ερθει η ωρα. Τα τελεια γραφικα δεν ειναι το μονο κρητιριο. Και το Urban Terror δεν εχει καν hd γραφικα αλλα ειναι το ποιο γαμηστερο οnline call of duty alternative open source free game :)

λολ φυσικά και δεν είναι free στο xbox το online gaming xD

Δημοσ.

Μακάρι να μην υπήρχε παρόμοια επιθετική πολιτική από τις εταιρείες στο PC. Δυστυχώς υπάρχει από τα Corn Flakes, μέχρι τις GTX 1080.

Μα την υπηρεσία την πληρώνεις για να παίζεις Online, όχι μόνο για να παίρνεις κάθε μήνα αυτά τα παιχνιδάκια με τα ανθρωπάκια που χοροπηδάνε. Indies τα λέτε εσείς, εγώ δεν τα λέω έτσι.

Σε οτι με αφορα δεν εχω κατεβασει ουτε ενα (1)  παιχνιδι δωρεαν διοτι δεν με ενδιαφερει κανενα απο το προσφερομενα ουτε καν ξερω και ποια εχει καθε μηνα δεν κοιταω .

Συμφωνω  μαζι σου για τα indies ,το  online με ενδιαφερει βεβαιως και εξακολουθω να πιστευω πως ειναι πολυ μικρο το ετησιο κοστος συνδρομης ακομα  και μετα την αυξηση  οταν θα ερθει και για εμας ,γιατι προς το παρον αφορα την αγορα της Αμερικης .

• Like 1
Δημοσ.

Σε οτι με αφορα δεν εχω κατεβασει ουτε ενα (1)  παιχνιδι δωρεαν διοτι δεν με ενδιαφερει κανενα απο το προσφερομενα ουτε καν ξερω και ποια εχει καθε μηνα δεν κοιταω .

Συμφωνω  μαζι σου για τα indies ,το  online με ενδιαφερει βεβαιως και εξακολουθω να πιστευω πως ειναι πολυ μικρο το ετησιο κοστος συνδρομης ακομα  και μετα την αυξηση  οταν θα ερθει και για εμας ,γιατι προς το παρον αφορα την αγορα της Αμερικης .

Ακριβώς αυτό. Όταν είχα και τις δύο κονσόλες (και παλιότερα το 360) πλήρωνα τη συνδρομή σχεδόν αποκλειστικά για να παίζω fifa online. Το κόστος ήταν αστείο (ένας καφές το μήνα) μπροστά στη διασκέδαση που μου πρόσφερε.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν η Sony ηταν πίσω στον ανταγωνισμό παραχωρούσε στους χρήστες της τρομερά αξιόλογα παιχνίδια. Η ms απο την πλευρά της απλά αδιαφορούσε προσφέροντας μέτριους τίτλους. Τώρα άλλαξε ο τροχός. Αυτό ειναι ίσως το κλασικό παράδειγμα για να καταλάβει κάποιος πως συμπεριφέρονται οι εταιρίες. Αν μετά και απο αυτό υπάρχει ο όρος fanboy στο λεξικό τότε εχω χάσει κάθε ελπίδα για το ζώο που λέγεται άνθρωπος.

Δημοσ.

Όταν η Sony ηταν πίσω στον ανταγωνισμό παραχωρούσε στους χρήστες της τρομερά αξιόλογα παιχνίδια. Η ms απο την πλευρά της απλά αδιαφορούσε προσφέροντας μέτριους τίτλους. Τώρα άλλαξε ο τροχός. Αυτό ειναι ίσως το κλασικό παράδειγμα για να καταλάβει κάποιος πως συμπεριφέρονται οι εταιρίες. Αν μετά και απο αυτό υπάρχει ο όρος fanboy στο λεξικό τότε εχω χάσει κάθε ελπίδα για το ζώο που λέγεται άνθρωπος.

Πότε εννοείς ήταν πίσω από τον ανταγωνισμό; Πάντα μπροστά δεν ήταν σε πωλήσεις;

Δημοσ.

Μάλλον εννοεί σε Hardware.

Έχω και εγώ πάντως την εντύπωση ότι συνήθως η πιο αδύναμη κονσόλα έχει πιο καλούς τίτλους.

Ακόμα και σε hardware δε νομίζω ότι ήταν ποτέ πίσω!

Δημοσ.

Ήταν πίσω σε multiplatform τίτλους γιατί είχε πιο δυνατή κάρτα το 360

Αλλά όταν έφτιαχναν πάνω στο cell σε exclusive παιχνίδια μπορεί οπτικά να ήταν πιο εντυπωσιακό

Το ps3 δηλαδή στα χαρτιά ήταν πιο δυνατό, αλλά στη πράξη στους περισσότερους τίτλους έμενε πίσω ειδικά σε ότι έβγαινε και στις δύο κονσόλες όπου και γινόταν συνήθως η σύγκριση

Δημοσ.

Ήταν πίσω σε multiplatform τίτλους γιατί είχε πιο δυνατή κάρτα το 360

Αλλά όταν έφτιαχναν πάνω στο cell σε exclusive παιχνίδια μπορεί οπτικά να ήταν πιο εντυπωσιακό

Το ps3 δηλαδή στα χαρτιά ήταν πιο δυνατό, αλλά στη πράξη στους περισσότερους τίτλους έμενε πίσω ειδικά σε ότι έβγαινε και στις δύο κονσόλες όπου και γινόταν συνήθως η σύγκριση

Ναι αυτό θυμάμαι.

Αυτό έλεγα σχετικά με τους exclusive τίτλους. Είναι προσεγμένοι και δείχνουν εκπληκτικοί σχεδόν πάντα τουλάχιστον οπτικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...