Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 70€ είναι 5.8€ το μήνα. 1.7€ παραπάνω. Πάλι δεν είναι πολλά. Ένας καφές στο Mikel έχει 2.5€; Οπότε και 80€ να πάει, δηλαδή 6.6€, 2.5€ παραπάνω. Ένας καφές. Δεν είναι χρηματικό το θέμα. Αν η nvidia πει πως για να κάνουμε update στους drivers, πρέπει να δίνουμε 6€ το χρόνο δεν είναι πολλά, είναι 0.5€ το μήνα. Όχι, όταν έχεις πληρώσει ένα προϊόν, πληρώνεις τα παιχνίδια του, πληρώνεις για το οτιδήποτε κάνεις μέχρι και να παίξεις Online, δεν γίνεται να υπάρχει αύξηση της τιμής, έστω και ελάχιστη. Δεν σκάβει το λάκκο της. Προφανώς ξέρουν τι κάνουν. Έχουν από τους καλύτερους Managers στο Marketing. Έχει πουλήσει 40 εκατομμύρια κονσόλες χωρίς να έχει βγάλει παιχνίδια. Έχουν ξεπεράσει την Apple σε Marketing. Πόσο δίκιο έχεις.... 1
SecondSonOfGamee Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Πρωτα το PS4 NEO που στην ουσια λεει τους απλους χρηστες δεν μας νοιαζει τι θα κανετε αν θελετε αγοραζεται και παιζεται 4K και τωρα αυτο.. #PCMASTERRACE! 1
κβαντικος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μην κρινεται την τιμολογιακη πολιτικη μιας εταιρειας που απευθυνεται σε παγκοσμιο κοινο με τα δικα σας οικονομικα δεδομενα .Τα 50 τον χρονο και τωρα 60 ειναι χαμηλο τιμημα για αυτα που προσφερει . Tι ακριβως προσφερει? Παιχνιδια που δεν εχεις επιλεξει να γινουν δικα σου για παντα αν παραμεινεις συνδρομητης για παντα? No thnx. Για του οποιουδηπουτε οικονομικα δεδομενα, η παραπανω προσφορα απατη ειναι. Αν οντως ειναι τοσο μαμαουα η προσφορα, δινε μου εσυ 60 ευρω το χρονο εφορου ζωης και θα σου δινω εγω 10 παιχνιδια που θα επιλεγω ΕΓΩ καθε μηνα. Θες? Αμφιβαλω Ρε παιδια συμφωνώ μαζί σας πολλα τα λεφτά απο την Sony πλεον . ΑΛΛΑ είμαστε ενα κράτος με 11 εκατομμύρια στην Ελλάδα με βασικό μισθό 540 ευρώ . Τα 50-60 ευρώ για εμάς ειναι πολλα για τον αμερικανό, τον Αυστραλό & τον Ιάπωνα τα 60'ευρω ειναι αστείο ποσό για ενα χρονο . Εμείς μένουμε στάσιμοι δεν φταίνε οι άλλοι λαοί μονο . Aν μια προσφορα ειναι κακη, ειναι κακη ανεξαρτητως του αν βγαζεις 5 ευρω το χρονο η 5δις ευρω την μερα. Αν πουλαω μια ολοκαινουργια buggatti 1.000 ευρω, ειναι καλη προσφορα, ειτε την πουλαω στην Αμερικη ειτε την πουλαω στην Κινα που βγαζουν 1 ευρω τη μερα. 1
Fotis13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Tι ακριβως προσφερει? Παιχνιδια που δεν εχεις επιλεξει να γινουν δικα σου για παντα αν παραμεινεις συνδρομητης για παντα? No thnx. Για του οποιουδηπουτε οικονομικα δεδομενα, η παραπανω προσφορα απατη ειναι. Αν οντως ειναι τοσο μαμαουα η προσφορα, δινε μου εσυ 60 ευρω το χρονο εφορου ζωης και θα σου δινω εγω 10 παιχνιδια που θα επιλεγω ΕΓΩ καθε μηνα. Θες? Αμφιβαλω Eγω μαζι με εκατομμυρια συνδρομητες τα δινουμε ,τωρα τι γραφικα λες εσυ δεν ξερω . Η υπηρεσια ειναι εμπορικη επιτυχια διοτι εχει συνδρομες και εχει συνδρομες διοτι εχει ευχαριστημενους πελατες ,τωρα αν τα δινει ο κβαντικος η' οχι αφορα μονο εσενα ετσι και αλλιως δεν εχεις καν ps4 τι ασχολεισαι ... Αυτο που κραζεται χωρις ουσιαστικο λογο ,δεν ειστε καν χρηστες μια υπηρεσιας ειτε γιατι δεν μπορειτε ειτε απο επιλογη (σπανιως) και βγαζεται τα κομπλεξ σας μεσα απο αλματα λογικης να το κοιταξετε . 1
κβαντικος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Eγω μαζι με εκατομμυρια συνδρομητες τα δινουμε ,τωρα τι γραφικα λες εσυ δεν ξερω . Η υπηρεσια ειναι εμπορικη επιτυχια διοτι εχει συνδρομες και εχει συνδρομες διοτι εχει ευχαριστημενους πελατες ,τωρα αν τα δινει ο κβαντικος η' οχι αφορα μονο εσενα ετσι και αλλιως δεν εχεις καν ps4 τι ασχολεισαι ... Kαι εγω μαζι με ~5πλασια εκατομμυρια "συνδρομητες" ΔΕΝ τα δινουμε, οποτε ΕΣΥ τι γραφικα λες δεν ξερω. Γιατι αν βαζεις σαν επιχειρημα το ποσοι χρηστες playstation τα δινουνε, τοτε βαλε και ποσοι ΔΕΝ τα δινουν. Δυστηχως για σενα, ειναι πολλοι παραπανω. Ποσες ειναι οι ενεργες συνδρομες, 20-25 μυρια? Τωρα δες ποσοι ειναι κατοχοι ps3 / 4 / psn και παρε και καταλαβε. Η υπηρεσια λοιπον, με βαση τον αριθμο των χρηστων, ειναι εμπορικη αποτυχια διοτι εχει δυσαρεστημενους πελατες γιατι ζηταει λιγα χρηματα και προσφερει μια αηδια και μιση. Tωρα αν τα δινει η οχι ο Fotis13 αφορα μονο εσενα, ετσι και αλλιως δεν εχεις καν ps4, τι ασχολεισαι? Αν δεν ειναι τοσο μεγαλη αποτυχια τοτε θα δεχοσουν και την δικια μου προσφορα, η οποια ειναι ολοιδια με της Sony. Για να μην την δεχεσαι, κατι σημενει Σου ζητω συγνωμη ρε Fotis13 που το να πληρωνω 60€ το χρονο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ για να εχω στην κατοχη μου παιχνιδια που επιλεγει η Sony τα οποια δεν θελω γιατι αν τα ηθελα θα τα ειχα αγορασει ηδη δνε μου φαινεται καλη προσφορα. Την επομενη φορα θα σε ρωτησω πρωτα πριν εκφρασω την αποψη μου, ενταξει? 2
JasonR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ο πληθυντικος μαρεσει οπως και η σιγουρια σου,ποσο μαλλον σε τεχνολογικο forum που ο κοσμος εχει και αλλες επιλογες. Παλι καλα που υπαρχει και το pc gaming εγω αυτο εχω να πω. Ηταν που ηταν κοροιδια τα 50ευρω που ζηταγε το χρονο(οπως γενικα ειναι κοροιδια να πληρωνεις το online λες και ειναι ειδος πολυτελειας),τωρα ζητανε και παραπανω λεφτα. Αυτο μαζι με τις νεες κονσολες σε τοσο γρηγορο χρονικο διαστημα(μαζι με τις ακριβοτερες τιμες)και δεν υπαρχει καλυτερος λογος για να αρχισει ο κοσμος να το γυρναει στο pc gaming... Δυστηχως και εγω αυτο θα εκανα αν δεν εβγαιναν καποιοι exclusive τιτλοι που με ενδιαφερουν στο ps4 οπως Final Fantasy,Kingdom Hearts κλπ Ευσευείς πόθοι.Το ps και οι υπηρεσίες του θα συνεχίσουν να πουλάνε, όπως και το xbox και οι υπηρεσίες του κ.ο.κ. Οι μισοί απ'όσους παραπονιούνται έχουν ήδη διαλέξει το επόμενο παιχνίδι που θα αγοράσουν, οι υπόλοιποι δεν έχουν διαλέξει ακόμα και όλοι μαζί θα αγοράσουν την επόμενη κονσόλα μαζί με ενα βουνό παιχνίδια ως συνήθως. Αυτά. 1
Clock Master Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Eγω μαζι με εκατομμυρια συνδρομητες τα δινουμε ,τωρα τι γραφικα λες εσυ δεν ξερω . Η υπηρεσια ειναι εμπορικη επιτυχια διοτι εχει συνδρομες και εχει συνδρομες διοτι εχει ευχαριστημενους πελατες ,τωρα αν τα δινει ο κβαντικος η' οχι αφορα μονο εσενα ετσι και αλλιως δεν εχεις καν ps4 τι ασχολεισαι ... Αυτο που κραζεται χωρις ουσιαστικο λογο ,δεν ειστε καν χρηστες μια υπηρεσιας ειτε γιατι δεν μπορειτε ειτε απο επιλογη (σπανιως) και βγαζεται τα κομπλεξ σας μεσα απο αλματα λογικης να το κοιταξετε . Ναι δεν θελω να ειμαι συνδρομητης σε κατι που ο διπλα το χει δωρεαν...
king2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ας είναι καλά το ps3 που ευχαριστήθηκα τόσα χρόνια online παιχνίδι. Αυτό το μοντέλο πληρώστε για το online για τα dlc κτλ κτλ έχει καταντήσει βαρετό.
tzehos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Οι συνδρομητές plus διπλασιάστο καν και ήδη φτάνουν τα 21.000.000!!! Η μισή βάση κατόχων δηλαδή και κάτι παραπάνω
EuphangeL Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Wow από €4.16 / μήνα πήγε €5 / μήνα , sorry Sony can't afford it
κβαντικος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Οι συνδρομητές plus διπλασιάστο καν και ήδη φτάνουν τα 21.000.000!!! Η μισή βάση κατόχων δηλαδή και κάτι παραπάνω Ναι, γιατι το PS Plus ειναι μονο για τους κατοχους ps4. Δεν ειναι και για ps3 / ps vita. Η μιση μονο? Λιγους λες. Το 99% μη σου πω
theatab Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 ισως σκεφτεται να δωσει κατι καλο απο δω και περα οποτε εκανε αυξησουλα. σαν τα διοδια εδω που προπληρωνεις για τον δρομαρο που ΘΑ φτιαξουν μελλοντικα
logistoulis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Αυτο που κραζεται χωρις ουσιαστικο λογο ,δεν ειστε καν χρηστες μια υπηρεσιας ειτε γιατι δεν μπορειτε ειτε απο επιλογη (σπανιως) και βγαζεται τα κομπλεξ σας μεσα απο αλματα λογικης να το κοιταξετε . Εντάξει για τα γιωτοφωνα πες πάει στο διάολο να το λες αυτό κοστίζουν πάνω από το βασικό της ελλαδας, αλλά για μια ψωροσυνδρομη μερικών 10αδων ευρω προσπαθείς να κάνεις επίδειξη πλούτου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα