Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

50€ τον χρόνο μπορεί να μην ειναι πολλά αλλα όταν βλέπεις οτι τα παιχνίδια που δίνει δεν αξίζουν ας αξιζουν Κάνα δυο με τρία παιχνίδια το χρόνο και στην ουσία πληρώνεις το multiplayer εκει είναι πολλά.

Στο PS3 ειναι δωρεάν.

Μετα αν δεν κανω λάθος κάποιος ρώτησε για το Xbox one νομιζω κι εκει όπως το ps4 ειναι με συνδρομή.

Αν ειναι να αυξήσει την plus τότε καλυτερα να δίνει και καλυτερα παιχνίδια τότε δεκτό

Δημοσ.

Ενταξει, να πληρωσει ο κοσμακης. Αλλα γιατι πηρε αυξηση? Γιατι ετσι.

Ακριβηνε το γιαπωνεζικο ρευμα? Οι τηλεπικοινωνιες? Το σακε? Τα ενοικια στα Dojo?

Ειναι λογικη αυτη να συμπερυφερεσαι στους πελατες σου?

Κριμα.

• Like 2
Δημοσ.

To online gaming ειναι free στο xbox. Ετσι δεν ειναι? Να ξερω τι κονσολα να αγορασω οταν ερθει η ωρα. Τα τελεια γραφικα δεν ειναι το μονο κρητιριο. Και το Urban Terror δεν εχει καν hd γραφικα αλλα ειναι το ποιο γαμηστερο οnline call of duty alternative open source free game :)

Δεν είναι δωρεάν, αλλά έχει καλύτερες τιμές σίγουρα. Δες ΕΔΩ. Και εννοείται πως δίνει πιο αξιόλογους τίτλους δωρεάν κάθε μηνα.

Δημοσ.

Πάλι καλά που την έδωσα νωρίς την κονσόλα,αρε xbox και πάλι xbox,13 ευρώ ή τρίμηνη συνδρομή με κωδικό από online shop.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Λήγει τον Δεκέμβρη. Μάλλον δεν θα ανανεώσω. Αφού έτσι κι αλλιώς νέες κυκλοφορίες στην ίδια τιμή με τη φυσική κόπια τις έχουν.

Δεν πολυπαίζω online κι όλας, άρα...

Δημοσ.

Παιδιά μη λέτε "ποτέ ξανά" όποτε δεν σας αρέσει η είδηση γιατί ΠΑΛΙ θα την πληρώσετε την Sony και την κάθε Sony όπως κάνετε πάντα και όλοι το ξέρουμε αυτό :)

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι η πρωτη γενια που η Sony χρεωνει το online στην κονσολα της και η πρωτη φορα που βλεπουμε αυξηση στην online συνδρομη χωρις λογο. Μεγαλη απογοητευση η Sony αυτη τη γενια.

Τραγική.

Μόλις το έβαλα αγγελία. Δεν φαντάζεσαι πόσο οργή έχω μέσα μου για την SONY και το Playstation 4. Βασικά με ένα γρήγορο search στα μηνύματα μου μόνο στο insomnia φαίνεται.

Πώς την πάτησα έτσι και πήγα και το πήρα... Με έφαγε το Hype. Όλο μουτζώνομαι.

Δημοσ.

Παιδιά μη λέτε "ποτέ ξανά" όποτε δεν σας αρέσει η είδηση γιατί ΠΑΛΙ θα την πληρώσετε την Sony και την κάθε Sony όπως κάνετε πάντα και όλοι το ξέρουμε αυτό :)

Ο πληθυντικος μαρεσει οπως και η σιγουρια σου,ποσο μαλλον σε τεχνολογικο forum που ο κοσμος εχει και αλλες επιλογες. Παλι καλα που υπαρχει και το pc gaming εγω αυτο εχω να πω. Ηταν που ηταν κοροιδια τα 50ευρω που ζηταγε το χρονο(οπως γενικα ειναι κοροιδια να πληρωνεις το online λες και ειναι ειδος πολυτελειας),τωρα ζητανε και παραπανω λεφτα.

Αυτο μαζι με τις νεες κονσολες σε τοσο γρηγορο χρονικο διαστημα(μαζι με τις ακριβοτερες τιμες)και δεν υπαρχει καλυτερος λογος για να αρχισει ο κοσμος να το γυρναει στο pc gaming...

Τραγική.

Δυστηχως και εγω αυτο θα εκανα αν δεν εβγαιναν καποιοι exclusive τιτλοι που με ενδιαφερουν στο ps4 οπως Final Fantasy,Kingdom Hearts κλπ

• Like 1
Δημοσ.

O ρόλος που ακριβαινει ειναι οτι η Sony δεν πουλαει πια τιποτα αλλο περα απο το ps4.

PS vita: Και σε ενα χαρτι να ζωγραφισεις τον Μαριο πιο πολυ θα πουλησει.

ΤV's: Δεν ειναι και οι πιο VFM ουτε οι πιο καλες. Βλεπε Samsung, LG τι διαμαντια βγαζουν.

Κινητα: Χαλια, διεθνες κραξιμο.

Laptops: Εδω και χρονια τα παρατησε.

Καμερες: Κατι κανει αλλα παιζουν και αλλες εταιριες δυνατες.

Οπως παει ετσι η Sony... Το ps4 και τα ματια της...

Δημοσ.

δυστυχως αυτη η εταιρία μονο τεχνογνωσια προσφερει και τπτ αλλο

απο την τοση κακη διαχείριση στο τελος θα μεινει μονο με το playstasion.

πραγματικα κριμα...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τραγική.

Μόλις το έβαλα αγγελία. Δεν φαντάζεσαι πόσο οργή έχω μέσα μου για την SONY και το Playstation 4. Βασικά με ένα γρήγορο search στα μηνύματα μου μόνο στο insomnia φαίνεται.

Πώς την πάτησα έτσι και πήγα και το πήρα... Με έφαγε το Hype. Όλο μουτζώνομαι.

Μόλις παίξω το μοναδικό παιχνίδι που περιμένω, το Final Fantasy XV, έχει φύγει το Play. Αντε και κανα Gran Turismo.

Σάμπως 1 χρόνο που το έχω, τι έχει παίξει? Ούτε 4-5 παιχνίδια...

Το μόνο που ίσως να με έκανε να το κρατήσω, θα ήταν ένα θαυματουργό remake του Final Fantasy 7... Αν έχουν σώσει να το ανακοινώσουν μέχρι να το δώσω.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...