Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες στο φορουμ,ψαχνω ενα κινητο στο budget του τιτλου για αποκλειστικη χρηση facebook,gmail,whats app και καθολου παιχνιδια.Θα ηθελα να εχει οσο το δυνατον κλτερη καμερα γινεται,να ειναι γρηγορο για την χρηση που θα του κανω και να εχει μια καλουτσικη μπαταρια.

Η αγορα θα γινει απο Ελλαδα.

Δημοσ.

To moto G στο σκρουτζ έχει 151. Το mi4c 179

Αν πας για το mi4c θα σου φτάνουν τα 16gb μνήμης? (καμιά 12 πραγματικά) γιατί δεν πέρνει κάρτα μνήμης...

Δημοσ.

To moto G στο σκρουτζ έχει 151. Το mi4c 179

Αν πας για το mi4c θα σου φτάνουν τα 16gb μνήμης? (καμιά 12 πραγματικά) γιατί δεν πέρνει κάρτα μνήμης...

Ναι δεν το προσεξα αυτο,λογικα θα εχω θεματακι εκει..

Το samsung j5 λεει τπτα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ ήμουν ανάμεσα σε moto G και j5 χαίρομαι που διαλέξαμε το μότο G.. 

και άς κάνω ένα copy paste αυτά που είχα πεί για το συγγεκριμένο κινητό σε ανάλογο post. 

+άψογές κάμερές την ημέρα, πολύ καλές το βράδυ.

+αναβαθμήσεις (ήδη έχει το android 6,1 και σε κανένα μήνα θα πάρει το 7)

+pure android ( lag ουτε για δείγμα )

+δυνατό μπροστίνο ηχείο (μεγάλο + ειδικά αν το χρησημοποιής σε βάση αυτοκινήτου σαν gps)

+δυνατό μικρόφωνο (στο αυτοκίνητο το βάζω στην βάση στο παρμπριζ και μιλάω με ανοιχτή ακρόαση χωρίς προβλήματα)

+ακαριαίο σημα gps (με Here WeGo app έχει απόκληση 1 μέτρο εκτός σύνδεσης και ακαριαία θέση με data ανοιχτά)

+αδιάβροχο  ( σε νερο βρυσης η δυνατή βροχή δεν έχει προβλήμα δοκιμασμένα.. μεσα στην θαλλασα θα έχει   :-D )

+μπαταρία 2 μέρες με νόρμαλ χρηση (χωρίς παιχνίδια αλλα με 4g/gps/data/wi-fi/αυτόματη φωτεινότητα μονίμος ανοιχτά)

5 μήνες είμαι κάτοχος του.και πραγματικά ειναι το 1ο κινητό που χαίρομαι. δεν του έβαλα θήκη γιατί θέλω να το κρατάω,δεν μου γλύστρισε ποτέ (έχει τρομερό κράτημα στο χέρι), το πήρα 50ευρώ παραπάνο και θα το έπαιρνα ξανά...

Επεξ/σία από madnifestah
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ ήμουν ανάμεσα σε moto G και j5 χαίρομαι που διαλέξαμε το μότο G.. 

και άς κάνω ένα copy paste αυτά που είχα πεί για το συγγεκριμένο κινητό σε ανάλογο post. 

+άψογές κάμερές την ημέρα, πολύ καλές το βράδυ.

+αναβαθμήσεις (ήδη έχει το android 6,1 και σε κανένα μήνα θα πάρει το 7)

+pure android ( lag ουτε για δείγμα )

+δυνατό μπροστίνο ηχείο (μεγάλο + ειδικά αν το χρησημοποιής σε βάση αυτοκινήτου σαν gps)

+δυνατό μικρόφωνο (στο αυτοκίνητο το βάζω στην βάση στο παρμπριζ και μιλάω με ανοιχτή ακρόαση χωρίς προβλήματα)

+ακαριαίο σημα gps (με Here WeGo app έχει απόκληση 1 μέτρο εκτός σύνδεσης και ακαριαία θέση με data ανοιχτά)

+αδιάβροχο  ( σε νερο βρυσης η δυνατή βροχή δεν έχει προβλήμα δοκιμασμένα.. μεσα στην θαλλασα θα έχει   :-D )

+μπαταρία 2 μέρες με νόρμαλ χρηση (χωρίς παιχνίδια αλλα με 4g/gps/data/wi-fi/αυτόματη φωτεινότητα μονίμος ανοιχτά)

5 μήνες είμαι κάτοχος του.και πραγματικά ειναι το 1ο κινητό που χαίρομαι. δεν του έβαλα θήκη γιατί θέλω να το κρατάω,δεν μου γλύστρισε ποτέ (έχει τρομερό κράτημα στο χέρι), το πήρα 50ευρώ παραπάνο και θα το έπαιρνα ξανά...

Thnx για το info,και κατι ακομη,απο χρωματα η οθονη πως τα παει επειδη βλεπω πως εχει πολυ χαμηλη αναλυση..

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Μπορεί να το θέλεις απο Ελλάδα, αλλά με αυτό πας σε άλλο επίπεδο....

σκέψου το.

Φαινεται πολυ καλη περιπτωση,εδω με εψησες να το παρω και για μενα  :D Με την εγγυηση απο το εξωτερικο τι παιζει?

Δημοσ.

Thnx για το info,και κατι ακομη,απο χρωματα η οθονη πως τα παει επειδη βλεπω πως εχει πολυ χαμηλη αναλυση..

Φαινεται πολυ καλη περιπτωση,εδω με εψησες να το παρω και για μενα  :D Με την εγγυηση απο το εξωτερικο τι παιζει?

Οθόνη αρκετά καλή και με φυσικά χρώματα. Για την ανάλυση όχι δεν το καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

η οθόνη του είναι πάρα πολυ καλή ακόμη και κάτο από μεσημεριανό ήλιο ( ips με 294ppi στης 5" ) 

τα xiaomi πάνε κίνα σε περίπτοση στραβής, επίσεις θέλει λίγο "σκάλισμα" για να περάσεις ελληνική ρομ ( έχει ελληνικά, αλλα η stable dev rom βγάζει προβλήματα ) δέν έχει την 800band για 4g (κάποιους δεν τους νιάζει) και δέν έχει τόσο καλή κάμερα. 

γενικά είναι ένα πάρα πολυ καλό κινητό άλλα το προτείνουμε σε άτομα που θέλουν να παίζουν βαριά παιχνίδια να σερφάρουν όλη μέρα και βάζουν της επιδόσεις σαν 1ο χαρακτηριστικό..

Δημοσ.

129 ευρό έχει νομίζω zte s6 flex σε αλυσίδα καταστημάτων. Λίγο παλιό κινητό αλλά για τα λεφτά που έχει αξιζει (φοράει mid range επεξεργαστή και κάμερα του galaxy s6)Επειτα j5 2016 το έχει φίλος τίμιο κινητό για τα χρήματα που ζηταει, μότο χ θα κοιτούσα αν και παλιό είναι ακόμα τούμπανο. Τέλος εάν πας σε μεταχείρισμενο με 2 εκατοσταρικακια περνεις σε τέλεια κατάσταση και με εγγύηση νότε 3.Κοίτα και το p8 lite

Δημοσ.

Το μοτορολα γενικως βλεπω οτι υστερει απο το Mi4 σε αναλυση κ μπαταρια.

Αλλες επιλογες υπαρχουν η ειναι μονοδρομος ?

έχω και τις 2 συσκευές και οι 2 είναι σούπερ το moto έχει καλύτερή μπαταρία και δεν ζεσταίνετε όπως το mi4c το οποίο είναι πολύ δυνατό smooth ούτε ίχνος από lags με gps να κλειδώνει ακόμα και σε υπόγειο σε δευτερόλεπτα, πανέμορφο με ποιότητά πλαστικών ανώτερη ακόμα και του iphone 5c χωρίς τριγμούς ή οτιδήποτε τέτοιο .... + σε κλήσεις ομιλίας το xiaomi είναι ανώτερο του moto έχει κρυστάλλινο ήχο επίπεδου νοκια 8800 (χωρίς υπερβολή) ενώ χάνει σε 4g λόγω μην υπάρξεις 800αρας μπάντας πιάνει αρκετό lte άλλα όχι όπως το motorola

Δημοσ.

Eυχαριστω ολους για την βοηθεια,μαλλον ο ενδιαφερομενος θα καταληξει στο μοτο γιατι δεν ηθελε να εξατμισει αναγκαστικα ολο το budget αφου υπαρχει κατι φθηνοτερο που θα κανει εξισου μια χαρα τη δουλεια του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...