Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Χαιρετώ όλα τα μέλη του ινσομνια και μπαίνω στο θέμα.Το σύστημα μου είναι το εξής: core i5 6500 @3.2 ghz 8 gb ram DDR4 r9 380 gigabyte g1 gaming(4gb) ssd 120 gb 1 tb seagate. Το κουτί που έχω είναι αυτό και έχω δύο θέματα.1)Όταν παίζω games μετά από κανένα λεπτό ανεβάζει θερμοκρασία το πάνω μέρος του κουτιού που είναι φυσιολογικό(η θερμότητα ανεβαίνει προς τα πάνω) και η κάρτα έχει 65 βαθμούς.Μήπως φταίει το πίσω fan?Δηλαδή δεν προλαβαίνει να βγάλει όλη την θερμότητα έξω;Αν ναι προτείνετε μου ένα φαν.2)Στα μπροστινά φαν έχει ένα <<φίλτρο>> το οποίο ναι μεν μαζεύει την σκόνη αλλά κρύβει τον led φωτισμό ενώ επίσης χτυπάει και με το κάτω φαν ελάχιστα κάνοντας θόρυβο.Σορρυ για το μεγάλο κείμενο.
Arkoudelos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Καλημέρα φίλε, 65 βαθμοί σε full load για κάρτα γραφικών είναι μια χαρά. Δεν υπάρχει λόγος να ανυσηχείς. Είναι και καλοκαίρι κιόλας.
Ghost007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 κοιτα θεμα ιδιαιτερο δεν εχεις ...απο εκει και περα αυτο το κουτι δεν εχει και το ιδανικοτερο airflow .. εκτος οτι εχει μονο 2 12αριδες μεσα δεν εχει και πανω κανεναν εχει μονο τον πισω... τεσπα βαλε ενα 12αρι μπροστα ακομα αν θες να τραβαει ...τωρα γιατι βρισκει μπροστα δε βλεπω τον λογο ? εισαι σιγουρος οτι βρισκει η μηπως εχει κλαταρει ο ανεμιστηρας απλα ? και αν βρισκει μηπως εχει μπει προς τα μεσα το φιλτρο τπτ τετοιο και θελει λιγο σπρωξιμο να παει μπροστα τπτ τετοιο...η μηπως ακουμπαει κανα καλωδιακι ...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 κοιτα θεμα ιδιαιτερο δεν εχεις ...απο εκει και περα αυτο το κουτι δεν εχει και το ιδανικοτερο airflow .. εκτος οτι εχει μονο 2 12αριδες μεσα δεν εχει και πανω κανεναν εχει μονο τον πισω... τεσπα βαλε ενα 12αρι μπροστα ακομα αν θες να τραβαει ...τωρα γιατι βρισκει μπροστα δε βλεπω τον λογο ? εισαι σιγουρος οτι βρισκει η μηπως εχει κλαταρει ο ανεμιστηρας απλα ? και αν βρισκει μηπως εχει μπει προς τα μεσα το φιλτρο τπτ τετοιο και θελει λιγο σπρωξιμο να παει μπροστα τπτ τετοιο... Το φίλτρο δεν είναι από τα μαγνητικά κρατιέται από κάτι σιδεράκια.Η τριβή είναι μεγάλη με αποτέλεσμα να έχουν ξεβάψει τα αυτοκόλλητα των φαν.;;Έχεο 2χ120 μπροστά και έναν 120 από πίσω.Αυτό που λέω είναι μήπως μπορούμε να βάλουμε κανέναν άλλον που να βγάζει τον αέρα αποτελεσματικότερα.Με αυτόν τον τρόπο δεν θα αναπτύσσει τόσο μεγάλες θερμοκρασίες.
Ghost007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Το φίλτρο δεν είναι από τα μαγνητικά κρατιέται από κάτι σιδεράκια.Η τριβή είναι μεγάλη με αποτέλεσμα να έχουν ξεβάψει τα αυτοκόλλητα των φαν.;;Έχεο 2χ120 μπροστά και έναν 120 από πίσω.Αυτό που λέω είναι μήπως μπορούμε να βάλουμε κανέναν άλλον που να βγάζει τον αέρα αποτελεσματικότερα.Με αυτόν τον τρόπο δεν θα αναπτύσσει τόσο μεγάλες θερμοκρασίες. δεν εχεις μεγαλες θερμοκρασιες αν ειναι η καρτα στους 65 βαθμους καλοκαιριατικο μια χαρα ειναι... δε ξερω ο επεξεργαστης σου τι κανει... αλλα τεσπα...κοιτα αν θες μπορεις να παρεις ανεμιστηρες με high pressure αν ειναι τοσο χοντρο το φιλτρο μπροστα που δεν μπενει αερας με αυτους που εχεις..αλλα νομιζω δεν αξιζει καν το κοπο και το χρημα... το καλοκαιρι σχεδον περασε...καποια στιγμη πριν το επομενο αλλαξε κουτι καλυτερα... που δεν ειναι απαραιτητο ετσι...απλα λεω αμα θες μια αναβαθμιση στο ολο θεμα ψυξης κλπ κλπ..
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Αυτά τα φίλτρα κάνουν για τα μπροστινά τα φανάκια;Γενικά επειδή μου αρέσει το κουτί δεν θα ήθελα να το αλλάξω.Τα μαγνητάκια δεν θα χρησιμοποιηθούν αλλά θα τα βιδώσω μαζί μετα φανς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα