Soulseeker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Καλημέρα, Το κινητο μου (Ζ1 Compact) μετα απο αναβαθμιση σερνεται οταν ανοιγω wifi ή δεδομενα. Επειδη εχει αρχισει να με εκνευριζει ηθελα να ρωτησω γιατι δεν εχω ξανακανει την διαδικασια: Αν εχω κανει backup τα παντα και κανω factory reset, μετα με restore θα ειναι ολα οπως ηταν ή θα χασω κατι; Υποθετω οτι εχει η SD δεν επηρεαζεται Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 ναι η sd δεν επηρεαζεται αν και προσωπικα το backup θα το κανα Manually παρα να μου παρει τα παντα και τις ρυθμισεις αυτο.δηλαδη θα εβαζα φωτογραφιες κτλ στην sd θα εκανα ενα backup απλα τα contacts Μου και μετα σβησιμο. 1
Soulseeker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ετσι ομως θα πρεπει να ξαναπερασω ολες τις εφαρμογες απο την αρχη. Ετσι δεν ειναι;
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 yes.αλλα το να περασεις τις εφαρμογες δεν ειναι θεμα.πιο πολυ ειναι οι ρυθμισεις.κατα τα αλλα οσο ξερω και εγω αμακανεις backup οπως λες σου γυρναει τα παντα πισω. 1
overpower Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Το factory reset δεν διαγραφει αρχεια στην τοποθεσια data/media, οπου φακελος media ολα τα προσωπικα σου αρχεια (φωτο, μουσικη downloads). Σβηνει τα αρχεια του λειτουργικου και ολες τις εφαρμογες και τα data των εφαρμογων.
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 πιθανοτατα επισης αυτα τα αρχεια να ειναι και στην καρτα.επισης στο Lg το factory reset σβυνει και music,images,documents,backups και δινει και εξτρα επιλογη γιανα σου κανει format και την sd.
Soulseeker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Επισης, μια τελευταια ερωτηση. Για να κανω restore υποθετω θα πρεπει να αναβαθμησω στην εκδοση που ειχα σωστα;
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 λογικα γιατι δεν το εχω δοκιμασει και διαφορετικη να ειναι καποια πραγματα ειναι κοινα αλλα το βασικο ειναι αν θα παιξει ολο το backup σωστα. Επισης, μια τελευταια ερωτηση. Για να κανω restore υποθετω θα πρεπει να αναβαθμησω στην εκδοση που ειχα σωστα;
nickelodeon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Γιατί δεν δοκιμάζεις σαν πρώτο βήμα να σβήσεις μόνο την cache, δεν χάνεις τίποτα. Αν δεν βοηθήσει σε τίποτε μετά κάνεις factory reset.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 δεν θα πρεπε να βγει μενου για wipe cache ή το κανει μονο του απλα χωρις μηνυμα? και ηξερα οτι το κανουν σε recovery οταν ξεκιναει το κινητο
nickelodeon Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Και εγώ αυτήν την εμπειρία έχω από άλλες συσκευές αλλά απ' ότι βλέπω στο βίντεο η Sony μάλλον έχει απλοποιήσει τα πράγματα.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 η sony σου δινε και κωδικο σε μερικα κινητα για unlock ton boot loader πιο παλια.(xperia go)
Soulseeker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 πες μας τι εγινε τελικα οταν το φτιαξεις και πως το εφτιαξες .
Soulseeker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ok αν και δεν ξερω αν θα ειναι αμεσα. Πρωτα ηθελα να συλλέξω πληροφοριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα