divnt Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ πολύ! Μια ακόμη ερώτηση να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Υπάρχει καμια επιλογή στο σκληρό ώστε να μου εμφανίζει όπως στα windows πχ free space, used space κλπ; Να μην κάνω δεξί κλικ "get info" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Αν εννοείς στο desktop, πάτα cmd+j (όντας στο desktop, όχι σε Finder window) κι εκεί θα βρεις την επιλογή που δεν θυμάμαι πώς λέγεται. Show info ή κάπως έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 για δες, νομιζω το κανει το xtrafinder και δεν ξερω μηπως και το totalfinder. Τι OS εχεις όμως; Δεν παιζουν σε El Capitan νομιζω (τουλαχιστον οχι out of the box). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δεν παίζουν στο El Capitan εκτός αν απενεργοποιήσεις το System Integrity Protection. Δεν κατάλαβα όμως πού θέλει να βλέπει τα Used και Free space. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Αν καταλαβα καλα, να φαινεται σε καποια status γραμμη στον Finder, χωρις να χρειαστει να κανει τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Aπλα απο τις ρυθμίσεις του finder λες να εμφανιζει τους σκληρους στο desktop και μετα δεξί κλικ στο desktop σε ένα άδειο σημείο και κανε tick στο show item info. θα σου δειχνει μονο το ελευθερο χωρο όμως και όχι το used space. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Θέλω να φαίνεται όπως στα windows που ανοίγοντας τον "υπολογιστη μου" εμφανίζεται η μπάρα που αναφέρει free, used space κλπ. Υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα απο το λειτουργικό; Αν υπάρχει κάποια εφαρμογή (και με πληρώμη) δεκτή. Ευχαριστώ. Λειτουργικό El Capitan τελευταία έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 iStat menus. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μπορείς να ρυθμίσεις τον Finder Finder -> View -> Show Status Bar και στο κάτω μέρος του finder θα σου εμφανίζει συνέχεια τον ελεύθερο χώρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 iStat menus. Screenshot_24_8_16__06_06.jpg Κατέβασα το πρόγραμμα, πραγματικά είναι απο τις must have εφαρμογές! Σου δίνει άπειρα στατιστικά για το λειτουργικό. Μόνο μια ερώτηση, όταν κλείνω το πρόγραμμα, η μπάρα των στατιστικών πάνω παραμένει. Πως μπορώ να το κλείσω εντελώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Κοίτα είναι σχεδιασμένο για να παραμένει, Τώρα αν θελεις να το εξαφανίζεις σχετικά εύκολα φτιάχνεις το configuration που θέλεις στην επιλογή combined και τα ανοιγοκλεινεις όλα με ένα και μόνο διακοπτακι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Οταν κλείνω το διακοπτακι combined (το έφτιαξα να ειναι ολα τα items μαζι) και κλείνω και το πρόγραμμα, ειναι ακομη στον task manager στα processes ανοιχτό το istat menus. Μένει παντα στο background ανοιχτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Yeap,έχεις έλλειψη μνήμης ? 20,7 mb καταναλώνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
divnt Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δεν το λεω για τη μνήμη αλλα για την μπαταρια οταν δεν εχω το mac στο ρευμα, αλλα λογικά θα καταναλωνει αμελητεα ενεργεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ναι και να σου πω κάτι οκ και εγώ είμαι της γνώμης να τα προσέχουμε, αλλά πάνω απ'ολα πρέπει να τα απολαμβάνουμε τα μηχανάκια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα