nickaras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δοκίμασε τα εξής: Βγάλε απο την μπριζα τα παντα. Αν εχεις την δυνατότητα πήγαινε monitor και pc σε άλλη μπριζα. Κλείσε διακόπτη τροφοδοτικού και βγάλε το καλώδιο απο την μπριζα. Δοκίμασε να κρατήσεις το power button για 10" x 2 φορες. Βάζεις καλώδιο στην μπριζα ανοιγεις διακόπτη τροφοδοτικού και πατάς να ανοίξει κανονικά. Δοκίμασε το 2 φορες. Ίσως να μην πιασει με την πρωτη. Μου έχει τύχει παλιότερα με αρκετά μηχανήματα απο λάθος τροφοδοτικα--γειωσεις-μπριζες. 2
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Φιλε Sheo σε μια παρομοια φαση που μου ειχε τυχει, κανοντας ενημερωσεις παρουσιασε τι ιδιο προβλημα το pc. Συγκεκριμενα οταν εκανε ενημερωση τους οδηγους των γραφικων.. Εχουν περασει 2-3 χρονια αλλα απο οτι θυμαμαι τελικα εκανα clear cmos εβγαλα μνημες κτλ και ξεμπλοκαρε. Αρα κοιτα να βαλεις μια αλλη καρτα γραφικων πανω μηπως και ερθει στα ισια του αλλιως οντως θελει δοκιμη αλλο τροφοδοτικο ελπιζοντας στο να μην εχει πειραξει τιποτε αλλο οπως μητρικη. Αλλα αφου κανει τα μπιπ χωρις τις μνημες καλο ειναι αυτο.Επισης ας κανουν και μια επανατοποθετηση την cpu μπας και... Το εχω δει και αυτο...Στην δικια μου περιπτωση παντως τα γραφικα ηταν ενσωματωμενα 2
Kostas.karras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Όντως, ισχύει.. Κάποτε ήθελα να δοκιμάσω μια γραφικών στον Πύργο μου και όταν ξανά έβαλα την κάρτα μου στις ενημερώσεις μαύρισμα όλα και δεν γινόταν τίποτα αλλά bios έμπαινε και το διόρθωσα με format. Anyway, μια δοκιμή με άλλη κάρτα γιατί όχι.. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Βασικα αυτο εδω ειναι πιο κουλο γιατι στην ουσια μιλαμε για το οτι ξεκινησε με ενημερωσεις το προβλημα(εκτος κι αν τοτε ετυχε απλα) αρα μιλαμε για software που υποτιθεται πως οτι και να γινει, και χωρις καν δισκο να σαι, θα πρεπει να ανοιγει το pc και να μπαινει στο bios κτλ! Ειναι απο τις σπανιες περιπτωσεις που κατι σε software σου πηδ@ει κατι σε hardware! Αλλα το εχω ζησει κι εγω οπως προειπα αρα γινεται.. Ενω εσενα ΚΩΣΤΑ ηταν το φυσιολογικο,δηλαδη οταν ξεκιναγε για windows εχανες το φως σου ενω πιο πριν στο bios εμπαινες κανονικα. Βεβαια θα δειξει αν κι εδω συμβαινει αυτο η' αλλιως παμε για τροφοδοτικο κ.ο.κ
Sheogorath Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Kαι χωρίς δίσκο τίποτα. Είναι απο τα πρώτα που πρότεινα. Συνεπώς κάτι παίζει με το hardware.
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Kαι χωρίς δίσκο τίποτα. Είναι απο τα πρώτα που πρότεινα. Συνεπώς κάτι παίζει με το hardware. Cpu να βγαλουν(αν ειναι σιγουροι για το τι κανουν) και μετα αν βρουν καμια αλλη καρτα γραφικων ετσι για το τετελεσται.Μετα τροφο κι αγιος ο Θεος.. 1
Sheogorath Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Είπαν ότι τοποθέτησαν 2 φορές και ψάξανε και για στραβά πινάκια. Τίποτα. Η κάρτα δουλεύει αλλού.
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ε τοτε ας βαλουν ενα αλλο psu για να δουμε τελικα τι γινεται αφου πλεον εκει παει..Πυκνωτες αποφορτισαν ολα κανονικα?
Kostas.karras Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Είπαν ότι τοποθέτησαν 2 φορές και ψάξανε και για στραβά πινάκια. Τίποτα. Η κάρτα δουλεύει αλλού. Οχι Αντρεα,η καρτα δουλευει αλλου αλλα μπορει να μην δουλευει στο συγκεκριμενο συστημα μετα τις ενημερωσεις..Ας δοκιμασουν αλλη καρτα καλυτερα.. 2
mixalis95320 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Οτι πιο περιεργο εχω δει! Το μονο που εχω να προτεινω ειναι να βαλουν την καρτα σε αλλη pci-e θυρα...
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Οχι Αντρεα,η καρτα δουλευει αλλου αλλα μπορει να μην δουλευει στο συγκεκριμενο συστημα μετα τις ενημερωσεις..Ας δοκιμασουν αλλη καρτα καλυτερα.. Ε ναι στην ουσια αυτο που ειπα πιο πανω απλα ειδα οτι και τα παιδια εχουν κανει τοσα και ειπα να μην τους ξανα ζαλιζω με τα ιδια..Αλλα ετσι ειναι Κωσταντινε
Sheogorath Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Θα τα μεταφέρω! Να ΄στε καλά παιδιά!
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 No beep στην Asus (μπορει να) σημαινει ειτε μητρικη ειτε επεξεργαστης. Αφου ομως κανει μπιπ οταν βαζεις τις μνημες τοτε πονταρω στον επεξεργαστη αλλα παλι, στα καλα καθουμενα?Δοκιμασαν την καρτα γραφικων σε αλλη PCI?
Sheogorath Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 No beep στην Asus (μπορει να) σημαινει ειτε μητρικη ειτε επεξεργαστης. Αφου ομως κανει μπιπ οταν βαζεις τις μνημες τοτε πονταρω στον επεξεργαστη αλλα παλι, στα καλα καθουμενα? Δοκιμασαν την καρτα γραφικων σε αλλη PCI? Δεν είπαν. Και η πλάκα είναι ότι παίζουμε σπασμένο τηλέφωνο ενώ είναι μέλη εδώ μέσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα