BlueBlood7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δεν χρειάζεται δίσκος. Clear cmos να κάνουν.
koolisk6 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 δε βγαζεις τη μητρικη εξω απ το κουτι να δοκιμασεις, μηπως βραχυκυκλωνει κατι?
Sheogorath Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ναι ρητορικη ερωτηση ηταν, οτι δεν χρειαζεται (για την ωρα) live linux. Εβγαλαν μπαταρια απο οτι ειπαν και τους ειπα να δοκιμασουν εκτος κουτιου. Λογικα το κανανε. Σας κουραζω με το σπασμενο τηλεφωνο αλλα ο φιλος δεν γραφει...
virus33 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 η ψυκτρα του επεξεργαστη δουλευει μονιμα η κλεινει και ανοιγει?
benign Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Kαι χωρίς δίσκο πάνω (λέει) δεν ανοίγει. Οι ραμ τεσταρισμένες οκ. Κάτι άλλο είναι. Τις ραμ τις τεσταραν σε αλλον υπολογιστη?
Sheogorath Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Ναι και νεες ραμ σε αυτο. Οι ραμ ειναι οκ. Η ψυκτρα δουλευει συνεχως, απλα μενει μαυρη οθονη.
Kostas.karras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ναι δοκιμαστηκε και με αλλο τροφοδοτικο ειπαν. το συνδεσαν οκ? μηπως ξεχασαν την τροφοδοσια του επεξεργαστη?
benign Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μηπως το τροφοδοτικο που ειναι κακης ποιοτητας χαλασε κατι στην μητρικη?
Kostas.karras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μηπως το τροφοδοτικο που ειναι κακης ποιοτητας χαλασε κατι στην μητρικη? xmmm το τελευταιο που μενει αυτο υποψιαζομαι κι εγω αν ολα τ'αλλα ειναι κομπλε..μακαρι να μην ειναι αυτο ομως..
Sheogorath Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Και εγω αυτο φοβαμαι. Κατι σαν powmax 550 μου ειπαν. Το 4πινο το βαλανε κανονικα, αφου δουλεψε για αρκετες ωρες αρχικα.
chattr +i Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 εγω οπως περιγραφεις στην αρχη το προβλημα μπερδευτηκα αν μπαινει bios κ τα βλεπει ολα κανονικα αλλα σκαλωνει καπου μετα κατα την εκκινηση των win ειναι θεμα windows αν δεν μπαινει bios φυσικα κ ειναι θεμα hardware οποτε το troubleshooting εχει δυο διακριτα μονοπατια ,software η hardware
virus33 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 με ολα αυτα που ειδα εδω το μονο σημπερασμα που μπορω να βγαλω ειναι οτι η μητρικη εχει θεμα και χρηζει επισκευης η αντικατασταση δες μηπως καποιος πυκνωτης σου φουσκωσε η εχει καποιο μικρο σκασιμο
Sheogorath Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 με ολα αυτα που ειδα εδω το μονο σημπερασμα που μπορω να βγαλω ειναι οτι η μητρικη εχει θεμα και χρηζει επισκευης η αντικατασταση δες μηπως καποιος πυκνωτης σου φουσκωσε η εχει καποιο μικρο σκασιμο Εμφανισιακα ειναι αψογη. Μα να κλαταρει μετα απο ενημερωσεις, ενω αντεξε ωρες παιχνιδια? Να μην βλεπει την ραμ αλλα να βλεπει οταν δεν υπαρχει ραμ? Και γμτο την δευτερη μερα σε ξενα χερια? Περιεργο μου φαινεται. Οχι πλεον ουτε μπιος ουτε τιποτα. Μονο μπιπ για μνημες κανει αν δεν εχει.
benign Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Sheo δεν εχει σημασια ποτε κλαταρε,μπορει η φθορα να εγινε απο το τροφοδοτικο και καποια στιγμη θα τα επαιζε η μητρικη απλα ετυχε να γινει μετα τις ενημερωσεις.Αν εβλεπαν ταινια στο youtube θα ελεγαν ''χαλασε ενω βλεπαμε ταινια'' ,απλα τοτε τα επαιξε.Υπαρχουν ζημιες που το υλικο δεν χαλαει με την μια αλλα καποια στιγμη στο συντομο μελλον. Η μονη λογικη εξηγηση απο οσα μας εχεις πει ειναι οτι το τροφοδοτικο εκανε ζημια στην μητρικη. 3
Sarandis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ψιλο off, έχει τύχει να πω σε τύπο, βγάλε τα πάντα απο το κουτί και δες, παρόμοια συμπτώματα, 1366 κιόλας. Είχε αφήσει τους δίσκους και το τροφοδοτικό μέσα στο κουτί όμως. Και ναι, έκατσε η περίπτωση αγείωτη πρίζα. Μόλις έβγαλε και τα υπόλοιπα, έπαιξε. Θέλω να καταλήξω σε αυτό που λες, αν δεν είσαι εκεί δεν ξέρεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα