Runner25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 εχω ενα εξωτερικο για εφεδρικα αντιγραφα τον εβαλα το πρωι και ειδα οτι η υγεια του στο σεντινελ ειναι 43 τις 100 γενικα τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις μπορω να το στρωσω με κανα προγραμμα? επισης αξιζει να τον βγαλω απο τη θηκη μπας και ειναι θεμα του κοντρολερ
meletis_m Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Παρόμοιο θέμα είχα με εσωτερικό δίσκο της ίδιας εταιρείας. Κάνε 1 αντίγραφο τα αρχεία για να είσαι ήσυχος.Έμενα ήταν παραγωγής 5/2011 1
Runner25 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Παρόμοιο θέμα είχα με εσωτερικό δίσκο της ίδιας εταιρείας. Κάνε 1 αντίγραφο τα αρχεία για να είσαι ήσυχος.Έμενα ήταν παραγωγής 5/2011 τελικα σου χαλασε και ποσα χρονια αντεξε? εγω τον εχω στο κουτι του τον συνδεω μονο για να κανω μπακαπ μετα τον βγαζω
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μπορεις να κατεβασεις τα diagnostics της μαμας εταιρειας και να δεις που ειναι το θεμα.μπορεις και δοκιμη εκτος κουτιου αμα θες. αν τα αρχεια σου τα εχεις μονο μια φορα σε αυτον τον δισκο τοτε αργα η γρηγορα θα τα χασεις.αρχεια μονο σε ενα μεσο = τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα