Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα χρόνο η Samsung θα ανακοινώσει ότι το δίνει πιλοτικά σε S7/S7edge Note 7 μόνο στην αμερική. Και μέχρι να το πάρουμε εμείς οι φτωχοί με τα S6 edge μας θα έχει βγει S8 edge :P

• Like 3
  • Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι παντα δινουν στο android ονοματα απο φαγητα;

απο γλυκα συγκεκριμενα.

δε ξερω το γιατι, ετσι ξεκινησε.

Δημοσ.

Ρε παιδιά να ρωτήσω μια εταιρία που να δίνει άμεσα αναβαθμίσεις εκτός nexus υπάρχει??????????

motorola-lenovo όχι άμεσα αλλα τις προηγούμενες τις πήραν μεσα στο πρώτο διμηνο

Δημοσ.

Η αξιοπρεπεστατη Sonybπου πολλοι κατηγορειτε,χρησιμοποιει ως στοκ ρομ αυτη του νεξους.θεοστεγνη με.δυο τρεις προσθηκες της εταιρειας.το πιο καθαρο αντροιντ μετα τα.νεξους και οι αμεσες αναβαθμισεις

• Like 1
Δημοσ.

motorola-lenovo όχι άμεσα αλλα τις προηγούμενες τις πήραν μεσα στο πρώτο διμηνο

Motorola πριν την Lenovo εννοεις. Γιατι εγω στο MotoG3 ειμαι ακομα σε 6 και όχι 6.0.1.

Δημοσ.

είδηση θα είναι η lg να βγάλει κινητό χωρίς πρόβλημα όχι με android 7

2η φορά το g3 για σέρβις φίλε.. Μόλις το διάβασα γέλασα χαχαχχ

• Like 2
Δημοσ.

Γιατι παντα δινουν στο android ονοματα απο φαγητα;

Δεν εχει εξηγησει το γιατι. Καθε εκδοση ομως την πηγαινει αλφαβητικα και ψαχνει για αντιστοιχο γλυκο. Πχ

J - Jelly bean

K - Kitkat

L - Lollipop

M - Marshmallow

N - Nougat

• Like 1
Δημοσ.

Η αξιοπρεπεστατη Sonybπου πολλοι κατηγορειτε,χρησιμοποιει ως στοκ ρομ αυτη του νεξους.θεοστεγνη με.δυο τρεις προσθηκες της εταιρειας.το πιο καθαρο αντροιντ μετα τα.νεξους και οι αμεσες αναβαθμισεις

Δεν θυμαμαι κανενας να εκραξε την Sony για το software. Για την τραγικη τιμολογιακη πολιτικη της και αυτα που προσφερει στα κινητα της ειναι για κραξιμο(διεθνως κιολας).

Τρεξε κοσμε αγορασε το νεο Sony Xperia X Performance με

οθονη Full Hd(απο εποχες Xperia Z1 και Z2).Τουλαχιστον το OnePlus3 κοστιζει 50% φθηνοτερα με Full Hd οθονη.

Ιδιο design με τα πιο παλια μοντελα.

Χειροτερη μπαταρια απο τον ανταγωνισμο,μολις 2700mah(πανε οι χρυσες εποχες που τα Z κινητα ειχαν 3000μπαταρια)

3gb ram οσα εχει και το Z2 και φυσικα λιγοτερα απο τον ανταγωνισμο.

Τουλαχιστον εχει αρκετα αξιολογη καμερα απο οτι φενεται.

Αλλα και παλι ολα τα παραπανω στα κοστολογει εν ετη 2016 στην τιμη των 650ευρω. Πολυ ακριβοτερα απο τον ανταγωνισμο κλασσικα.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλά από ότι έχω ακούσει όταν η lenovo αγόρασε την motorola έχει αλλάξει προς το θέμα των αναβαθμισεων δίνοντας σε κάποια μοντέλα την καινούργια έκδοση και όχι σε όλο ισχύει??

Δημοσ.

Εγώ και στα 2 Nexus 6 που έχω,τους φοράω την beta 5 και δεν μου έχουν παρουσιάσει καθόλου προβλήματα,ίσα ίσα που δουλεύουν αρκετά καλύτερα σε σχέση με την 6.0.1 και είναι αρκετά σταθερή ακόμα και για beta εκδοσή.

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι κανενας να εκραξε την Sony για το software. Για την τραγικη τιμολογιακη πολιτικη της και αυτα που προσφερει στα κινητα της ειναι για κραξιμο(διεθνως κιολας).

Τρεξε κοσμε αγορασε το νεο Sony Xperia X Performance με

οθονη Full Hd(απο εποχες Xperia Z1 και Z2).Τουλαχιστον το OnePlus3 κοστιζει 50% φθηνοτερα με Full Hd οθονη.

Ιδιο design με τα πιο παλια μοντελα.

Χειροτερη μπαταρια απο τον ανταγωνισμο,μολις 2700mah(πανε οι χρυσες εποχες που τα Z κινητα ειχαν 3000μπαταρια)

3gb ram οσα εχει και το Z2 και φυσικα λιγοτερα απο τον ανταγωνισμο.

Τουλαχιστον εχει αρκετα αξιολογη καμερα απο οτι φενεται.

Αλλα και παλι ολα τα παραπανω στα κοστολογει εν ετη 2016 στην τιμη των 650ευρω. Πολυ ακριβοτερα απο τον ανταγωνισμο κλασσικα.

Απλα περιμενεις να πεσει η τιμη και αγοραζεις μετα..ξεχασες και τα θεματα που εχει με το software/app των καμερων της :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...