Stefxour Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γεια σε όλους κι ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η πάστα έχει βγει επάνω στα heatpipes. Τι πρέπει να κάνω?Τη κάρτα δεν την έχω βγάλει από τη θέση της εδώ και ένα χρόνο ( η εγγύηση έχει λήξει).
p8grs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Την πάστα την έχεις βάλει εσύ ή η EVGA; Αν η πάστα δεν είναι αγώγιμη δεν νομίζω να σου προκαλέσει κάποιο πρόβλημα αλλά μην την αφήσεις έτσι και για πάντα.
Stefxour Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω για τη βοηθειαΔεν εχει βγει η ψυχτρα ποτε απο τη καρτα, η παστα ειναι της Evga.
p8grs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ωραία, δεν νομίζω να έχεις λόγο να ανησυχείς αλλά στο κοντινό μέλλον καλό θα είναι να την λύσεις και να την καθαρίσεις. Η κάρτα είναι μεταχειρισμένη; Αν ναι μήπως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης την είχε λύσει; Αν δεις φωτογραφίες από την κάρτα στο internet δεν υπάρχουν σημάδια πάστας πάνω στους χαλκοσωλήνες. Site: Εικόνα Site: Εικόνα
Stefxour Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Oκ,με τη πρωτη ευκαιρια θα τη καθαρισω και θα περασω καινουρια παστα.Η καρτα ειναι μεταχειρισμενη αλλα δεν εχει ανοιχθει στο παρελθον.
p8grs Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ok, πάντως από θερμοκρασίες δεν έχει θέμα γιατί και η δικιά μου gtx760 έχει σε idle 34 βαθμούς. 1
Thanos1972 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μια χαρα ειναι ετσι οπως ειναι.μην σου πω οτι ειναι κιολας απο το εργοστασιο ετσι. τα heatpipes τι κανουν?με λιγα λογια παιρνουν την ζεστη απο το ενα σημειο (βαση πυρηνα καρτας) και την μεταφερουν στο αλλο σημειο (fins καρτας).τα ανεμιστηρακια βαρανε τα fins και τα κρυωνουν και ετσι γινετε η μεταφορα θερμοτητας. εαν δεις τα heatpipes εαν δεν ειχαν την παστα εκει θα ειχαν...κενο.δεν θα υπηρχε τιποτα εκει παρα μονο αερας.ετσι δεν θα μετεφεραν καλα την ζεστη που ειπαμε απο την βαση του πυρηνα στα fins γιατι πολυ απλα δεν θα απορροφουσαν αυτα καλα την ζεστη.η παστα τα βοηθαει να κανουν αυτη την δουλεια. (μονο εαν ηταν soldered δεν θα επρεπε να εχει εκει παστα). 3
duffyduck Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Η καρτα ειναι μεταχειρισμενη αλλα δεν εχει ανοιχθει στο παρελθον. Μην πιστευεις ο,τι σου λενε Προφανως και την ειχε πειραξει ο προηγουμενος κατοχος. Αν θελεις παρε μπατονετες ή οδοντογλυφιδες και καθαρισε προσεχτικα, αλλα δεν ειναι απαραιτητο. Γνωμη μου ειναι οτι εφοσον δουλευει μην το πειραζεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα