vasi26 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 μπορει καποιος να κοιταξει τα στατιστικα της γραμμης..να μου πει μεχρι τι ταχυτητα μπορω να πιασω ?...τωρα πιανω με το ζορι 1,5 και εχω πολλες αποσυνδεσεις...θα δοκιμασω εξωτερικο καλωδιο γιατι μαλλον υπαρχει προβλημα στην εσωτερικη καλωδιωση..απλως θελω να βεβαιωθω για την ταχυτητα της γραμμης μου ( οι τεχνικοι μου ειπαν οτι ειναι οκ η γραμμη τους) ... ευχαριστω ADSL State : Bandwide Down/Up(kbps) : 2257 kbps / 570 kbps SNR Margin Down/Up(db) 6.1 dB / 9.7 dB FEC Down/Up 20631 / 2616 CRC Down/Up 143 / 209 HEC Down/Up 1181 / 0 Downstream Upstream SNR Margin:6.1 dB 8.1 dB Line Attenuation:36.0 dB 36.5 dB Data Rate 2257 kbps 570 kbps Downstream Upstream SNR Margin : 6.1 dB 8.1 dB Line Attenuation : 36.0 dB 36.5 dB Data Rate : 2257 kbps 570 kbps τωρα δειχνει αυτα
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ή γραμμή σου είναι χάλια, πόσο απέχεις από το αστικό κέντρο ξέρεις;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Ή γραμμή σου είναι χάλια, πόσο απέχεις από το αστικό κέντρο ξέρεις; συνφωνα με το Attenuation ειναι πανω απο 2km απο το κεντρο , βεβαια ψιλιαζομαι βραχυκυκλωμα στην γραμμη γιατι το Attenuation και σε up αλλα και σε down ειναι ιδια σχεδον ,και εκει πιστευω οφειλετε ο παρα πολυ χαμηλος συχρονισμος Εγω με 34.6 Attenuation κλειδωνα πριν το fast path με 9.7 περιπου και τωρα κοντα στα 7.8 με το fast path
AntiHipster Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Υπάρχει θέμα, δεν παίζει να είσαι τόσο χαμηλά και στο λέω εγώ που πιάνω με ADSL 6,8 με απόσταση από το κέντρο 2,9 χιλιόμετρα
vasi26 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις...εχω ταλαιπωρηθει πολ καιρο...μου εχουν πει να αλλαξω ρουτερ, φιλτρα κλπ, πριζες... οποτε κατεληξα πως ή φταιει η εσωτερικη καλωδιωση ή με κοροιδευει ο οτε...παντως ο τελευταιος τεχνικος μου ειπε οτι εξω απο το σπιτι που το μετρησε πιανει 11 με 12 ταχυτητα... επειδη δεν ξερω και πολλα, υπαρχει περιπτωση τα στατιστικα του ρουτερ να αλλοιωνονται λογω προβληματος δικου μου? θα βαλω το εξωτερικο καλωδιο να δω αν θα λυθει...αλλιως φταιει ο οτε
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις...εχω ταλαιπωρηθει πολ καιρο...μου εχουν πει να αλλαξω ρουτερ, φιλτρα κλπ, πριζες... οποτε κατεληξα πως ή φταιει η εσωτερικη καλωδιωση ή με κοροιδευει ο οτε...παντως ο τελευταιος τεχνικος μου ειπε οτι εξω απο το σπιτι που το μετρησε πιανει 11 με 12 ταχυτητα... επειδη δεν ξερω και πολλα, υπαρχει περιπτωση τα στατιστικα του ρουτερ να αλλοιωνονται λογω προβληματος δικου μου? θα βαλω το εξωτερικο καλωδιο να δω αν θα λυθει...αλλιως φταιει ο οτε ναι μπορει να φταιει η καλωδιωση σου και να σου τσακιζει και την ταχυτητα sync αλλα και τα υπολοιπα.σκοπος ειναι να κανεις δοκιμη κατω να δεις αν παιζει στα 11-12 Mbit.αν ναι κατι φταιει μεχρι πανω.μετα θελει κομματι κομματι για να δεις αν φταιει κατι απο κατω μεχρι πανω ή απο το κεντρικο πριζακι μεχρι τα υπολοιπα.
vasi26 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 παιδια, για το εξωτερικο καλωδιο θα χρειαστω μονοκλωνο ή τρικλωνο καλωδιο?
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 ειτε Utp εξωτερικου χωρου μονοκλονο ειτε Pet μονοκλονο.
vasi26 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 τελεια !! πρεπει να προσεξω κατι σην ενωση? χρωματα κλπ? κατι αλλο που πρεπει να ξερω?
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 ενα ζευγαρι απο ολα χρησιμοποιησεις.στην ενωση καλο ειναι αμα ειναι χωνευτη και οχι κατανεμητης με ρεκγλετα να βαλεις scotchlok για να μην μπαινει υγρασια ή νερο απο βροχες.
vasi26 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! θα ενημερωσω για τη συνεχεια !
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 ναι καλο ειναι να ειναι μονομενα τα καλωδια αμα ειναι χωνευτη διοτι πολλες χωνευτες δεν σφραγιζουν καλα ειτε λειπουν τα λαστιχα /φλατζες και μετα οξειδωνονται τα καλωδια και λες γιατι εχω προβληματα.και αμα δεν το σκεφτεις οτι εγινε αυτο μετα ψαχνεις 500 πραγματα για να δεις τι φταιει. ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! θα ενημερωσω για τη συνεχεια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα