jumper_ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ξαφνικά χωρίς να έχει γίνει κάτι (πτώση, υγρό κλπ) η οθόνη μου παρουσιάζει την εξής συμπεριφορά: https://www.youtube.com/watch?v=8vFkahQOXV4&feature=youtu.be Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει και αν αξίζει η επισκευή;
coolerman Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Πρέπει κάποιος που γνωρίζει,να την ανοίξει εσωτερικά και να γίνει έλενχος σε πυκνωτές κλπ. με το ρεύμα δεν παίζουν,για κάποιον που δεν ξέρει απο τέτοια.
jumper_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Άρα πάω για αγορά καινούριου μόνιτορ σα να λέμε;Δεν υπάρχει γενικά ούτε ο χρόνος ούτε η τεχνογνωσία να ασχοληθώ μόνος μου άρα κ η επισκευή της μοιάζει ασύμφορη..
coolerman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Άρα πάω για αγορά καινούριου μόνιτορ σα να λέμε; Δεν υπάρχει γενικά ούτε ο χρόνος ούτε η τεχνογνωσία να ασχοληθώ μόνος μου άρα κ η επισκευή της μοιάζει ασύμφορη.. Ασύμφορη δεν θα είναι σε κόστος,αρκεί το πρόβλημα να βρίσκεται σε πυκνωτές κλπ. Πάνω απο 5-10€ δεν θα είναι η αγορά πυκνωτών! Μπορεί να την πας σε κάποιον μάστορα να την δεί.
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 πρεπει να την πας σε μικρο μαστορα για να την δει.σε μεγαλη εταιρεια το κοστος σιγουρα θα ειναι ασυμφορο.οπως επισης οτι θα στην φτιαξει δεν σημαινει οτι δεν θα βγαλει κατι αλλο.
jumper_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Γι αυτο το εκρινα ως ασυμφορο.. Το 30-50αρι δε θα το γλυτώσω για μια οθόνη που ως used πωλειται στα ~70-80..
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 ε ναι παιρνεις καινουρια και εγγυηση θα εχεις και μπορεις να παρεις καλυτερη.εκτος αν κανεις στην φτιαξει για τιποτα 20 ευρω αν μπορει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα