Προς το περιεχόμενο

Windows 10 και S6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,ανεκαθεν μεταφερω τις φωτογραφιες μου απο το smartphone στο pc με τον κλασσικο τροπο (drag απο το /dcim/camera σε φακελο στο pc) πριν λιγο καιρο συνδεσα το κινητο και μου εμφανιζει καποιες φωτογραφιες κανονικα και αλλες με αυτον τον τροπο (δειτε τη φωτογραφια παρακατω)

post-302620-0-07786500-1471887021_thumb.png

Δημοσ.

Οι φωτογραφίες εμφανίζονται σωστά στο κινητό; Δοκίμασες να τις ανεβάσεις από το κινητό στο dropbox; Αυτά τα αρχεία, αν μεταφέρεις ένα στο pc, έχουν κάποια κατάληξη;

• Like 1
Δημοσ.

Οι φωτογραφίες εμφανίζονται σωστά στο κινητό; Δοκίμασες να τις ανεβάσεις από το κινητό στο dropbox; Αυτά τα αρχεία, αν μεταφέρεις ένα στο pc, έχουν κάποια κατάληξη;

Στο κινητό εμφανίζονται κανονικά κια μπορώ να τις ανοιξω όπως και στο Linux σύστημα μου,οταν προσπαθήσω να τις ανοιξω στο PC crasharei το windows explorer

Δημοσ.

Ανέβασε τες στο dropbox από το κινητό και πάρτες από εκεί.

Αν θέλεις δοκίμασε να αλλάξεις το πρόγραμμα προβολής π.χ. με το faststone ή το irfan view μήπως και φταίει το πρόγραμμα προβολής.

Δημοσ.

Ναι αλλα συνηθως μεταφερω μεγαλα βιντεο,δεν ειναι οτι πιο ευκολα να τα "ανεβοκατεβαζεις" dropbox.Καποια αλλη λυση να φτιαχτει το προβλημα αυτο?

Δημοσ.

Θα πρέπει να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες, όπως...

-με ποιο πρόγραμμα ανοίγουν οι φωτογραφίες και με ποιο τα βίντεο,

-αν έχεις περάσει τίποτα codec pacs τελευταία

-τι γίνεται αν μεταφέρεις ένα περίεργο αρχείο στο pc και προσπαθήσεις να το ανοίξεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα π.χ. για βίντεο το vlc και για φωτογραφίες το faststone.

Δημοσ.

-Default windows 10

-Οχι

-τιποτα τρεχει κανονικα

Σημειωση:Οταν "ξεφορτωσα" τις φωτογραφιες σε ενα αλλο συστημα οταν συνδεσα το κινητο στο pc Με περιπου 10 φωτογραφιες τις ανοιγε κανονικα,ασχετα οτι εφτυσα αιμα για να τις ανοιξω γιατι σε καθε προσπαθεια κρασαρε το file explorer

Δημοσ.

Θα έλεγα να αλλάξεις το προεπιλεγμένο πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών (Ρυθμίσεις->Σύστημα->Προεπιλεγμένες εφαρμογές) και να βάλεις για τις φωτογραφίες το "Πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών των windows" να δεις αν αλλάξει τίποτα.

Επίσης θα ήθελα να μου διαλευκάνεις μια απορία. Εαν το κρέμασμα του explorer συμβαίνει κατά την μεταφορά (drag-n-drop) ή κατά το άνοιγμα των φωτογραφιών και εάν είναι κατά το άνοιγμα, αν αυτό συμβαίνει μόνο από τον φάκελο του κινητού ή και όταν μεταφερθούν στο pc.

Δημοσ.

Καλημέρα! Ένας επίσης πολύ γρήγορος τρόπος μεταφοράς που χρησιμοποιώ εγώ (κυρίως για να μην μπλέκω με καλώδια) είναι το airdroid. Το αναφέρω σαν προσωρινή λύση μέχρι να διορθώσεις το παραπάνω (περίεργο) πρόβλημα...

• Like 1
Δημοσ.

Θα έλεγα να αλλάξεις το προεπιλεγμένο πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών (Ρυθμίσεις->Σύστημα->Προεπιλεγμένες εφαρμογές) και να βάλεις για τις φωτογραφίες το "Πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών των windows" να δεις αν αλλάξει τίποτα.

Επίσης θα ήθελα να μου διαλευκάνεις μια απορία. Εαν το κρέμασμα του explorer συμβαίνει κατά την μεταφορά (drag-n-drop) ή κατά το άνοιγμα των φωτογραφιών και εάν είναι κατά το άνοιγμα, αν αυτό συμβαίνει μόνο από τον φάκελο του κινητού ή και όταν μεταφερθούν στο pc.

μονο απο τον φακελο του κινητου,απο τη στιγμη μου τα μεταφερω εδω ολα δουλευουν αψογα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...