Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε βρίσκω λόγο να αναβαθμίσω ακόμα τον P4 Northwood 3.0Ghz μου...για μισο GHz να αλλάζω socket και να ξοδεύω μια περιουσία; Ούτε καν! Και τα games μου παίζω, και σερφάρω άνετος και χαλαρός και τα πάντα! Σε 4-5 χρόνια αναβάθμιση και αν!

εξαρτατε τις αναγκες που ο καθενας σωστα!

Δημοσ.

yeah yeah yeah αφήστε την intel να σας πουλάει για τα επόμενα 20 χρόνια μέχρι 4core στην βασική κατηγορία με 5% Ipc καλύτερο κάθε φορά.

Eνω απτην αλλη εχουμε την AMD, που τα τελευταια 5 χρονια εχει 1 επεξεργαστη XD

Δημοσ.

για απλον οικιακο χρηστη η αναβαθμιση απο το socket 1156 και επειτα δεν εχει κανενα απολυτως νοημα!

(δεχομενος οτι απο το s775 --> s1xxx υπηρξε σημαντικη διαφορα αρχιτεκτονικης.)

Δημοσ.

Δε βρίσκω λόγο να αναβαθμίσω ακόμα τον P4 Northwood 3.0Ghz μου...για μισο GHz να αλλάζω socket και να ξοδεύω μια περιουσία; Ούτε καν! Και τα games μου παίζω, και σερφάρω άνετος και χαλαρός και τα πάντα! Σε 4-5 χρόνια αναβάθμιση και αν!

Μα επιβαλλεται να μεινεις στον p4. Ειναι αδυνατο να βρεις στην αγορα συστημα πλεον που να δουλευει στα XP.

Τα XP ειναι το καλυτερο λειτουργικο ever και δεν εχεις κανενα λογο να φυγεις απο εκει για ενα MS store, τηλεμετριες και αχρηστες διαφανειες στο desktop. Ασε τα κοροιδα να αλλαζουν

Δημοσ.

Μα επιβαλλεται να μεινεις στον p4. Ειναι αδυνατο να βρεις στην αγορα συστημα πλεον που να δουλευει στα XP.

Τα XP ειναι το καλυτερο λειτουργικο ever και δεν εχεις κανενα λογο να φυγεις απο εκει για ενα MS store, τηλεμετριες και αχρηστες διαφανειες στο desktop. Ασε τα κοροιδα να αλλαζουν

666!

Δημοσ.

Eνω απτην αλλη εχουμε την AMD, που τα τελευταια 5 χρονια εχει 1 επεξεργαστη XD

Αν τα benchmarks που είδαμε είναι αληθινά οι 8πύρηνοι Zen είναι σημαντικά ταχύτεροι από τον i7 7700k στην ίδια κατανάλωση. Αν υποθέσουμε ότι ο τελευταίος είναι 10-15% γρηγορότερος από τον προκάτοχό του

Δημοσ.

Και εγω με τον 2.8 ΗΤ prescot μια χαρα ειμαι :P Ισως αλλαξω ψυκτρα γιατι η Scythe Ninja Copper 1kg δεν ειναι αρκετη :P

Σοβαρα τωρα παντος, λενε οτι δεν θα εχει διαφορα ουτε 5% σε σχεση με τους skylake και η μονη διαφορα θα ειναι στην igpu και το hardware h265 enc/dec. To Z270 απο την αλλη ειναι πολυ καλο. με 24 lanes βγαζεις μια χαρα 1GPU,1m.2 δισκο και να μεινουν αλλα 4 lanes για το thunderbolt3 χωρις να παισει η καρτα σε χ8 και να χαθει και η δυνατοτητα για ενα SLI.

Ομως...σκτα στην intel για το οτι κρατα το HT μονο για τους x700. Ενας 6500/7500 με HT θα ηταν λουκουμι και πολυ VFM. Οποτε θα περιμένω τους Zen και coffeelake Q1 '17

Δημοσ.

Γενικα νομιζω οτι η intel κοροιδευει κοσμο. Exω εναν 3930κ οverclocked κ ειναι πιο γρηγορος απο τον 5820κ που εχω στο αλλο pc με default clocks. Και γενικα οι διαφορες τους ειναι σχεδον μηδαμινες σε speed αμα ειναι κ οι 2 default.
Εαν θες να πας παραπανω σε επιδοση κ να εχει ουσιαστικη διαφορα θες περιπου τα τριπλα λεφτα.
Νομιζω εχει γινει cap καπου για τους μεσους/advanced χρηστες η δυναμη των cpu. Oταν ειχα κανει αλλαξει απο τον ι7 920 αν θυμαμαι καλα, στον 3930κ ηταν μερα με τη νυχτα οι διαφορες. Πλεον για καποια τετοια διαφορα θες παρα πολλα χρηματα.

Δημοσ.

Γενικα νομιζω οτι η intel κοροιδευει κοσμο. Exω εναν 3930κ οverclocked κ ειναι πιο γρηγορος απο τον 5820κ που εχω στο αλλο pc με default clocks. Και γενικα οι διαφορες τους ειναι σχεδον μηδαμινες σε speed αμα ειναι κ οι 2 default.

Εαν θες να πας παραπανω σε επιδοση κ να εχει ουσιαστικη διαφορα θες περιπου τα τριπλα λεφτα.

Νομιζω εχει γινει cap καπου για τους μεσους/advanced χρηστες η δυναμη των cpu. Oταν ειχα κανει αλλαξει απο τον ι7 920 αν θυμαμαι καλα, στον 3930κ ηταν μερα με τη νυχτα οι διαφορες. Πλεον για καποια τετοια διαφορα θες παρα πολλα χρηματα.

Έχετε πολύ πλάκα, και το λέω καλοπροαίρετα.

Βγάζουν αρκετά πιο γρήγορους επεξεργαστές, γκρινιάζεται γιατί "απαξιώνονται" οι παλιοί.

Βγάζουν σχεδόν ίδιου επεξεργαστές, γκρινιάζεται ότι κοροιδεύουν τον κόσμο.

Στην 1η περίπτωση δεν απαξιώνεται τίποτα, γιατί απλά για σένα δεν αλλάζει κάτι, αυτό που έχεις συνεχίζει και σε εξυπηρετεί, δεν σημαίνει ότι σταματά να σε εξυπηρετεί επειδή βγήκε αρκετά πιο γρήγορος.

Στην 2η περίπτωση δεν κοροιδεύει κανέναν, γιατί δεν απευθύνεται σε σένα που έχεις ένα γρήγορο επεξεργαστή, αλλά σε αυτό που έχει ένα πολύ παλιό ή κανέναν.

Δημοσ.

Όμως από τους Skylake 6700K και 6600Κ 91W TDP, πηγαίνουμε τώρα στα 95W των 7700K και 7600K Kabylake...

Περιέχεται πάντα και η iGPU στο TDP και επειδή,από ότι λένε,θα είναι αρκετά ποιο δυνατή είναι λογικό να τραβάει και παραπάνω  ισχύ.

Επίσης είναι πάντα σε κατηγορίες το TDP και αναφέρεται πάντα στον ποιο δυνατό επεξεργαστή της κατηγορίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...