bloodyangel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γειας σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη για να κάνω custom window στην μια μεριά της μονάδας μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ποιο κουτι εχεις ? Αν ασχοληθεις λιγακι και εχεις καποια οικειοτητα με εργαλεια μπορεις να το φτιαξεις μονος σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodyangel Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Το κουτί μου είναι ένα Aerocool Strike-X Xtreme Devil Red Edition απλά φοβάμαι μην το χαλάσω όταν θα το κόψω γι αυτό δεν θελω να το κάνω μόνος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Λογικα θες να κανεις το X αν καταλαβα καλα.... Αντι για σιτα να βαλεις πλεξι ή να το κοψεις τετραγωνο παραθυρο ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodyangel Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 εχω κανει ηδη κατι αλλαγες εχω ωαλει μεσα απο το Χ σαν μαυρο τριπιτο ειναι ενα υλικο και το εχω βαλει απο την αλλη μερια δειχνει πολυ ωραιο και δεν φαινονται τα καλωδια καθολου.και εχω βαλει το σκετο απο την μπροστα μερια το οποιο θελω να φτιαξω το παραθυρο ειναι λιγο μυστηριο αλλα δειχνει παρα πολυ ωραιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Τετράγωνο θες να το κανεις το παραθυρο??? Ειναι πολυ ευκολο να ξερεις... Σε ενα σιδερα αν πας θα στο κανει με τον τροχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodyangel Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 οχι ακριβως τετραγωνο απλα φοβαμαι αν θα μπορεσει μετα το κοψιμο να το κανει να μην κοβει το αλουμινιο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th3ofilos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μα ετσι και αλλιως αν θα βαλεις πλεξι δεν υπαρχει κινδυνος να κοπεις.... μπορεις να το λιμαρεις αλλα θα φυγει και το χρωμα... εχω φτιαξει τετοια δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodyangel Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 ωραια σε ευχαριοστω παρα πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα