evts Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Γειά χαρά, είχα το samsung j5 που δυστυχώς μετά από ατύχημα καταστράφηκε. Δεν μου είχε κοστίσει πολλά γιατί ήταν από επιδότηση. Πρέπει το αντικαταστήσω άμεσα και δεν ξέρω τι να πάρω αν όχι το ίδιο γιατί θα προτιμούσα να έχει 16gb, αυτόματη φωτεινότητα (με κούρασε σε αυτό το θέμα το j5), κανονική πυξίδα. Δεν μου άρεσαν τα junk της samsung εφαρμογές που δεν αφαιρούνται. Επίσης τρομερά ευχρηστο θα ήταν κάποιο led ειδοποίησης. Δεν τρέχω παιχνίδια, κυρίως gmaps, garmin connect, skype, viber και εφαρμογές γενικά που δεν είχα θέμα στο j5 πέρα του λίγο παραπάνω αποθηκευτικού χώρου να μην γεμίσει. Επίσης το j5 το έτρεχα και αρκετά στο power save προφίλ. Μνήμη έστω 1.5gb αν όχι 2gb. Κινητό από Ελλάδα, κόστος όσο πιο χαμηλά καλύτερα κάτι αντιστοιχα σε κόστος με το j5. Αν γίνεται να μην ξεπεράσω τα 200 με ιδανική τιμή προς τα 150 ευρώ.
UsualSuspect__ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Για τσέκαρε και τα υπόλοιπα 300 thread που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. Όλο και κάτι θα βρεις ! (δεν το λέω ειρωνικά)
GianniSM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Moto G4, στα 205, για πιο κάτω ένα σωρό άλλα Κινέζικα που προτείνουν τα παιδιά και εγώ είμαι άσχετος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα