SKRUTZ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2016 Το ότι αυτό το δωράκι-δόλωμα ήρθε καπάκι μετά την ανακοίνωση τιμολογιακής πολιτικής για καρτοκινητά, μόνο εμένα εξοργίζει? έχεις απόλυτο δίκιο. όλτα τα πακέτα πάνε σχεδόν 1€ πάνω. και απο 30 μερες που ισχύουν τωρα πάνε στις 28 μέρες.Παράδειγμα το cu combo 600 που χρησιμοποιώ από 7€ πάει στα 8,10€ Το βασικό είναι ότι από 30 Σεπτεμβρίου κόβουν το 1GB δώρο με την πρώτη ανανεωση του μήνα με 10€ και το επιπλέον bonus ανανέωσης 250MB που ίσχυε σε κάθε ανανέωση αξίας 10 ευρώ και άνω, μέσω online. Αναλυτικά εδώ 2
Tsino Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Για ποιό λόγο τόσο μεγάλη αύξηση στις τιμές ? Υπάρχει κάποιος λόγος?
SKRUTZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 δεν βγαινω ρε φιλαράκι...Δεν βγαίνω.... 1
Physics_Rulez Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Για ποιό λόγο τόσο μεγάλη αύξηση στις τιμές ? Υπάρχει κάποιος λόγος? Κάποιος πρέπει να πληρώσει τις αμοιβές των golden boyz και τους απανωτούς φόρους.
hara75gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Για ποιό λόγο τόσο μεγάλη αύξηση στις τιμές ? Υπάρχει κάποιος λόγος?Για να τραβήξει κόσμο στα συμβόλαια, που είναι το σίγουρο και σταθερό χρήμα μήπως? Εγώ πχ, με κάρτα 10€, έχω 400' προς όλους(σαν παλιός) και 1gb δώρο(λόγω online ανανέωσης) και μου μένουν 6€ περίπου υπόλοιπο, κάθε μήνα, μέχρι σήμερα. Από φθινόπωρο, κομμένα τα gb δώρο, κομμένα τα φθηνά πακέτα internet, και αύξηση σε όλα. Αν δεν ακολουθήσουν οι υπόλοιποι(ενάμιση) πάροχοι(που δε το νομίζω), βλέπω μαζική φυγή από βόντα. Αυτά γίνοντε στο ελλάντα της ανάπτυξης της ευρυζωνικότητας, ενώ σε υπανάπτυκτες χώρες όπως πχ, Βουλγαρία, Ρουμανία, οι τιμές σε data και φωνητικά, παίζουν γύρω στο μισό(τα στοιχεία τα διάβασα σε "διπλανό" φόρουμ και έπαθα πλάκα!)
MasterX Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 γαμωτο.. τωρα αρχισαν να κλαδευουν τα καρτοκινητα που ελεγε να κανω το RED1 σε CU (λογω οικονομικων)???
BritGreek Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δυστυχώς η Vodafone ξέρει ότι έχει το καλύτερο σήμα με διαφορά, ειδικά σε σχέση με τη wind. Και κάνει ο,τι θέλει. Τι να τα κάνω τα δώρα και τις παροχές της wind, όταν δυσκολεύομαι ακόμα και στις τηλεφωνικές κλήσεις μέσα στην Αττική;
MasterX Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 εμενα παντως δεν μου ηρθε μηνυμα για 10 γιγα στο RED1 που εχω... αλλα το εξης στις 27/8: "..Δωρο ολες τις κλησεις προς ολους, καθε Δευτερα εως 26/9, απο τις 9:00 ως τις 11:00.Στειλτε 'Β' στο 1339..." αραγε μπορω να διαλεξω και εγω τα 10γιγα;;
smerliao Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 εγώ πάντως εστειλα κενο μήνυμα εκεί που μαθαίνουμε το υπόλοιπο και δεν μου έχει περασμένα τα 10. Λέει υπολοιπο 800 απο τα 2048. ξαναστελνώ Ν και μου απαντάει ότι έχω ήδη ενεργοποιήσει την προσφορά. μάλλον πρέπει να πάρω τηλέφωνο σε αυτή τη ρημάδα τη βοηθεια
smerliao Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Που στέλνουμε μήνυμα για το υπόλοιπο; KENO μηνυμα στο 1284, για συμβόλαια πάντα
MasterX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 εγώ πάντως εστειλα κενο μήνυμα εκεί που μαθαίνουμε το υπόλοιπο και δεν μου έχει περασμένα τα 10. Λέει υπολοιπο 800 απο τα 2048. ξαναστελνώ Ν και μου απαντάει ότι έχω ήδη ενεργοποιήσει την προσφορά. μάλλον πρέπει να πάρω τηλέφωνο σε αυτή τη ρημάδα τη βοηθεια νομιζω για τις προσφορες δε βλεπεις υπολοιπο.. απλα το κανονικο σου υπολοιπο θα βλεπεις κολλημενο εκει που ειχε φτασει μεχρι να τελειωσει η προσφορα και να συνεχισεις να χρησιμοποιεις αυτο.. εμενα παντως δεν μου ηρθε μηνυμα για 10 γιγα στο RED1 που εχω... αλλα το εξης στις 27/8: "..Δωρο ολες τις κλησεις προς ολους, καθε Δευτερα εως 26/9, απο τις 9:00 ως τις 11:00. Στειλτε 'Β' στο 1339..." αραγε μπορω να διαλεξω και εγω τα 10γιγα;; μου ηρθε σημερα μηνυμα: Σας υπενθυμιζουμε: Επωφεληθειτε απο το μεγαλο δωρο της Vodafone! Επιπλεον 10GB Internet στο RED προγραμμα σας.... μπλα, μπλα, μπλα..." Ισως τελικα να φταιει οτι ημουν εξωτερικο τηνπροηγουμενη βδομαδα και το ειχα κατα βαση κλειστο,οποτεγι αυτο ναμην ερθε η προσφορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα