dinko Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μιας και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με δίκαρτο κινητό θέλω να ρωτήσω αν κανείς έχει παρόμοια εμπειρία. Θέλω να πάρω μια internet on the go sim μόνο για data. Μπορεί κανονικά να παίξει μία κανονική κάρτα voice στο πρώτη sim tray και η data sim στο 2ο sim tray και να παίζει το κινητό με τα data (4G) που έχει η data sim card, σωστά; Μπορούν όλα τα δίκαρτα να το κάνουν αυτό ή πρέπει να να έχει συγκεκριμένη προδιαγραφή;
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Προχωρα αφοβα,το εχω κανει. Οσο για προδιαγραφες,απλα μην παρεις κινητο τριετιας και ανω,που ηταν μονο η μια σιμ ενεργη.
dinko Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Προχωρα αφοβα,το εχω κανει. Οσο για προδιαγραφες,απλα μην παρεις κινητο τριετιας και ανω,που ηταν μονο η μια σιμ ενεργη. εννοείς να μην είναι dual standby? τα περισσότερα ακόμα και τώρα έτσι είναι ...
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Εννοω να ειναι dual sim active.... Ακυρο.... Εσενα σου κανει και το απλο dual sim standby.... Μονο δεδομενα θες απο την δευτερη σιμ...
dinko Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Εννοω να ειναι dual sim active.... Το one plus 3 που κοιτάζω πχ που είναι ολοκαίνουργιο δεν είναι dual sim active.
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Οποιο dual sim standby παρεις,θα κανεις την δουλεια σου. Αν το 1+3 ειναι active ή οχι ,δεν ξερω. Εσενα σου κανει το απλο dual sim standby,απλα στις ρυθμισεις οταν επιλεξεις την σιμ για 3g,4g, θα σου πει οτι οι βιντεοκλησεις θα γινονται απο αυτην...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα