FORIS78 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 γεια σας θελω μια μικρή βοήθεια για μια σύνθεση για φίλο μου που έχει καφετέρια και θέλει ένα pc για μουσική και απλή χρήση σερφαρισμα κλπ πόσο μέχρι 260 το πολύ να είναι από το eshop τα περιφερειακα υπάρχουν όποτε μόνο κουτί θέλουμε έχω βγάλει και εγώ αυτήν που έχω στην φώτο, την άποψη σας και αν μπορεί να βγει κάτι καλύτερο η φτηνότερο με αυτά τα χαρακτηριστικα ευχαριστω
keto Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Σε AMD πιστευω θα σου βγει πιο φτηνο.Βγαλε τον ssd και βαλε hdd για να εχεις χωρο γιατι λογικα θα εχεις πολλες μουσικες μεσα.Κανε την 8gb ram σε dual channel(2 4αρες) για να κερδισεις και εκει.Τελος προτιμισε μια μητρικη με ενσωματομενη μια καλη καρτα ηχου αν μπορεσεις κι βρεις. 1
zio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Για μένα ούτε ssd χρειάζεται, ούτε 8gb ram, ακόμα και ο επεξεργαστής πολύ είναι. Βάλε ένα celeron με 4gb ram και έναν απλό δίσκο. Υπολόγισε και το λειτουργικό γιατί πρέπει να έχει γνήσια windows για μαγαζί. 2
FORIS78 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 να ειστε καλα παιδια ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σκληρο εχει ενα 500αρι απο το παλιο του συστημα και ετσι ειπα να βαλουμε και εναν ssd για να μην σερνετε, οποτε θα αρκεστουμε σε 4gb ram και φτηνοτερη cpu
SpirosZ68 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 να ειστε καλα παιδια ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σκληρο εχει ενα 500αρι απο το παλιο του συστημα και ετσι ειπα να βαλουμε και εναν ssd για να μην σερνετε, οποτε θα αρκεστουμε σε 4gb ram και φτηνοτερη cpu Μην παρεις για μαγαζι συστημα χωρις windows στο ιδιο τιμολογιο. 1
FORIS78 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 νομιζω εχει τα 7αρια γνησια ο φιλος σε dvd, αλλα γιατι τι μπορει να συμβει αμα του εβαζα τα 10αρια απο τον θειο?
zio10 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 νομιζω εχει τα 7αρια γνησια ο φιλος σε dvd, αλλα γιατι τι μπορει να συμβει αμα του εβαζα τα 10αρια απο τον θειο? Σε πιθανό έλεγχο θα έχει πρόβλημα. Πρέπει να έχεις γνήσιο λογισμικό με τιμολόγιο αγοράς. 1
FORIS78 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 μάλιστα κατάλαβα παιδιά σας ευχαριστώ πολύ ολους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα