voltmod Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Καθώς τα κινητά τηλέφωνα βοηθούν τους χρήστες να συνδέονται με όλο και περισσότερες υπηρεσίες messaging, navigation και streaming, είναι λογικό να θέλουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες και στο σύστημα infotainment του αυτοκινήτου τους. Δυστυχώς, δεν υποστηρίζει κάθε αυτοκίνητο τις πλατφόρμες Android Auto και Apple CarPlay απευθείας από το εργοστάσιο. Η Sony έχει πάντως την λύση. Πρόκειται για το σύστημα XAV-AX100, το οποίο υποστηρίζει και τα δύο πρότυπα και συνδέεται με τις συσκευές του χρήστη μέσω Bluetooth. Ο αγοραστής επίσης του XAV-AX100 δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την συμβατότητα του συστήματος με τις συσκευές του αν αλλάζει συχνά κινητό από iOS σε Android ή το αντίθετο. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Android θα είναι σε θέση να ακούν τα SMS και τα μηνύματα τους στο WhatsApp, να υπαγορεύουν τις απαντήσεις τους, να χρησιμοποιήσουν τα Google Maps για πλοήγηση ενώ οι χρήστες iPhone θα μπορούν να χρησιμοποιούν την Siri, το iMessage και τους Apple Maps. Το XAV-AX100 διαθέτει οθόνη 6,4 ιντσών και υποστηρίζει κάμερα οπισθοπορείας. Το κόστος του συστήματος είναι $499, και ενδεχομένως έχουμε να κάνουμε με το φθηνότερο aftermarket σύστημα Android Auto ή Apple CarPlay που υπάρχει στην αγορά σήμερα. Το σύστημα της Sony θα ξεκινήσει να πωλείται από τον Νοέμβριο. Site: TheNextWeb
Retromaniac Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Φαντάζομαι είναι 2 din. Και έψαχνα κάτι τέτοιο για αμάξι μου. Ελπίζω να πέσει γρήγορα σε μια καλύτερη τιμή. 2
BillT Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Πέρυσι για οικογενειακούς λόγους αγόρασα αυτοκίνητο και όσο και αν το έψαξα σε αντιπροσωπείες και mail καμία εταιρεία δεν μου απάντησε για το πότε θα κυκλοφορήσει μοντέλα με τη συγκεκριμένη λειτουργία ή αν τα υπάρχων συστήματα τους θα μπορέσουν να αναβαθμιστούν ποτέ. με τα aftermarket χάνεις συνήθως όλες τις λειτουργίες από το τιμόνι, πίσω κάμερα κτλ. αν κάποιος έχει ασχοληθεί και έχει βρει κάτι για Nissan ας γράψει εδώ ή να στείλει μήνυμα να τα πούμε!!!
Retromaniac Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 με τα aftermarket χάνεις συνήθως όλες τις λειτουργίες από το τιμόνι, πίσω κάμερα κτλ. Έχω βρει πολλά after market που κρατάνε τις λειτουργίες στο τιμόνι (τις οποίες δεν χρησιμοποιώ). Για πίσω κάμερα δεν το έχω ψάξει γιατί δεν έχω..
Retromaniac Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 www.eonon.com Αυτό που έβαλες είναι απλό android σύστημα. δεν υποστηρίζει android auto ή apple carplay. 1
BillT Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Έχω βρει πολλά after market που κρατάνε τις λειτουργίες στο τιμόνι (τις οποίες δεν χρησιμοποιώ). Για πίσω κάμερα δεν το έχω ψάξει γιατί δεν έχω.. με android auto και car play? κυρίως για android auto ενδιαφέρομαι
sabbi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δηλαδή τι είναι το android auto που διαφερει? Τώρα αν μου διαφεύγει κάτι τι να πω....
Retromaniac Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δηλαδή τι είναι το android auto που διαφερει? Τώρα αν μου διαφεύγει κάτι τι να πω.... Διάβασε το άρθρο. Το γράφει...
NOODLE Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Τα χειριστήρια στο τιμονι δεν τα χανεις. Εννοείται ειναι 2 din Υπάρχουν απειρες λυσεις με Android 4.4 η 5.0 Κάμερα για την όπισθεν υποστηρίζουν σχεδον ολα.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Και που την βάζεις αυτή την κουμούτσα στο αυτοκίνητο; Άπατο θα πάει, αλλά είναι μία αρχή.
adtakhs Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Παιδιά εγώ πριν μία εβδομάδα αγορασα 2 μονάδες 1 din μία της pioneer mvh 380bt και μία jvc 330bt. Και οι δύο έρχονται με εφαρμογές στο play store που δίνουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων μέσω των κινητών. Pioneer Arc Jvc Smartphone music control Δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω δίνει ή sony με αυτή την συσκευή .
vdeseris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Και που την βάζεις αυτή την κουμούτσα στο αυτοκίνητο; Άπατο θα πάει, αλλά είναι μία αρχή. Σοβαρά το ρωτάς αυτό? 6
Retromaniac Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Παιδιά εγώ πριν μία εβδομάδα αγορασα 2 μονάδες 1 din μία της pioneer mvh 380bt και μία jvc 330bt. Και οι δύο έρχονται με εφαρμογές στο play store που δίνουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων μέσω των κινητών. Pioneer Arc Jvc Smartphone music control Δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω δίνει ή sony με αυτή την συσκευή . Υπάρχει ένα universal πρώτυπο για android και ένα για apple. Αυτό σου δίνουν. Δεν εξαρτάσαι από τα apps του κατασκευαστή της μονάδας σου.. Σοβαρά το ρωτάς αυτό? Θα έχει nissan του 80 φαίνεται.
dj_vts Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Παιδια εγω που εχω Pioneer AVH-X8700BT, το android auto δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα. Μονο το carplay.. Και το apk που κατεβασα του android auto δεν καταφερα να το εγκαταστησω,θελει να αλλαξεις την ip κλπ κλπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα