Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθώς τα κινητά τηλέφωνα βοηθούν τους χρήστες να συνδέονται με όλο και περισσότερες υπηρεσίες messaging, navigation και streaming, είναι λογικό να θέλουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες και στο σύστημα infotainment του αυτοκινήτου τους. Δυστυχώς, δεν υποστηρίζει κάθε αυτοκίνητο τις πλατφόρμες Android Auto και Apple CarPlay απευθείας από το εργοστάσιο.

Η Sony έχει πάντως την λύση. Πρόκειται για το σύστημα XAV-AX100, το οποίο υποστηρίζει και τα δύο πρότυπα και συνδέεται με τις συσκευές του χρήστη μέσω Bluetooth. Ο αγοραστής επίσης του XAV-AX100 δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την συμβατότητα του συστήματος με τις συσκευές του αν αλλάζει συχνά κινητό από iOS σε Android ή το αντίθετο.

Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Android θα είναι σε θέση να ακούν τα SMS και τα μηνύματα τους στο WhatsApp, να υπαγορεύουν τις απαντήσεις τους, να χρησιμοποιήσουν τα Google Maps για πλοήγηση ενώ οι χρήστες iPhone θα μπορούν να χρησιμοποιούν την Siri, το iMessage και τους Apple Maps. Το XAV-AX100 διαθέτει οθόνη 6,4 ιντσών και υποστηρίζει κάμερα οπισθοπορείας.

Το κόστος του συστήματος είναι $499, και ενδεχομένως έχουμε να κάνουμε με το φθηνότερο aftermarket σύστημα Android Auto ή Apple CarPlay που υπάρχει στην αγορά σήμερα. Το σύστημα της Sony θα ξεκινήσει να πωλείται από τον Νοέμβριο.

Link.png Site: TheNextWeb

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πέρυσι για οικογενειακούς λόγους αγόρασα αυτοκίνητο και όσο και αν το έψαξα σε αντιπροσωπείες και mail καμία εταιρεία δεν μου απάντησε για το πότε θα κυκλοφορήσει μοντέλα με τη συγκεκριμένη λειτουργία ή αν τα υπάρχων συστήματα τους θα μπορέσουν να αναβαθμιστούν ποτέ.

με τα aftermarket χάνεις συνήθως όλες τις λειτουργίες από το τιμόνι, πίσω κάμερα κτλ. 

αν κάποιος έχει ασχοληθεί και έχει βρει κάτι για Nissan ας γράψει εδώ ή να στείλει μήνυμα να τα πούμε!!!

Δημοσ.

με τα aftermarket χάνεις συνήθως όλες τις λειτουργίες από το τιμόνι, πίσω κάμερα κτλ. 

Έχω βρει πολλά after market που κρατάνε τις λειτουργίες στο τιμόνι (τις οποίες δεν χρησιμοποιώ). Για πίσω κάμερα δεν το έχω ψάξει γιατί δεν έχω..

Δημοσ.

Έχω βρει πολλά after market που κρατάνε τις λειτουργίες στο τιμόνι (τις οποίες δεν χρησιμοποιώ). Για πίσω κάμερα δεν το έχω ψάξει γιατί δεν έχω..

με android auto και car play? κυρίως για android auto ενδιαφέρομαι

Δημοσ.

Τα χειριστήρια στο τιμονι δεν τα χανεις.

Εννοείται ειναι 2 din

Υπάρχουν απειρες λυσεις με

Android 4.4 η 5.0

Κάμερα για την όπισθεν υποστηρίζουν σχεδον ολα.

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πριν μία εβδομάδα αγορασα 2 μονάδες 1 din μία της pioneer mvh 380bt και μία jvc 330bt.

Και οι δύο έρχονται με εφαρμογές στο play store που δίνουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων μέσω των κινητών.

Pioneer Arc

Jvc Smartphone music control

Δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω δίνει ή sony με αυτή την συσκευή .

Δημοσ.

Και που την βάζεις αυτή την κουμούτσα στο αυτοκίνητο;

Άπατο θα πάει, αλλά είναι μία αρχή.

Σοβαρά το ρωτάς αυτό?

• Like 6
Δημοσ.

Παιδιά εγώ πριν μία εβδομάδα αγορασα 2 μονάδες 1 din μία της pioneer mvh 380bt και μία jvc 330bt.

Και οι δύο έρχονται με εφαρμογές στο play store που δίνουν απόλυτη ελευθερία κινήσεων μέσω των κινητών.

Pioneer Arc

Jvc Smartphone music control

Δεν καταλαβαίνω τι παραπάνω δίνει ή sony με αυτή την συσκευή .

Υπάρχει ένα universal πρώτυπο για android και ένα για apple.

Αυτό σου δίνουν. Δεν εξαρτάσαι από τα apps του κατασκευαστή της μονάδας σου..

Σοβαρά το ρωτάς αυτό?

Θα έχει nissan του 80 φαίνεται.

Δημοσ.

Παιδια εγω που εχω Pioneer AVH-X8700BT, το android auto δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα. Μονο το carplay.. Και το apk που κατεβασα του android auto δεν καταφερα να το εγκαταστησω,θελει να αλλαξεις την ip κλπ κλπ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...