Προς το περιεχόμενο

Αγορα Xiaomi Redmi Note 3 Pro;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους

Επειτα απο ενα διαλλειμα 3 χρονων απο τα smartfone,ειπα να κανω μια καινουρια αρχη.Εψαχνα για ενα κινητο γυρω στα 200 ευρω,οχι απαραιτητα dual sim αλλα με καλο επεξεργαστη,σχετικα καλη καμερα(δεν ειμαι και ο selfie-τυπος) καλη διαρκεια μπαταριας,4G,καλη ram κλπ..και οπως διαβασα και σε αλλα post κατεληξα στο μυαλο μου οτι αυτο ειναι απο τα πιο value-for-money κινητα που κυκλοφορουν.

2 Ερωτησεις θελω να κανω:

-Σε αυτη την τιμη υπαρχει κατι αλλο καλυτερο;

-Αξιζει η εκδοση 32g/3g ram σε σχεση με την 16g/2g ram;;την πρωτη εκδοση τη βρισκω στο skroutz απο 235€ και τη δευτερη απο 199€

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/kinito-xiaomi-redmi-note-3-pro-dual-lte-16gb-gold-eng-p-TEL.090287

http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5_5-inch-2GB-RAM-16GB-Snapdragon-650-Hexa-core-4G-Smartphone-p-1030861.html?utm_design=19&utm_source=emarsys&utm_medium=mail_men195_email&utm_campaign=newsletter-emarsys&utm_content=Jaeka&sc_src=email_1969711&sc_eh=3e62a24bcf20f7171&sc_llid=124192&sc_lid=84959983&sc_uid=DhgQ1IF7cR&emst=DhgQ1IF7cR_124192_1969711_66

Προσωπικά μου φαίνεται πολύ καλή αναλογία χρημάτων/χαρακτηριστικών και από μια όλο και πιο πολλά υποσχόμενα εταιρία.

Δεν έχω γνώμη για κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα.

Δημοσ.

Απο εξω δε ψηνομαι να το παραγγειλω γιατι θα αργησει αρκετα..ποια εκδοση κολλαω..αν και τεινω προς την τσουχτερη λογω ram και snapdragon οχι τοσο για την χωρητικοτητα

Δημοσ.

Το κ φθηνότερα, δες στο skroutz.gr(vpn.gr 185) και στο bestprice.gr.

Τέλος το χει βγάλει κ το e-shop στα 189.

Υ.γ Οι παραπάνω τιμές είναι για το 2/16.

Δημοσ.

Εγω πηρα το 3/32 απο Vickmall , απο το EU Warehouse , στα 214$ .

Σε 2,3 μερες ηταν σπιτι μου .

Ειναι λιγο ακριβοτερα απο την κανονικη τιμη αλλα δεν περιμενεις τοσες μερες.

Δημοσ.

Το αυτό με τον @X@. Έψαξα ότι κινεζο-site μπορούσα σήμερα που να μπορεί να στείλει από EU Warehouse και να έχει άμεσα διαθέσιμο το Redmi Note 3 Pro, βλέποντας παράλληλα λίγο και τιμές. Η αναμονή είναι λιγότερη και ο πιθανός ίσως κίνδυνος να φας εκτελωνισμό, εκμηδενίζεται. Δίνεις κάτι παραπάνω αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Υπάρχει και στο minideal αλλά μόνο σε ασημένιο/λευκό, περίπου στα ίδια χρήματα και με τα ίδια δωράκια μέσα (silicone case και tempered glass).

Δημοσ.

Και στο Vickmall αυτην την στιγμη εχει μονο το λευκο και το χρυσο . 

Ορμηξαν ολοι (μαζι με μενα) στο μαυρο που νομιζω ηταν και λιγο ακριβοτερο . 

Απο εξω δε ψηνομαι να το παραγγειλω γιατι θα αργησει αρκετα..ποια εκδοση κολλαω..αν και τεινω προς την τσουχτερη λογω ram και snapdragon οχι τοσο για την χωρητικοτητα

Δεν εχουν διαφορα τα 2 μεταξυ τους στον Snapdragon . (ιδιο εχουν και τα 2) . 

Η διαφορα τους ειναι μονο η RAM + ROM . (3/32 - 2/16) . 

Η διαφορα στην τιμη αυτων των 2 ειναι της ταξεως των 30$ . 

Εγω θα σου προτεινα το 3/32 , απο καποιο αξιοπιστο κινεζοsite , και αν βιαζεσαι απο EU Warehouse , που θα σου ερθει πολυ γρηγορα .  (Vickmall , Minideal, .. )

Δημοσ.

Ναι ειναι αξιοπιστο.

Παρε το απο την ευρωπαικη αποθηκη(που ειναι ελλαδα) και σε 2 εργασιμες το εχεις.

Και γλιτωνεις και κανα 30-40αρι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...