Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει να κανω φορματ των win 10 ,αλλα σε διαμέρισμα της επιλογης μου, λογω partition του δίσκου μου .

Θα ήθελα να με βοηθησετε μηπως κανω λάθος και η εγκατασταση γινει σε αλλο  διαμέρισμα και τραβάω τα υπολοιπα μαλλια μου.

Το φορματ το κάνω διοτι κατεβασα απο Κινα ενα πρόγραμμα αγορων (δηθεν, την μπατησα) που οταν συνδεω τον υπολογιστη μεσω USB με κινητο πχ ,μου εμφανίζει φωτογραφιες απο ολο τον υπολογιστή μου.

(Μονο οταν ton συνδεω μεσω USB)

Σας ευχαριστώ και καλο Σεπτέμβριο

Κώστας

Δημοσ.

Οταν φτασεις στο σημειο της εγκαταστασης τα windows θα σου βγαλουν ολα τα διαθεσιμα partitions εκει διαλεγεις.

Λογικα ετσι θα ειναι και στα win 10 οπως τα 7,δεν τα εχω εγκαταστισει ποτε (τα 10) διοτι τα απεχθανομαι.

Τελος μαλλον αυτο που κατεβασες ειναι ενας ιος,ο καλυτερος τροπος για να μην κανεις format ειναι να τον αντιμετοπισεις αφου τον ξες με το google,ουτε antivirous ουτε τιποτα.Εννοω δηλαδη να αρχισεις το ψαξιμο με προτασεις στυλ "-το ονομα του προγραμματος- virous",""-το ονομα του προγραμματος- unistall" κλπ.Θα χρειαστει να εχεις μια μικρη εξεικιωση (και αγγλικα) αλλα συνηθως τα δινουν βημα-βημα πως να τα βγαλεις.

Δημοσ.

Οταν φτασεις στο σημειο της εγκαταστασης τα windows θα σου βγαλουν ολα τα διαθεσιμα partitions εκει διαλεγεις.

Λογικα ετσι θα ειναι και στα win 10 οπως τα 7,δεν τα εχω εγκαταστισει ποτε (τα 10) διοτι τα απεχθανομαι.

Τελος μαλλον αυτο που κατεβασες ειναι ενας ιος,ο καλυτερος τροπος για να μην κανεις format ειναι να τον αντιμετοπισεις αφου τον ξες με το google,ουτε antivirous ουτε τιποτα.Εννοω δηλαδη να αρχισεις το ψαξιμο με προτασεις στυλ "-το ονομα του προγραμματος- virous",""-το ονομα του προγραμματος- unistall" κλπ.Θα χρειαστει να εχεις μια μικρη εξεικιωση (και αγγλικα) αλλα συνηθως τα δινουν βημα-βημα πως να τα βγαλεις.

Δυστυχώς δεν ξέρω ποιο προγραμμα εγκαταστάθηκε.Πάντως οι φωτογραφιες που ανοιγουν ειναι με Nero Photo Snap Viewer.

Σε ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...