voltmod Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το τελευταίο καιρό, το Facebook αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από το Snapchat, ένα messaging app που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε χρήστες που βρίσκονται στην εφηβική ηλικία. Για να δείξει ότι είναι ακόμα ελκυστικό και “cool” στις νεαρότερες γενιές, το Facebook ανακοίνωσε ένα νέο social media app για το iOS με την ονομασία Lifestage. Μάλιστα για να σιγουρευτεί το κοινωνικό δίκτυο ότι το app δεν χρησιμοποιείται από... βαρετούς ενήλικες, το app μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από άτομα που είναι 21 ετών ή μικρότερης ηλικίας. Οι χρήστες του Lifestage δημιουργούν το προφίλ τους χρησιμοποιώντας selfies ή videos και έτσι περιγράφουν όσα τους αρέσουν ή όσα δεν τους αρέσουν, τους φίλους τους και τα ενδιαφέροντα τους με μικρά κλιπς παρά με κείμενο ή απλές φωτογραφίες προφίλ. Όπως όταν πρωτοξεκινήσε το Facebook (το οποίου χρησιμοποιούσαν αρχικά φοιτητές), το Lifestage δημιουργήθηκε για να συνδέσει μαθητές γυμνασίου και λυκείου με άλλους μαθητές που πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο. Το Lifestage σχεδιάστηκε από τον 19χρονο product manager του Facebook Michael Sayman, ο οποίος ήθελε να αναδημιουργήσει την περιορισμένη πρόσβαση με βάση την ηλικία του παλιού Facebook και να την συνδυάσει με τον διαμοιρασμό selfies και videos του σημερινού. Αν και δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να σας σταματήσει από το να κατεβάσετε την εφαρμογή, αν είστε 22 ετών και άνω, δεν θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε ή να δείτε το προφίλ κάποιου άλλου χρήστη. Download: Lifestage | iOS Site: SlashGear
toketog Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μου θυμίζει τον θείο που στα οικογενειακά τραπέζια κάθεται πάντα με την "νεολαία" για να δείχνει ότι είναι "cool" 25
Alani13 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Το Lifestage σχεδιάστηκε από τον 19χρονο product manager του Facebook Michael Sayman Να πως πας μπροστά. 1
mants118 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 πολύ έξυπνο και safe αυτό το σύστημα Δηλαδή αν ανοίξω ένα προφίλ τώρα και γράψω ημερομηνία γέννησης 1999 πως θα τσεκάρει ότι όντως είμαι τόσο κι όχι ένας 80χρονος που θέλει να μιλάει με μικρά παιδιά;;;; 4
vste Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μα γιατι να θελει καποιος ενηλικας πανω απο 25 να κανει παρεα με εφηβους? Εχω τα ανιψια μου φιλους στο FB και εχω βαλει να μην μου δειχνει τιποτα απο αυτα γιατι κανουν 600000000000 (No mans sky ) posts το λεπτο και απο κατω φιλοι τους απαντανε αλαμπουρνεζικα.. Οχι δεν θελω να ειμαι ο cool θειος που καθεται με την νεολαια..
paparovic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μα γιατι να θελει καποιος ενηλικας πανω απο 25 να κανει παρεα με εφηβους? Ρώτα την αρκούδα που πόσταρε ο trelas007 4
Noctem Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ο ρυθμός με τον οποίο οι "μεγάλες" εταιρείες (βλ. Facebook, Google κτλ) δημιουργόυν applications μπας και πιάσουν, χρησιμοποίωντας σαν templates άλλα apps τα οποία είναι trending, έχει αρχίσει να κουράζει. Δηλαδή θεωρείτε innovation το age limit...
vste Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Ρώτα την αρκούδα που πόσταρε ο trelas007 Ναι δυστυχως υπαρχουν και οι αρρωστοι.. Δεν μιλαω για τον trelas007 που πιστευω οτι το εβαλε για πλακα.. 2
macboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Η χαρά του κάθε ιερέα, δασκάλου και κάθε ανώμαλου παιδοφιλου!!! Register right away
Kostasspil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Και καλά αυτός που το σκέφτηκε είναι 19, οι υπόλοιποι δεν μπορούσαν να σκεφτούν τις επιπτώσεις;
Panagiotis32 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 μέχρι 21 χρονών λέει. ποιοι άρρωστοι? δεν απευθύνεται σε κοινό παιδικής χαράς. εκτός και αν είναι κακό να σ'αρέσουν οι 17χρονες - 21χρονες και δεν το ξέρω ακόμα
vste Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 μέχρι 21 χρονών λέει. ποιοι άρρωστοι? δεν απευθύνεται σε κοινό παιδικής χαράς. εκτός και αν είναι κακό να σ'αρέσουν οι 17χρονες - 21χρονες και δεν το ξέρω ακόμα Κακο δεν ειναι να σου αρεσουν οι νομιμες (δεν βρισκω καλυτερη λεξη) ηλικιες, προς θεου! Υποκειμενικο βεβαια (MILF forever) αλλα οκ. Το προβλημα ειναι οτι προσπαθει να προσελκυσει εφηβο κοινο. Δηλαδη μιλαμε για 13-17 χρονων παιδια κυριως. Εεεε αν καποιος μεγαλος σε ηλικια (25-30+) ψαχνεται να γραφτει εκει ειναι κομματακι υποπτο.. 3
AggelosTz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μία χαρά δεν θα κουραζονται οι ανώμαλοι να ψάχνουν ανήλικα στο ίντερνετ . Ένα φεικ acc και είσαι οκ. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα