Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι εγω?

Γιατι κατηγορειτε μαγαζι η ελτα?

Ενδιαμεσα δε παιζουν αλλοι?

Παιζει το ξενο ταχυδρομειο και η κουριερ που το παει μεχρι το ξενο ταχυδρομειο.

Το μαγαζι θα ηταν ηλιθιο να κανει κατι τετοιο,ειδικα ενα που εχει το ονομα του και ενα βαρος,ειτε ειναι το vickmall,ειτε το banggood,gearbest κτλ.

Αλλα πιο πιθανο μου φαινεται το σεναριο με τους εποχιακους ομολογω.

• Like 1
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι εγω?

Γιατι κατηγορειτε μαγαζι η ελτα?

Ενδιαμεσα δε παιζουν αλλοι?

Παιζει το ξενο ταχυδρομειο και η κουριερ που το παει μεχρι το ξενο ταχυδρομειο.

Το μαγαζι θα ηταν ηλιθιο να κανει κατι τετοιο,ειδικα ενα που εχει το ονομα του και ενα βαρος,ειτε ειναι το vickmall,ειτε το banggood,gearbest κτλ.

Αλλα πιο πιθανο μου φαινεται το σεναριο με τους εποχιακους ομολογω.

+1 μάλλον ακόμα στην Κίνα το έκλεψαν εκεί εργάζονται για 2€ την ήμερα.... αν λουφάρει ο υπάλληλος από ένα δέμα συσκευή των 150€ είναι 3 μήνες δουλείας γιαυτόν καταλαβαίνετε το τι γίνετε

Δημοσ.

Οπως εγινε και με την sg post Που κλαπηκαν ποσα δεματα.

Και η πλακα ειναι οτι συνεχιζουν καποιοι και κατηγορουν τα μαγαζια,λες και μπορουσαν να βαλουν σεκιουριταδες στην αποθηκη της sg post.

Δημοσ.

Όσοι έχετε κάνει παραγγελία απο βικμολ και δεν έχει την κίτρινη ταινία το κουτί μην το παραλάβετε.Αφήστε το να γυρίσει πίσω και πάρτε refund και τέλος.Σιγά μην δω ότι να ναι ταινία και θα υπογράψω για να το ανοίξω μπροστά στον ταχυδρόμο.Ουτε καν.Αδερφέ δεν είναι έτσι όπως πρέπει και τέλος, γύρνα το πίσω, δεν το παίρνω και ας τους να πάνε να πνιγούν, εγώ τα λεφτά θα τα πάρω.

Δημοσ.

Όσοι έχετε κάνει παραγγελία απο βικμολ και δεν έχει την κίτρινη ταινία το κουτί μην το παραλάβετε.Αφήστε το να γυρίσει πίσω και πάρτε refund και τέλος.Σιγά μην δω ότι να ναι ταινία και θα υπογράψω για να το ανοίξω μπροστά στον ταχυδρόμο.Ουτε καν.Αδερφέ δεν είναι έτσι όπως πρέπει και τέλος, γύρνα το πίσω, δεν το παίρνω και ας τους να πάνε να πνιγούν, εγώ τα λεφτά θα τα πάρω.

Μια κουβέντα είναι. Με τι καρδιά να το αφήσω να γυρίσει πίσω ενάμιση μήνα που περιμένω χωρίς κινητό; Και 15 μέρες να πάρω τα λεφτα πίσω; και αλλο 1 μήνα να έρθει ξανα;

Δημοσ.

Μια κουβέντα είναι. Με τι καρδιά να το αφήσω να γυρίσει πίσω ενάμιση μήνα που περιμένω χωρίς κινητό; Και 15 μέρες να πάρω τα λεφτα πίσω; και αλλο 1 μήνα να έρθει ξανα;

και είναι καλύτερο να κλαις τα λεφτά σου?

Δημοσ.

και είναι καλύτερο να κλαις τα λεφτά σου?

Γιατι να τα κλάψω; Τραβάω βίντεο το unpacking, μετά απο μια βδομάδα πισω στο Paypal τα λεφτα. Και αν τελικά ομως έχει το κινητό μέσα και τσάμπα η φασαρία;

Δημοσ.

δεν πρόκειται να πάρεις λεφτά αν στείλει και το εκάστοτε κατάστημα βίντεο με το πακετάρισμα.Θα πάρεις μόνο όταν τους στείλεις χαρτί απο την αστυνομία όπως ζήτησαν παραπάνω απο τον φίλο.

δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να έχει μέσα κινητό αν η ταινία του καταστήματος έχει αφαιρεθεί.

Δημοσ.

όταν πρόκειται για πενταροδεκάρες το στέλνουν σε φούσκες ναι, όταν όμως πρόκειται για ακριβά πράγματα το κάθε κατάστημα αν είναι σοβαρό, έχει μια ταινία που σφραγίζει το δέμα, φάκελο κλπ και συνήθως γράφει και το όνομα του καταστήματος και μαζί γράφει αν αυτή η ταινία είναι κατεστραμμένη μην το παραλάβετε.

εγώ επειδή δεν ρισκάρω αν η ταινία είναι διαλυμένη δεν παραλαμβάνω τίποτα.καλύτερα να περιμένω 1 μήνα να τα πάρω πίσω σίγουρα παρά ποτέ.

Δημοσ.

όταν πρόκειται για πενταροδεκάρες το στέλνουν σε φούσκες ναι, όταν όμως πρόκειται για ακριβά πράγματα το κάθε κατάστημα αν είναι σοβαρό, έχει μια ταινία που σφραγίζει το δέμα, φάκελο κλπ και συνήθως γράφει και το όνομα του καταστήματος και μαζί γράφει αν αυτή η ταινία είναι κατεστραμμένη μην το παραλάβετε.

εγώ επειδή δεν ρισκάρω αν η ταινία είναι διαλυμένη δεν παραλαμβάνω τίποτα.καλύτερα να περιμένω 1 μήνα να τα πάρω πίσω σίγουρα παρά ποτέ.

Το Gearbest δεν έχει καμια ντροπή, ολα σε φούσκες τα στέλνει :P

Δευτέρα θα είναι ταχυδρομείο το δικό μου. Πάω εκει και ο Θεός βοηθός.

• Like 1
Δημοσ.

Το Gearbest δεν έχει καμια ντροπή, ολα σε φούσκες τα στέλνει :P

Δευτέρα θα είναι ταχυδρομείο το δικό μου. Πάω εκει και ο Θεός βοηθός.

και το vickmall το ιδιο φιλε μου ,περα απο την διαφανη ταινια που ειχε στο πανω μερος που αποτελει και την αποδειξη συμφωνα με το vickmall οτι ανοιχτηκε και ξανακλειστηκε τιποτα αλλο .Το κουτι ηταν ολο τυλιγμενο με μια κιτρινη ταινια ,ουτε καποιο αυτοκολλητο ασφαλειας με το λογοτυπο της εταιριας ουτε τιποτα.

Δημοσ.

και το vickmall το ιδιο φιλε μου ,περα απο την διαφανη ταινια που ειχε στο πανω μερος που αποτελει και την αποδειξη συμφωνα με το vickmall οτι ανοιχτηκε και ξανακλειστηκε τιποτα αλλο .Το κουτι ηταν ολο τυλιγμενο με μια κιτρινη ταινια ,ουτε καποιο αυτοκολλητο ασφαλειας με το λογοτυπο της εταιριας ουτε τιποτα.

Να το επιβεβαιώσω και εγω αυτο παιδια, που παρέλαβα σημερα...  

Καμια ταινία ασφαλείας, τιποτα, μονάχα μια κιτρινη ταινια τυλιγμένη σε ολο το κουτι. Το κουτι βέβαια προσεγμένο, αλλα μέχρι εκεί...

Ααααα και ποια διαφανή ταινία μορε, μια κιτρινη ταινία ειναι ολο το δεμα... Ναι η διαφανή ταινία μας μάρανε...

Δημοσ.

Μα τι ταινια ασφαλειας να βαλουν βρε παιδια?

Θα κανει και μπαμ κιολας μετα.

Παντα ετσι εστελνε το μαγαζι 1,5 χρονο που παραγγελνω απο εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...